Home Nieuws Foto: Vandaag Inside-kijker smelt weg bij deze schaars geklede meisjes in de...

Foto: Vandaag Inside-kijker smelt weg bij deze schaars geklede meisjes in de studio

Foto_ Vandaag Inside-kijker smelt weg bij deze schaars geklede meisjes in de studio

Na een bevlogen uitzending van Vandaag Inside is iedereen het in ieder geval over één ding eens: die danseressen die Joling meenam zijn erg fijn!

Danseressen Vandaag Inside maken een hoop goed

Het was weer een bijzondere avond in de studio van Vandaag Inside. De minister-president was op bezoek en dat betekende eigenlijk dat je niet echt een geweldige aflevering voor de boeg zou krijgen. De vorige keer dat Mark Rutte in de studio was, vonden mensen het al niet zo bijster interessant om naar te kijken, al helemaal omdat de normaal zo harde heren Mark met een fluwelen handschoen leken te behandelen. En ook deze keer weten ze niet zo veel van de aflevering te maken. Er was wel één lichtpuntje te noemen. Gerard Joling was namelijk ook te gast en die had een aantal zeer aantrekkelijke danseressen meegenomen. En die stalen met elkaar echt de show.

Lees ook: Foto: Ashley Zaat steelt show met prachtige outfit bij Vandaag Inside
Gerard Joling redt de show met zijn verleidelijke dames

René hield het gros van de avond zijn mond, de van tevoren bedachte grapjes van Wilfred werkte niet en Johan hield zich in het bijzijn van Mark Rutte erg in. Er was dus eigenlijk maar heel weinig om je als kijker aan vast te knopen. de uitzending werd ook niet bepaald beter later op de avond. Eigenlijk hadden de heren gewoon thuis kunnen blijven. Hopelijk hebben ze hun les na twee keer wel geleerd en laten ze Mark de volgende keer thuis. Maar toch zat er een lichtpuntje aan de avond en dat kwam in de vorm van Gerard Joling en zijn dames. Gerard had namelijk een verleidelijke groep vrouwen mee naar de studio en dat zorgde ervoor dat iedereen toch wel een klein beetje blijer werd. De dames droegen allemaal zee korte en strakke pakjes, waardoor ze stuk voor stuk een feestje waren voor het oog.
Merel Ek krijgt ook nog even een cadeautje

De dames van Gerard waren niet de enige verleidelijke vrouwen in de studio. Merel Ek was ook aanwezig. Ze wist met haar nieuwe pak, dat ze speciaal voor VI aanhad, ook weer een hoop goed te maken. Merel ziet er op de foto natuurlijk enorm verleidelijk uit, al heeft dat meer met Merel zelf dan met de outfit te maken. Hoewel het pak van Merel er natuurlijk gewoon goed uit ziet, is het nou niet bijzonder verleidelijk te noemen. Maar Merel is gelukkig al verleidelijk van zichzelf genoeg. Er is weinig reden om daar nog een schepje bovenop te doen. Merel Ek weet, samen met de dames van Gerard Joling, toch nog een schrale troost te bieden in een anders troosteloze uitzending. Bij de redactie van het praatprogramma mogen ze zich dus wel even goed achter de oren krabben of dit iets is wat ze nog vaker willen gaan doen.

Mobiele versie afsluiten