Foto: Vandaag Inside gaat met Leonie ter Braak té ver volgens kijker

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Leonie ter Braak blijft uitgenodigd worden als tafeldame bij Vandaag Inside! De kijker is echter minder enthousiast dan je misschien zou verwachten…

Sinds Vandaag Inside weer op de buis is, lijken de heren volop vrouwen uit te nodigen. Angela de Jong, Heleen van Royen, Merel Ek, Hélène Hendriks en nu ook weer Leonie ter Braak. Je zou zeggen dat het mannelijke publiek deze ontwikkeling toejuicht. Toch blijkt de maat bij de kijker ineens vol…

Vrouwen minder populair bij kijker Vandaag Inside

Nadat Leonie ter Braak weer aangekondigd werd door Vandaag Inside, leek de kijker dit iets minder op prijs te stellen dan normaal. Sterker nog, er kwam behoorlijk veel kritiek bij kijken, wat we normaal niet gewend zijn van het publiek van Vandaag Inside. Via Twitter kondigde Vandaag Inside de komst van de blondine aan; “Leonie ter Braak donderdagavond te gast bij Vandaag Inside! #Vandaaginside“. De reacties op dit bericht waren niet mals. Men vindt inmiddels zelfs dat er té veel vrouwen worden uitgenodigd.

Lees ook: Foto: Hélène Hendriks blijft kampioen van strakke truitjes bij Vandaag Inside

Twitter gaat los op Leonie ter Braak bij VI

De kijker lijkt geen probleem te hebben met de aanwezigheid van de vaak mooie tafeldames, maar stoort zich wél aan de onderwerpen die vaker aangesneden worden met een dame aan tafel. Het zou te veel gaan over het kaars-incident, of de vrouwonvriendelijkheid aan tafel bij VI. De kijker is duidelijk toe aan een nieuwe invalshoek. “Ach, de dames kunnen ook niet zonder. Eerst cancellen en er dan weer gaan zitten“, “De plek leeg laten is dan beter“, “Pfff nee hè! Zet dan gewoon Kraay of Boskamp neer”, “Nu eens stoppen met vragen wat ze van die rel vond. Daar is Johan ook wel klaar na dat gezeur van die Merel. Het vervalt een beetje teveel in herhaling”. De kijker heeft gesproken. En als de kijker spreekt, luistert het programma. Of toch niet?

René van der Gijp giert om vergissing uit verleden

Onlangs deelde Vandaag Inside een grappige video op Instagram over een verhaal van René van der Gijp. In deze video is te zien hoe René tijdens een uitzending van Vandaag Inside een blunder van hem zelf verteld uit het verleden. René wilde in dit verhaal een berichtje sturen naar Wilfred, over een persoon die niet goed zijn werk deed, en dat deze desbetreffende ‘Marco’ geen zinnig woord te zeggen had. Maar in plaats van naar Wilfred, stuurde René het bericht per ongeluk in een groep, waar de desbetreffende persoon ook in zat. Met als vervolg een reactie van Marco; “Kan ik uit de groep?“. René wist met dit gênante verhaal de hele zaal aan het lachen te brengen, en uiteraard ging hij zelf ook helemaal stuk. René is tenslotte degene die het hardste lacht om zijn eigen grappen. En dat maakt hem zo als hoe ‘ie nu is. Wilfred, Johan en de andere gasten lachten alleen dit keer hardop met hem mee.

Lees ook: Hélène Hendriks aast op promotie na open sollicitatie bij Vandaag Inside

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Vandaag Inside (@vandaaginside)

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Naomy van Beem bezorgt Rico Verhoeven een uitzicht om je vingers bij af te likken

Naomy van Beem staat bekend om haar geweldige fitnessprestaties, en het resultaat mag er dan ook zijn. Kijk maar naar deze foto!

Foto: De verse citroentjes van Lieke van der Hoorn zijn om op te peuzelen

Lieke van de Hoorn laat volgers watertanden met kiekje waar ze bloemetjes badkleding draagt in het zonovergoten Italië!

Foto: Anna Nooshin barst bijna uit haar véél te heet gewassen jurkje

Anna Nooshin onthult zichzelf in haar witte cupcake-jurkje. De knappe influencer is een ware smaaktraktatie voor het oog!