Foto: Hélène Hendriks blijft kampioen van strakke truitjes bij Vandaag Inside

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Tv-criticus Angela de Jong heeft niet veel met vrouwen die alleen op tv zijn omdat ze er toevallig goed uitzien in strakke truitjes. Hélène Hendriks kan gelukkig veel meer!

Hélène Hendriks geeft als geen ander interviews en gaat geen enkele uitdaging uit de weg. Vooral op tv bevraagd ze graag iedereen. Bijvoorbeeld bij ESPN, na weer is een voetbalwedstrijd, maar ook bij HLF8. Wat mogelijk voor haar zelfvertrouwen zorgt is haar altijd strakke lichaam en strakke bijpassende kleding. Een persoonlijke eigenschap waar je fan van kunt zijn of juist niet. De heren aan tafel bij Vandaag Inside zijn zeker wel fan van strakke truitjes en van Hélène. Als de twee samengaan, dan worden zij alleen maar nog enthousiaster. Maar dan blijkt Angela de Jong, die bij het programma was aangeschoven, helemaal geen fan van strakke bovenstukjes. Tenminste, bij Dionne Stax. Hélène ziet ze wel nog graag in strakke kleding vragen stellen.

Lees ook: Foto: Hélène Hendriks weer gespot met blonde vriendin

Hélène Hendriks ontsnapt aan Angela de Jong

Angela de Jong, columniste en professioneel tegenstander van strakke topjes op tv, zat bij Vandaag Inside. Na een vernietigende column richting Dionne Stax, die vooral ging over haar bovenstuk, en minder over haar presentatie vaardigheden, moest ze verantwoording afleggen tegenover de drie fans. Dionne zou enkel en alleen erg goed zijn in het dragen van strakke truitjes. Maar Hélène Hendriks dan? Die haalt precies hetzelfde trucje uit. Sterker nog, de drie heren bij Vandaag Inside hebben het nog geregeld over ‘die ene’ foto van de Oranjezomer. Daar droeg Hélène een wel erg strak en inmiddels beruchte oranje trui. Maar Hélène ontsnapt aan de kritiek van Angela.

Hélène Hendriks heeft talent zat

Blijkbaar heeft Hélène behalve die shirtjes ook nog genoeg andere talenten tot haar beschikking, want over haar tv-talent is Angela altijd redelijk positief geweest. Net als haar bazen bij SBS 6. De veelgelezen tv-criticus is blijkbaar vergeten dat Hélène Hendriks als enige vrouw in het voetbal-bolwerk van ESPN (eerst Eredivisie Live), regelmatig de aandacht trok met minstens net zulke strakke truitjes als Dionne. Of ze ziet dat door de vingers, dat kan natuurlijk.

helene strak truitje vi

Hélène en Dionne niet te vergelijken

Is er dan helemaal niks dat Dionne kan volgens de criticus, los van strak tevoorschijn komen? In haar column blijft ze in ieder geval negatief. “Designerjurken dragen en knikken”, dat is waar Dionne goed in is, aldus Angela. Wel op een vriendelijke manier overigens, maar dit is volgens haar niet genoeg om een complete presentatrice te zijn. Waar de ijverige Hélène dit wel is. Die werkt nog steeds erg hard aan haar carrière, doet haar best en behaalt resultaat na resultaat.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Video: Emma Wortelboer kleedt zich uit in nieuwe videoclip Snollebollekes

In de nieuwe videoclip van Snollebollekes trekt Emma Wortelboer haar shirt uit. De spontane presentatrice lijkt de camera's even vergeten. Vervolgens begint ze met haar shirt te zwaaien. Verder zijn er beelden van haar dat ze op tafel staat te dansen.

Foto: Schaatsster Joy Beune maakt volgers wild met leren topje

De verleidelijke schaatsster Joy Beune weet iedereen te verleiden met een nieuwe foto van haar ongelooflijk strakke leren topje. 

Hélène Hendriks maakt vrouwen wild met nieuwe foto in strak shirtje

Hélène Hendriks, dé voetbalvrouw van Nederland steelt regelmatig mannenharten, maar deze keer gaat ze voor haar vrouwelijke aanbidders!