Foto: Vandaag Inside-barvrouw Ashley Zaat mag eindelijk zelf losgaan

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Ashley Zaat mag eindelijk zelf losgaan! De Vandaag Inside-barvrouw is er even tussenuit, en laat zich dan ook goed bedienen.

Ashley Zaat kennen we natuurlijk allemaal als de altijd vrolijke barvrouw van Vandaag Inside. De blondine staat vaak achter de bar bij het programma, en is inmiddels ook aan het uitgroeien tot heuse bekendheid. Zien we Ashley binnenkort ook aan de bar, in plaats van erachter? In ieder geval blijft Ashley voorlopig nog even de drankjes maken. Maar nu deelt Ashley wel een heel opvallende foto.

Ashley Zaat laat zich eindelijk zelf bedienen

Waar Ashley Zaat altijd anderen bedient achter de bar, wordt de blondine nu eindelijk zelf eens een keer bedient. Via Instagram laat Ashley weten dat ze even lekker erop uit is, samen met haar vriend. Op de foto is te zien hoe Ashley een cocktail in haar hand heeft. Het is duidelijk dat ze het naar haar zin heeft, want ze kijkt al glimlachend weg van de camera. Ze bevindt zich samen met haar vriend in Scheveningen, waar ze ook verschillende foto’s van op Instagram zet. Zo laat ze onder andere zien dat de twee zich bevinden bij de pier, ze even een kleine pauze nemen voor koffie, en hoe ze lekker aan het uitwaaien zijn, met uitzicht over de zee. Ashley was er vast aan toe om er even lekker tussenuit te knijpen samen met haar geliefde. Want achter de bar bij VI is het hard werken. Tot slot deelt ze ook nog video’s van het restaurant waarin de twee een lekker hapje gaan eten, genaamd restaurant Chouchou. Als je dat allemaal zo ziet, kan je alleen maar concluderen dat Ashley duidelijk heeft genoten van haar tripje met haar vriend!

Lees ook: Foto: Vandaag Inside-barvrouw Ashley Zaat heeft geheim talent

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Van A tot Z (@ashleyzaat)

Ashley Zaat poseert in studio Vandaag Inside

Onlangs plaatste Ashley Zaat een erg opvallende foto op Instagram. De barvrouw van VI stond namelijk te poseren in de studio van Vandaag Inside! Iets wat natuurlijk niet zomaar mag, maar natuurlijk wel als er niemand in de studio is. En dat was in dit geval natuurlijk zo. Vol trots poseert Ashley met haar handen in haar heupen, en met een grote glimlach op haar gezicht. Het is duidelijk dat Ashley het erg naar haar zin heeft daar bij Vandaag Inside; haar gezicht spreekt boekdelen. En in dit geval doen haar laarzen dat ook. De barvrouw heeft gekozen voor goed opvallende laarzen. Je moet er maar van houden. In ieder geval vindt de blondine ze mooi en daar gaat het om. En de reacties liegen er ook niet om. Ashley lijkt goed in de smaak te vallen: “Je blijft een prachtvrouw om naar te kijken“, “Oh, ik dacht eindelijk een nieuwe presentator“, “Mooie knappe schoonheid, mooie outfit heb je aan“. Ashley heeft dus nu al allemaal geheime aanbidders binnen weten te hengelen in haar reacties. Stiekem houdt Ashley erg van dit soort reacties en de aandacht die ze ontvangt. Maar ja, wie houdt er niet van een beetje aandacht?

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Van A tot Z (@ashleyzaat)

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Video: Roxane Knetemann en Hélène Hendriks krijgen het warm van paaldans-act

Roxane Knetemann is erg dankbaar voor haar optredens bij VI, tenminste, behalve haar laatste optreden dan. Daar was ze flink van in de war.

Foto: Kelly Piquet deelt fijne strandfoto na enorme racismeboete voor vader Nelson Piquet

Kelly Piquet heeft een leuke nieuwe foto gedeeld als goedmakertje voor haar vaders harde woorden. En haar fans vinden dat best fijn. 

Video: Jutta Leerdam bewijst in mini-jurkje dat ze écht met Jake Paul aan het daten is

De knappe koningin van de Nederlandse schaatsbaan, Jutta Leerdam, is gespot met een van Amerika's grootste YouTube sensaties.