Foto: Vandaag Inside-barvrouw Ashley Zaat heeft geheim talent

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Ashley Zaat kan van alles, naast achter de bar kan ze namelijk ook buiten staan. Opeens is ze wel een stuk langer trouwens. En ook nog een stukje zichtbaarder dan ze in de studio is. Iedereen kan het verborgen talent van deze meid zien.

Ashley Zaat wil graag iedereen vermaken. Of het nou Johan Derksen is in de studio bij Vandaag Inside, of daarbuiten tijdens een festival, Ashley staat klaar! Niet simpelweg op de grond. Deze barvrouw en entertainer gaat verder. Of eigenlijk gaat ze hoger. Erg hoog zelfs. Op de foto zien we een 3 meter lange versie van mevrouw Zaat. Helemaal niet erg natuurlijk, want van Ashley kan er nooit genoeg zijn. We hopen wel dat ze oppast en niet met twee gebroken benen achter de bar moet kruipen in de volgende aflevering van de talkshow. Haar stelten lijken Ashley wel te kunnen dragen gelukkig. 

Ondernemer Ashley geen hoogtevrees

Na de canceling, na een inmiddels klassieke uitzending van Vandaag Inside maakte wij ons nog zorgen dat de knappe barvrouw thuis kwam te zitten zonder bar, bier, glazen en bezigheden. Maar dat valt gelukkig wel mee, zo te zien. Overdag klust Ashley namelijk bij als hoogvlieger voor haar eigen onderneming. Die draagt de naam Studio Foekema. Dat ze daarvoor af en toe gekke dingen moet doen maakt haar niet heel veel uit zo te zien. Bij Vandaag Inside is ze natuurlijk ook wel wat gewend ondertussen.

Zaat komt erg hoog

We doen het haar niet na, en de drie heren van VI vast ook niet. Bier tappen, erg knap zijn, grappig en ook nog is af en toe 3 meter lang. Ze kan echt van alles, deze ondernemende barvrouw van Vandaag Inside. Ashley glimlacht zelfs een beetje, ondanks dat de stelten er niet heel stabiel uitzien. Het maakt haar niet uit, ze blijft in haar rol. Welke rol ze speelt is trouwens in één opslag duidelijk, voor de oplettende kijker. Ze lijkt namelijk sprekend.

Ashley vrouw van Mickey Mouse?

In haar outfit, in de zon, lijkt ze wel een beetje op de vrouw van een beroemdheid. In dit geval een fictionele beroemdheid. En dat is natuurlijk Mickey Mouse. We dachten dat ze net getrouwd was, maar is die relatie alweer voorbij en gaat ze nu verder als een uitgeschoten kopie van Mini Mouse? Ze vertelt dat het om een eenmalig uitstapje gaat voor haar eigen onderneming gelukkig. Met haar huwelijk lijkt het dus nog helemaal goed te gaan. En geheel bijzonder is dat niet. Deze bijzondere vrouw blijft altijd rustig.

Ashley altijd stabiel

Als de heren van VI weer eens lopen te lachen, huilen, kwaad worden op elkaar of medialand dan is Ashley de stabiele factor die alles bij elkaar houdt. We weten nu maar al te goed hoe ze dat doet. Als er onrust uitbreekt in of buiten de studio, dan is Ashley altijd in evenwicht. Helemaal zen dus, deze topper! En haar evenwicht komt buiten haar VI-carrière klaarblijkelijk ook goed van pas. We kunnen dus, bij de volgende canceling van de talkshow, hoogloper Ashley naar voren schuiven om de heren weer rustig te krijgen.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Jutta Leerdam belandt in bed met Jake Paul en harige vriend (foto’s!)

Jutta Leerdam duikt in bed samen met haar vriend Jake Paul en een harige vriend mag erbij liggen!

Marijn Kuipers pakt flinke stang met twee handen vast midden in de gym (video!)

Marijn Kuipers gaat diep door haar knieen, terwijl ze een flinke stang beet pakt. Ze gaat helemaal los in de sportschool!

Gwen van Poorten wordt kletsnat op bizar festival in Thailand (video!)

Gwen van Poorten wordt helemaal ondergespoten door een enorm kanon. Ze laat aan haar volgers weten dat ze dit eigenlijk wel lekker vindt.