Foto: Chantal Janzen is ineens wéér moeder geworden!

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Chantal Janzen pronkt even met haar nieuwe “dochter” op haar Instagram account. Ze lijken het samen erg fijn te hebben.

Tijdens de repetities van Chantal Janzen haar Pyjama Party, een evenement vol optredens en ander genot, gebaseerd op haar populaire televisieprogramma, werkt Chantal samen met Vajèn van den Bosch. De twee dames kunnen het uitstekend met elkaar vinden. Sterker nog, ze vinden elkaar zo leuk, dat Chantal op het punt staat om Vajèn te adopteren. En zij stemt ook volmondig toe. De familie van Chantal, die onlangs ‘oma’ werd, want haar stiefdochter werd moeder, blijft zo maar lekker door groeien. Dat worden straks drukke feestdagen bij Chantal thuis.

Lees ook: Foto: Chantal Janzen showt benen in superstrakke legging met vlekken

Chantal krijgt nieuwe showbizz dochter

Met Vajèn van den Bosch aan boord, belooft de nieuwe editie van Chantal’s Pyjama Party een echt groots feestje te worden. Dat is in ieder geval wel wat Chantal Janzen graag wil. Tijdens de voorbereidingen voelt de crew van Chantal natuurlijk wel een beetje aan als familie. Dat moet ook wel, want iedereen werkt intensief met elkaar samen. En dat schept nu eenmaal een band. Maar met Vajèn van den Bosch heeft Chantal blijkbaar toch nog een extra goede band. De twee dames kunnen het geweldig met elkaar vinden. De chemie spat er dan ook vanaf als je de foto’s bekijkt van de dames. Met zulke sterren aan het roer van het feestje, moet het wel goedkomen. De bezoekers weten straks niet wat ze meemaken.

De leuke pakjes van Chantal Janzen

Een nieuwe Pyjama Party betekent ook natuurlijk nieuwe pakjes voor Chantal die ze op het podium aan zal hebben. En aangezien de blondine er nog steeds adembenemend uit ziet is dat een erg goede reden om naar de voorstelling te gaan. Vorige keer had Chantal ook een aantal verbazingwekkend goede pakjes uitgekozen. En de foto’s daarvan zijn na al die tijd nog steeds om te genieten. Chantal weet wel hoe ze een feestje moet bouwen, en bij een goed feestje hoort natuurlijk ook een goede outfit. Wat Chantal dit jaar allemaal aantrekt tijdens de show, daar moet je nog even op wachten. Maar Chantal kennende zal ze die foto’s ongetwijfeld op Instagram plaatsen, net als bij de vorige editie.

Chantal Janzen is extreem blij met nieuw feestje

De vorige jaren gooide Corona roet in het eten van het grootste slaapfeestje van Nederland, maar eindelijk mag Chantal Janzen weer een nieuwe editie van haar Pyjama Party organiseren. En Chantal pakt meteen goed uit. Ze heeft grote acts, spannende shows en natuurlijk heel veel pyjama’s. Chantal Janzen heeft alles op alles gezet om ervoor te zorgen dat dit jaar weer ouderwets genieten wordt. En tussendoor maakt ze natuurlijk ook even foto’s om ervoor te zorgen dat iedereen die niet kon komen ook een klein beetje op een afstandje mee kan feesten.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Wat: Nicolette Kluijver verliest Expeditie Robinson-collega aan afkickkliniek

Het lijkt er sterk op dat Nicolette Kluijver zichzelf helemaal verliest in haar gloednieuwe relatie met haar collega. Zo lijkt de blondine het zelf voor zijn schandalen op te nemen...

Foto: Miljuschka Witzenhausen geeft haar lichaam helemaal cadeau

Bij de feestdagen horen cadeautjes, maar Miljuschka Witzenhausen neemt dit wel héél letterlijk...

Foto: Jarige Sylvana IJsselmuiden gaat hélemaal los in de club

Eén van de meest prachtige dames in Nederland is één jaartje ouder geworden. Dit viert ze door helemaal los te gaan in de club.