Foto: Vajèn van den Bosch laat haar twee mooiste prijzen zien tijdens galashow

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Vajèn van den Bosch heeft weer twee prachtige prijzen laten zien tijdens een fenomenale galashow. Alleen zijn het geen echt trofeeën natuurlijk.

Met haar trofeeën maakt Vajèn van den Bosch een goede indruk

De knappe actrice Vajèn van den Bosch bevond zich op een galafeestje. En daar moet je natuurlijk wel een beetje mooi voor de dag komen. Dat is dan ook precies wat Vajèn deed. Ze zorgde ervoor dat ze in de mooiste outfit gehuld was. In die outfit leken de natuurlijke trofeeën van Vajèn van den Bosch nog even extra goed uit te komen. Ze ging misschien niet weg van het gala met een daadwerkelijke prijs, maar dankzij haar eigen trofeeën zorgde Vajèn van den Bosch ervoor dat de rest van het publiek, en haar volgers op Instagram, de echte winnaars werden. Die mochten namelijk de hele tijd kijken naar de knappe actrice in haar jurkje.

Lees ook: Vajèn van den Bosch deelt privé foto die eigenlijk alleen bestemd is voor collega’s

Vajèn van den Bosch heeft een ontzettend verleidelijk

Natuurlijk doet de jurk goed werk, maar het zou niks zijn geworden zonder het verleidelijke van Vajèn van den Bosch zelf. De knappe actrice heeft namelijk een erg goed gevormd lijf en dat laat ze natuurlijk graag zien aan de buitenwereld. Als je zo’n prachtig hebt, dan moet je daar natuurlijk ook een beetje mee pronken. Dat is nu precies wat Vajèn dan ook doet. En met haar knappe foto’s heeft ze al menig man helemaal betoverd. Vajèn van den Bosch weet precies wat ze moet doen en welke houding ze aan moet nemen om ervoor te zorgen dat iedereen helemaal wild wordt van haar mooie foto’s.

Het knappe gezicht van Vajèn van den Bosch

Natuurlijk heeft de bijzonder aantrekkelijke actrice een erg mooi waar ze trots op mag zijn, maar ook haar knappe gezicht is even het benoemen waard. Vajèn straalt precies de ‘girl next door’ look uit met haar lieve lach en haar prachtige ogen. De verleidelijke dame weet dus ook met haar blikken haar volgers helemaal in te pakken. Dat is nog eens een talent. De knappe actrice heeft dus maar weinig nodig om echt een goede foto te maken. Er is dan ook eigenlijk niks aan het van Vajèn van den Bosch wat niet aantrekkelijk is.

Vajèn van den Bosch is een erg aantrekkelijke dame

Met haar bijzonder goede looks en haar lieve snuitje weet Vajèn een erg goede indruk achter te laten op de mensen die ze ontmoet. Het is dan ook geen wonder dat ze zoveel fans heeft gekregen de afgelopen jaren. Vajèn heeft behalve haar prachtige uiterlijk ook nog eens bijzonder veel talent. En daarmee weet ze natuurlijk ook nog eens de sterren van de hemel te spelen. Zo werpt Vajèn zichzelf op als het nieuwe grote talent van Nederland.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Femke Kok heeft schaatspakje thuisgelaten tijdens zonnige vakantie (foto’s)

Femke Kok is lekker aan het genieten van haar vrije tijd nu het schaatsseizoen er op zit. Ze heeft haar schaatspakje niet meegenomen en laat onweerstaanbare foto's zien!

Foto: Zangeres Maan de Steenwinkel heeft het zichtbaar koud in kort broekje

Maan de Steenwinkel heeft een opvallend bericht geplaatst op Instagram. Ze heeft een zeer kort broekje aan in een winters sneeuwgebied!

Blondine Delfine Stal (20) puilt aan voor- én achterkant uit haar piepkleine outfit (foto’s!)

Delfine Stal knalt met haar flinke rondingen aan alle kanten uit haar kleding. Ze heeft een enorm klein topje aan die haar rondingen maar net kan tegenhouden.