Foto: Uitgewoonde Amber Brantsen deelt eerlijke foto in luchtige outfit

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Amber Brantsen ziet er altijd uit als een elegante dame. Deze keer liet ze zich echter van een héél andere kant zien. Schrik niet!

De knappe brunette laat een kant van zichzelf zien die haar volgers nog niet eerder van haar hadden gezien. Na een druk F1-weekend achter de rug pakt Amber gelijk het eerste vliegtuig. Op het vliegveld deelt ze een eerlijke foto in een luchtig outfitje.

Amber Brantsen is er helemaal klaar mee na F1-seizoen

Wanneer je gaat vliegen trek je je lekkerste outfit aan. Voor een lange vlucht ga je jezelf zeker niet opmaken. Zo dacht de knappe brunette dus ook. In haar meest comfortabele outfitje is ze op het vliegveld aangekomen. Zonder make-up of iets anders op maakt ze een selfie. Ze laat weten dat ze er helemaal door heen zit. Dat is ook niet gek na een zwaar weekend. Amber Brantsen heeft de laatste Formule 1-race van het seizoen mogen presenteren. Na deze race is ze zo snel mogelijk het vliegtuig ingestapt. Even snel omkleden, make-up eraf halen en ze is onderweg. In alle haast plaats ze een foto van zichzelf op Instagram. Of dit ook daadwerkelijk de bedoeling is, is nog maar de vraag. Het is in ieder geval een prachtige eerlijke foto.

Man bespringt Amber Brantsen in de Viaplay studio

Tijdens het laatste Formule 1-weekend gebeurd er wel iets heel geks in de Viaplay studio. Amber Brantsen wordt namelijk door een man besprongen. Deze man is gelukkig wel een bekende van Amber. Het gaat hier om haar collega Christijan Albers. Hij is zo blij dat het weekend eindelijk is begonnen dat die van blijdschap in de lucht springt. Terwijl hij dit doet springt hij bijna in de armen van Amber. De knappe brunette heeft een lekker groen pakje aan. Wanneer je haar pakje ziet is het begrijpelijk wat Christijan Albers zijn bedoeling was. Deze Amber Brantsen ziet er gelijk een stuk verleidelijker uit dan de vliegveld versie. Uiteindelijk zijn het wel twee versies van één prachtige dame.

Wat gaat Amber Brantsen na het Formule 1-seizoen doen?

Het Formule 1-seizoen is ten einde. Dit betekent dat Amber Brantsen ook even rust heeft. Uiteindelijk blikt ze terug op een geweldig jaar. Ze mag dan ook enorm trots zijn op zichzelf. Viaplay heeft voor het eerst dit seizoen de rechten van het Formule 1. Amber Brantsen is de eerste presentatrice die deze taak op zich mag nemen. In de loop van maanden kreeg ze steeds meer positieve reacties op haar werk. Nu het Formule 1-seizoen ten einde is, wat gaat Amber Brantsen dan doen? Er is de aankomende tijd nog enorm veel Formule 1 op Viaplay te zien. De knappe brunette laat weten dat er nog een groot interview met Max Verstappen eraan zit te komen. Dus ook na het Formule 1-seizoen heeft de presentatrice nog genoeg te doen.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Video: Davina Michelle kruipt over de vloer in doorzichtig shirtje

Davina Michelle: razend populair op YouTube, meerdere virale nummers met miljoenen luisteraars, en een stem om voor op je knieën te vallen zo mooi. In de videoclip bij haar nieuwste single Heatbeat gaat Davina echter voor haar kijkers op haar knieën...  

Rico Verhoeven maakt vegans woedend met schokkende video

Kickbokskampioen Rico Verhoeven deelt niet alleen flinke klappen uit in de ring. Ook met zijn Instagramfilmpjes weet hij mensen enorm te raken! Vooral dit grapje schoot bij veel mensen in het verkeerde keelgat... 

Foto: Fatima Moreira de Melo laat zich tussen de benen kijken

De prachtige Fatima Moreira de Melo laat zich op de foto spontaan tussen de benen kijken. Maar of dat het meest charmante plaatje oplevert is de vraag.