Foto: Uitgeputte Romy Monteiro laat haar mooiste kanten zien

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Romy Monteiro had een lange weekend achter de rug. Ze moest dus maandag even opladen voordat ze de week begon.

Zangeres en actrice Romy Monteiro had een zwaar weekend achter de rug. Toen ze maandag weer vol aan de bak moest, was daar wel even een flinke hoeveelheid koffie voor nodig. En dan denk je vast ‘hoe erg zat Romy er dan doorheen?’ Nou geen zorgen, daar is gelukkig een foto van. En het verschil tussen een uitgeputte Romy en Romy op haar allerbest, blijkt toch wel flink groot te zijn. Gelukkig had ze een momentje om bij te komen van haar zware weekend.

Lees ook: Romy Monteiro laat tong zien op privé foto
Romy Monteiro heeft twee gezichten

Zoals je kan zien heeft Romy twee gezichten. Zo kan ze aan de ene kant een enorm galante en beeldschone galajurk aan hebben en het volgende moment uitgeput op de bank liggen met een enorme behoefte aan koffie. Nu heeft iedereen die twee kanten wel een klein beetje in zich, maar bij Romy zijn die twee kanten van haar echt dag en nacht. Zo ver liggen ze uit elkaar. Nu is Romy in haar comfortabele kleding liggend op haar bank nog steeds aantrekkelijk, net als Romy in galajurk, maar de uitstraling is natuurlijk wel flink anders.

Romy ziet er wel verleidelijker uit in jurk

Toch hebben de galajurken van Romy zo hun aantrekkingskracht. Romy is wel een klein beetje meer verleidelijk als ze zo’n prachtige jurk uit haar kast tevoorschijn haalt. Nadat Romy zichzelf opgemaakt heeft, is ze zonder twijfel een van de mooiste vrouwen van het land. Zo’n mooie jurk doet dus wonderen voor de uitstraling van Romy. Eigenlijk zou ze dus de spijkerbroeken en truien haar raam uit moeten gooien en voortaan alleen nog maar dit soort jurken dragen. Al maakt dat de jurken natuurlijk wel een klein beetje minder bijzonder als ze alleen nog maar dit soort pakjes draagt. Juist omdat Romy niet zo vaak verschijnt in deze jurkjes, worden ze nog een stukje leuker om naar te kijken.

Heeft Romy ooit haar koffie gehad?

Het is maar de vraag of Romy ooit heeft kunnen genieten. De prachtige brunette houdt enorm van haar werk. Zoveel zelfs, dat ze er graag haar vrije tijd voor opoffert. Het zou dus zomaar kunnen zijn dat Romy al voordat ze een goed moment had om bij te komen, al weer door moest naar de volgende klus. Romy blijft zichzelf goed bezig houden. Zo heeft ze verschillende televisieprogramma’s waar ze bij aanschuift van tijd tot tijd, doet ze daarnaast ook los presentatie en modellenwerk en is ze bezig met eigen muziek. En hoewel de meeste van haar projecten iets moeizamer zullen gaan vanwege de maatregelen in Nederland, zal je in 2022 een hoop mooie nieuwe dingen van Romy kunnen verwachten. Als ze haar koffie gehad heeft tenminste. Dat is nu prioriteit nummer één.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Je hoeft niet te raden waar de piercing van Marijn Kuipers zit

Marijn Kuipers heeft een nieuwe, prachtige foto online gezet en haar fans smullen daar natuurlijk wel even van mee. 

Zien: dit is de bizar grote schoenencollectie van Memphis Depay

Memphis Depay heeft een compleet nieuwe collectie schoenen die...

Video: Famke Louise buigt diep voorover in supermarkt en laat haar beschuitjes zien

Famke Louise laat haar beschuitjes goed bekijken wanneer ze diep voorover buigt!