Foto: Uitgeputte Froukje de Both deelt zweterige selfie

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Froukje de Both deelt een heerlijk zweterige foto na een lange workout. Hoewel ze uitgeput is, vindt Froukje zichzelf er goed uit zien!

Het uitgeputte gezicht van Froukje de Both

Froukje de Both is flink bezig om in vorm te blijven. De knappe presentatrice houdt ervan om af en toe even een beetje te sporten. En die momenten deelt ze ook met haar volgers. Niet zo gek ook, want als haar volgers zeggen dat Froukje het goed doet, dan zorgt dat alleen maar voor meer motivatie om door te gaan. Hoewel Froukje eigenlijk helemaal geen zin had, heeft ze toch met frisse tegenzin 5km gepakt met hardlopen. En dat is natuurlijk best een prestatie. Froukje was er zelf ook hartstikke tevreden mee. En hoewel haar gezicht er moe uit zag en Froukje een beetje aan het glimmen was van het zweet, vond de blondine niet dat ze er slecht uit zag. En dus was het tijd voor een leuke foto voor haar volgers. Die foto lukte best wel goed, dus bekijk hem snel hieronder.

Lees ook: Video: Froukje de Both doet verleidelijk dansje in kleedkamer
Froukje de Both houdt zichzelf goed in vorm

Door elke ochtend een stukje te hardlopen weet Froukje haar conditie goed op peil te houden. En dat is belangrijk, want Froukje moet er natuurlijk wel voor zorgen dat ze er mooi uit blijft zien op televisie. Dat hoort er nu eenmaal een beetje bij als presentatrice. Maar Froukje vindt dat helemaal niet erg. Ze gaat namelijk best graag de straat op om te hardlopen. Maar net voor ze begint heeft Froukje het vaak toch eventjes moeilijk. Dan moet ze zichzelf weer flink motiveren om de deur uit te gaan. Tot nu toe is dat altijd goed gekomen en het resultaat mag er ook zijn. Froukje ziet er namelijk perfect uit.
Het prachtig gevormde van Froukje de Both

Voor mensen die Froukje al wat langer volgen komt het niet als verrassing, maar de knappe blondine heeft een geweldig . Dat laat ze alleen niet zo heel vaak zien, maar als ze een beetje een strakke outfit aantrekt of een verleidelijk pakje uit haar kast getrokken heeft, dan wordt het opeens heel duidelijk. Froukje doet zeker niet onder voor andere populaire blondines in het land. Sterker nog, ze staat redelijk bovenaan in de lijst met meest knappe vrouwen. Froukje laat in dat opzicht de competitie ver achter zich. Haar volgers zijn natuurlijk al jaren fan van Froukje. Die vinden alles wat de knappe presentatrice doet goed. Onder elke foto overladen ze Froukje dan ook met complimentjes en lieve woorden. Voor Froukje is dat natuurlijk het teken dat ze op de goede weg is. En ze laat zich dan ook door niemand van de wijs brengen. En door al dat hardlopen krijgt Froukje er alleen maar een mooier bij.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Dione de Graaff gebruikt haar twee prachtige troeven om kijkers te trekken bij de Avondetappe (foto!)

Dionne de Graaff doet een dappere poging om de kijkcijfers van de Avondetappe te redden, want die zijn niet al te best. 

Jaimie Vaes schokt internet met gloeiend hete foto’s zonder topje

Jaimie Vaes weet iedereen te schokken met haar nieuwe post op social media. Daar heeft ze namelijk bijna geen kleding meer aan!

Romy Monteiro raakt haar topje bijna kwijt aan de rand van zwembad (foto!)

Romy Monteiro is even heerlijk aan het genieten van de rust aan het zwembad, maar dat pakt toch even anders uit dan verwacht.