Foto: Uitdagend geklede Heleen van Royen kan geen genoeg krijgen van André Hazes

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Terwijl iedereen diep onder de indruk van de inkijk van Heleen van Royen is, vergaapt de schrijfster zich aan AndrĂ© Hazes…

Heleen van Royen is niet vies van jonge mannen! Het is dan ook niet gek dat ze geen genoegen kan krijgen van André Hazes. Heleen van Royen wordt ook helemaal stil van de zanger!

Heleen van Royen is onder de indruk van André Hazes

AndrĂ© Hazes heeft sinds kort zijn eigen documentaire op Videoland. Tijdens zijn documentaire heeft hij het over zijn verslaving en verbroken relaties. Heleen van Royen kon niet wachten tot de documentaire eenmaal uit was. De documentaire is pas geleden in première gegaan en de knappe brunette heeft al drie afleveringen gezien. Ze vindt het allemaal heel indrukwekkend. De schrijfster vindt het zelfs zo indrukwekkend dat ze er helemaal stil van is. Ze raadt het ook zeker aan om te gaan kijken. Met een diepe inkijk deelt ze namelijk een prachtfoto van zichzelf samen met AndrĂ© Hazes. Haar volgers raken ook niet uitgepraat over de foto, maar het is duidelijk dat zij vooral smullen van Heleen. De meningen over Hazes zijn namelijk enorm verdeeld…
Yvonne Coldeweijer is het niet eens met Heleen van Royen

Waar Heleen van Royen helemaal stil is van de documentaire vindt Yvonne Coldeweijer het helemaal niks aan. De juice-koningin heeft het afgelopen jaar heel veel juice naar buiten gebracht over AndrĂ© Hazes. Deze juice wordt nu allemaal in zijn documentaire bevestigd. Yvonne Coldeweijer wordt er alleen niet warm of koud van. Waar Heleen van Royen ons nog opwarmt met haar diepe inkijk foto doet Yvonne Coldeweijer het tegenovergestelde. Ze laat weten dat het het niet waard is om naar te kijken. Ze vindt het doodvermoeiend om naar ‘deze man’ te kijken. Haar conclusie is dat AndrĂ© Hazes aandacht zoekt en een neuroot is.

Heleen van Royen deelt goed nieuws met haar volgers

Heleen van Royen is van beroep schrijfster. Door haar enthousiasme heeft ze nog een ander beroep gevonden. Ze is namelijk een van de vaste gasten bij het programma Vandaag Inside. Toch kondigt ze elke week nog steeds braaf aan dat ze aanschuift bij Derksen, Genee en Van der Gijp. Inmiddels verwachten haar fans gewoon dat ze elke donderdag te gast is natuurlijk!

Nu de documentaire van André Hazes uit is, zal het hier tijdens Vandaag Inside zeker over gaan. Heleen vindt André helemaal geweldig, maar Johan Derksen kan hem wel uitkotsen. Johan Derksen zou dus ook wel een stukje van de documentaire hebben gezien en zou waarschijnlijk tot dezelfde conclusie gekomen zijn als Yvonne Coldeweijer. Tijdens VI heeft Johan Derksen al regelmatig gezegd dat hij André Hazes een misselijkmakend ventje vindt. Het zou dus weer genieten worden tijdens de uitzending van Vandaag Inside. Met Heleen van Royen als gast is het gelukkig altijd genieten.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Blondine Delfine Stal (20) puilt aan voor- Ă©n achterkant uit haar piepkleine outfit (foto’s!)

Delfine Stal knalt met haar flinke rondingen aan alle kanten uit haar kleding. Ze heeft een enorm klein topje aan die haar rondingen maar net kan tegenhouden.

Kelly Piquet is vlak voor de GP van China in het verkeerde land met haar grote liefde (foto’s!)

Vlak voordat Verstappen in actie moet komen in China reist zijn grote liefde Kelly Piquet af naar het verkeerde land! Zullen ze wel op tijd zijn voor het raceweekend?!

Kletsnatte Jutta Leerdam laat ze schudden op afgelegen plek (video)

Jutta Leerdam is aan het hardlopen op een afgelegen plek en laat haar voorgevel even enorm op en neer stuiteren tot groot genoegen van haar volgers!