Foto: Trijntje Oosterhuis worstelt met flinke lens in Het Perfecte Plaatje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Dat Trijntje Oosterhuis echt ‘groentje’ op fotogebied is zie je al aan haar jasje op de eerste foto van Het Perfecte Plaatje!

Trijntje Oosterhuis maakt zelf foto’s in Het Perfecte Plaatje

Zangeres Trijntje is gewend om foto’s te laten maken. Of dit nu promotiemateriaal is voor haar muziek, of het een groepsfoto is van de coaches bij The Voice (als dat ooit weer gaat beginnen), Trijntje is wel gewend dat er camera’s op haar gericht zijn. Toen Trijntje meedeed aan het Songfestival in haar toen veelbesproken, diep uitgesneden jurk, zijn er ook heel veel foto’s van haar gemaakt. Nu gaat ze de hele andere kant op. In het programma Het Perfecte plaatje gaat Oosterhuis de strijd aan met andere BN’ers om de beste fotograaf te worden. Op Instagram plaatste zij alvast twee foto’s waarop zij comfortabel probeert te worden met de camera. Ze worstelt duidelijk nog even met die grote lens – zou ze ooit foto’s gemaakt hebben met iets anders dan haar telefoon?

Leuke deelnemers Het Perfecte Plaatje

Het programma heeft natuurlijk niet veel aan Trijntje als het gaat om jongere kijkers, of humor. Gelukkig is de samenstelling van de deelnemers erg divers. Foto’s waar we liever naar kijken zijn bijvoorbeeld die van presentatrice Geraldine Kemper. Nog een reden om het programma te kijken; met Najib Amhali kun je wellicht nog een beetje lachen. Ook verwachten we een hoop van de zeer getalenteerde zangeres Bente Fokkens. Tina de Bruin, die ook tijdens haar deelname aan Wie Is De Mol? al eens de harten van de kijker wist te stelen, is met haar humoristische inbreng ook een goede outsider!

Trijntje Oosterhuis is groentje met camera

Als ‘oudere’ deelnemer aan het programma is het vaak moeilijk om mee te komen met de jeugdigere concurrenten, aangezien zij veel meer met technologie in aanraking zijn gekomen… Echter is de 49-jarige zangeres niet de oudste deelneemster aan het programma. De oudste deelnemer die de strijd aan gaat om de perfecte foto te maken is Inge Ipenburg. De actrice en schrijfster is sinds 2018 al niet meer op televisie te zien, dus die heeft wel wat meer tijd gehad om alvast te oefenen met het maken van foto’s. Daarvoor was zij vooral bekend door haar rol in Goede tijden Slechte tijden. Andere deelnemers lijken echter andere voordelen te hebben. Zoals deze extra obstakels voor Trijntje: documentairemaakster Linda Hakeboom en Filemon Wesselink die programmamaker is. Deze twee zijn natuurlijk veel meer gewend om bezig te zijn met hoe beelden eruit zien tegenover Trijntje die altijd mensen om zich heen heeft die dit bepalen.

Nieuw seizoen Het Perfecte Plaatje

Het Perfecte Plaatje wordt gepresenteerd door Tijl Beckand en is te zien op RTL 4. Het zevende seizoen van het programma beloofd weer vreemde foto’s op te leveren. Ieder seizoen probeert de productie namelijk weer andere locaties en omstandigheden te vinden om foto’s in te maken. Het is nooit te voorspellen wat er in een aflevering zal gaan gebeuren. Op 12 oktober zal de eerste aflevering te zien zijn op televisie.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Juultje Tieleman houdt hoofd scheef en toont haar enorme wolkenkrabbers (foto!)

Juultje Tieleman houdt haar hoofd scheef terwijl ze haar enorme wolkenkrabbers toont aan haar volgers!

Studio Fussball deelt weer enorme klap uit aan rivaal Vandaag Inside Oranje: ‘Verschil niet eerder zo groot geweest’

Ze flikken het weer! Tina Nijkamp is erg geschokt over de kijkcijfers van Veronica Inside en Studio Fussball.

Prinses Eloise van Oranje is dolblij met metamorfose, maar zie jij het verschil? (beelden!)

Onze prinses Eloise van Oranje krijgt een gratis transformatie en is hier dolblij mee. Maar eigenlijk ziet niemand echt verschil... Jij wel?