Foto: Tranende Vivienne van den Assem stelt kijker gerust met kiekje achter de schermen

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Het was even schikken voor de kijkers van RTL Boulevard. Vivienne van den Assem zag er namelijk erg emotioneel uit met knal rode ogen tijdens de uitzending.

Vivienne van den Assem lijkt intens verdrietig

Normaliter komt Vivienne van den Assem altijd over als een echte power vrouw. Je zal de presentatrice niet snel verdrietig voor de camera zijn, want ze lijkt altijd te stralen. Daarom was het echt even schrikken voor alle kijkers van het tv-programma RTL Boulevard. Zo stond Vivienne voor de camera van de talkshow met wel hele rode ogen. Nu heeft Vivienne van zichzelf hele mooie felblauwe ogen waardoor het rode nog meer opviel. Het leek een beetje alsof Vivienne heel erg verdrietig was en door haar pijn heen het programma aan het presenteren was. Gelukkig besluit Vivienne na afloop van het programma de kijkers thuis allemaal gerust te stellen. Zo heeft Vivienne namelijk ontstoken ogen, waardoor ze dus rood zijn. Blijkbaar was het nog veel erger zonder make-up want Vivienne prijst haar make-up artiest dat ze het zo goed heeft weggewerkt. Dit zal dan waarschijnlijk gaan om alles rondom Vivienne haar ogen heen.

Vivienne van den Assem lijkt erg verdrietig

Vivienne van den Assem deelt gelukkige foto

Het is niemand kunnen ontgaan dat Vivienne van den Assem voor de tweede keer moeder is geworden vorig jaar. Zo heeft de brunette een prachtig meisje gekregen genaamd Anouk. Nu is het natuurlijk helemaal geweldig voor Vivienne dat ze een dochtertje op de wereld heeft gezet, maar het zal ook enorm zwaar zijn. Het is niet niks om zoveel slapeloze nachten te hebben en altijd aan te moeten staan om voor je kindje te zorgen. Gelukkig is Vivienne een prachtige moeder die alles voor haar kindjes over heeft, maar ze kon haar geluk niet op. Zo heeft baby Anouk twee nachten achter elkaar volledig door geslapen. Vivienne poseert helemaal vrolijk vanuit bed met een kop thee en zegt dat ze hier erg aan toe was na vier maanden lang gebroken nachten te hebben. Hopelijk voor Vivienne blijft haar kindje Anouk voortaan lekker doorslapen zodat ze zelf ook toe komt aan een goede nachtrust.

Lees ook: Foto: Vivienne van den Assem verstopt rond lichaamsdeel onder desk bij RTL Boulevard

Vivienne van den Assem deelt ochtendroutine

Presentatrice Vivienne van den Assem geeft aan dat ze met of zonder slaap altijd een ochtendroutine heeft. Gelukkig blijft Vivienne dus goed voor zichzelf zorgen, wat de omstandigheden ook zijn. Nu deelt Vivienne haar ochtendroutine door middel van een filmpje met haar volgers. Zo gaat Vivienne eerst kort onder de douche staan en begint ze vervolgens met het opsmeren van een aantal crèmepjes. Waaronder een crème voor het opvullen van haar rimpels, want ook Vivienne moet daar aan geloven. Daarna gaat Vivienne lekker even knuffelen met haar kindjes en geniet ze van een kop thee. Ook lijkt Vivienne te kunnen genieten van wat zonnestralen, als het weer het toelaat.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Britt Dekker toont haar prachtige vormen na stevige ritjes in de slaapkamer (foto’s!)

Britt Dekker verwent haar volgers met heerlijke foto's. Dit doet ze vanuit haar slaapkamer, terwijl ze net een stevige rit achter de rug heeft!

Nicolette Kluijver trekt natuur in en laat zich helemaal lekprikken (video!)

De avontuurlijke Nicolette Kluijver zoekt graag wat spanning in de natuur op, alleen verloopt dit niet altijd zoals verwacht...

Schaatsster Pien Hersman laat zich helemaal insmeren met transparante vloeistof (video!)

Onze knappe schaatsster Pien Hersman wordt volledig ingesmeerd met een transparante vloeistof en laat ons allemaal meekijken!