Foto: Viviënne van den Assem verstopt rond lichaamsdeel onder desk bij RTL Boulevard

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Vivienne van den Assem is al een tijdje zwanger, maar dat probeert ze flink te verbergen op haar nieuwste foto’s.

De prachtige presentatrice Vivienne van den Assem is hoogzwanger. Haar buik met haar toekomstige kindje er in is de afgelopen maanden flink gegroeid. Je kan ook niet meer ontkennen dat Vivienne zwager is. Toch probeert Vivienne dit feit tijdens haar werk een klein beetje te verbergen. En dat gaat haar eigenlijk best goed af. Tijdens RTL Boulevard weet ze haar buik zowaar te verstoppen. Er lijkt geen buik te zitten, maar als je naar rechts gaat in haar Instagram post, dan zie je de ‘ware’ Vivienne. Vivienne heeft wel echt haar best gedaan om haar buik te verstoppen.

Lees ook: Foto: Luchtig geklede Marieke Elsinga beweegt heupen in spiegel
Vivienne verbergt zwangerschap tijden televisie opnames

Vivienne van den Assem is een prachtige vrouw. Ze nam altijd de mooiste en meest verleidelijke foto’s. Haar buik zorgt er nu alleen een beetje voor dat dit niet meer zo makkelijk gaat. Maar Vivienne heeft nog wel de behoefte om ontzettend mooie foto’s en video’s van zichzelf te maken. Wat doe je dan als presentatrice? Inderdaad, dan verberg je de grote, ronde buik zoveel mogelijk. Tijdens de opnames van RTL Boulevard gaat dat best goed. Nu helpt het grote bureau waar Vivienne achter moet staan natuurlijk ook wel flink mee. Dankzij het bureau kan Vivienne haar zwangerschap een beetje verbergen en nog steeds enorm verleidelijk overkomen.
Vivienne doet graag radio momenteel

Op het moment doet Vivienne ook liever radio dan televisie. Dat is ook niet zo gek. Op televisie moet ze haar best doen om haar buik een beetje te verbergen. Op de radio heeft ze daar geen last van. Daar kan Vivienne al haar luisteraars gewoon betoveren met haar zwoele stemgeluid. En dat gaat de knappe presentatrice wel heel erg gemakkelijk af. Ze weet iedereen te imponeren en voor zich te winnen met de charmante klanken van haar stem. Het bewijst maar weer dat Vivienne een enorm verleidelijk karakter heeft, dat verder gaat dan haar uiterlijk. Alles aan Vivienne is ook gewoon aantrekkelijk.
Vivienne neemt vooral foto’s van haar bovenknat

Om te voorkomen dat haar zwangerschap te veel opvalt, neemt Vivienne alleen nog maar foto’s van haar bovenkant. Dat klinkt misschien een beetje extreem, maar het lijkt wel te werken. Als je de buik van Vivienne niet ziet, dan lijkt het er ook niet op alsof de prachtige presentatrice zwanger is. En dat vindt ze zelf heel belangrijk, maar ook de bedrijven waar ze fotoshoots voor doet zullen dat kunnen waarderen. Neem een van haar laatste fotoshoots bijvoorbeeld. Vivienne staat daar enorm verleidelijk op en er is geen hint te bekennen dat de knappe presentatrice eigenlijk zwanger is. Vivienne lijkt dat dus heel erg goed te kunnen verbergen.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Enzo Knol geeft half miljoen uit aan ‘smerige’ nieuwe auto (video)

YouTuber Enzo Knol heeft zichzelf getrakteerd op een indrukwekkende...

Olcay Gulsen laat monden wijd openvallen met gescheurde jurk op onhandige plek (foto’s)

Op het Cannes Filmfestival heeft Olcay Gulsen alle ogen op zich gericht met haar gedurfde outfit. Dit moet je echt even zien!

Emma Heesters schokt fans met foto van transformatie: ‘Heb jij helemaal niet nodig’

Emma Heesters is een nieuwe weg ingeslagen. De zangeres wil namelijk nog veel fitter worden. Haar fans vinden het niet nodig en maken zich zorgen.