Foto: Topmodel Lieke van der Hoorn schrikt zelf ook van gigantische voorgevel

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Topmodel Lieke van der Hoorn heeft een nieuwe foto gedeeld waar ze zelf ook een klein beetje van is geschrokken.

Lieke van der Hoorn heeft een angstaanjagend grote voorgevel

Het knappe model heeft een nieuwe foto online gezet, maar zelf lijkt ze daar nogal van te schrikken als je de foto zo bekijkt. Lieke van der Hoorn kijkt namelijk een beetje verbaasd naar beneden op de foto die ze heeft gedeeld met haar volgers. En op die foto komt één ding heel prominent naar voren en dat is haar flinke voorgevel. De troeven van Lieke komen op het leuke kiekje bijzonder goed in beeld en daar mag je als volger van deze knappe dame wel erg blij mee zijn. Lieke is absoluut niet preuts, maar lijkt zich wel te verbazen over hoe goed haar eigen lichaam er uit ziet op de foto.

Lees ook: Foto: Model Lieke van der Hoorn verwent volgers met extreem laag topje

De aantrekkelijke vormen van Lieke van der Hoorn

Zoals je op de foto kan zien, ziet Lieke van der Hoorn er ongelooflijk goed uit. Geen wonder dat ze ook zoveel gevraagd wordt als model, want iedereen wil deze prachtige blondine hebben voor zijn merk. Lieke zorgt goed voor haar lichaam, aangezien dat haar bron van inkomsten is. Daarom is elke foto van Lieke ook zo mooi. Aangezien ze continu zo goed voor haar lichaam zorgt, blijft ze erg verleidelijk om naar te kijken. En dat op elk plaatje wat je van het model tegenkomt. Lieke weet met haar charmante foto’s haar volgers wel een klein beetje op hol te laten slaan.

Slecht nieuws, Lieke van der Hoorn is bezet

Voor alle mannen die nog een beetje hoop koesterde, is er slecht nieuws. Lieke van der Hoorn is toch echt bezet. Ze deelde een foto, in dezelfde verleidelijke badkleding, van haar en haar vriend. En dat helpt veel mannen helaas toch uit de droom. Lieke ligt buiten hun bereik. Maar gelukkig blijft Lieke voor haar volgers wel gewoon foto’s en filmpjes delen. Daardoor hoef je er dus helemaal niet over in te zitten dat de prachtige blondine bezet is. Je krijgt namelijk meer dan genoeg te zien van de knappe dame. En daar zijn haar volgers dan wel weer zeer tevreden over.

Lieke van der Hoorn laat flinke achterkant zien met spannende video

Van achter is Lieke van der Hoorn minstens net zo mooi als van voren. Dat blijkt wel uit de video die de knappe blondine nog even deelt met haar volgers. Daarin duikt ze van een rots zo de zee in. Maar tijdens haar duik buigt ze diep voorover, waardoor je goed zicht hebt op al haar mooie features. Lieke van der Hoorn heeft niet zo’n probleem met zichzelf te alten zien op camera. Het is immers ook gewoon haar beroep waar ze voor betaald krijgt. Haar fans mogen dus van geluk spreken, want zij krijgen al die mooie video’s en foto’s gewoon op hun tijdlijn. Zo weet Lieke van der Hoorn iedereen een beetje gelukkig te houden.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Model Lieke van der Hoorn draagt vrijwel niks onder doorschijnend jurkje

Lieke van der Hoorn plaatst wel vaker bloedhete kiekjes, maar met deze recente fotoshoot wist ze al haar fans versteld te doen staan!

Jutta Leerdam laat mannen smelten met meest verleidelijke foto ooit

Onderhand zijn we stiekem allemaal een beetje verliefd op Jutta Leerdam. En na het zien van dit overheerlijke kiekje al helemaal! 

Foto: Marieke Elsinga deelt snelle kleedkamerselfie in strak sportpakje

Als we Marieke Elsinga mogen geloven sport ze vooral voor de gezondheid, maar zo'n loeistrak figuur is natuurlijk een mooie bijkomstigheid.