Foto: Tooske Ragas laat haar losse topje flink open hangen

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Bron: Instagram

Tooske Ragas weet met haar mooie outfits altijd het een en ander los te maken bij haar publiek. Zo ook nu weer!

Sinds haar doorbraak in 1998 als videojockey bij TMF heeft Tooske Ragas de harten van het Nederlandse publiek veroverd. Haar veelzijdigheid als presentatrice en haar flinke hoeveelheid charme hebben haar tot een icoon gemaakt in de Nederlandse showbizz. Maar wat ook geholpen heeft, zijn al die mooie outfits die Tooske elke keer weer tevoorschijn tovert. De outfit die ze op de volgende plaatjes heeft aangetrokken is ook weer ontzettend bijzonder te noemen.

Tooske Ragas laat iedereen genieten

Tooske heeft een outfit aangetrokken waarbij je al haar mooie punten gelijk goed kan zien. De leuke blondine laat wel weer mooi zien wat haar beste kant is. Met een beetje een inkijkje in de mooie vormen van Tooske, zijn haar volgers ook gelijk weer tevreden. Die genieten enorm van deze mooie plaatjes. En geef ze eens ongelijk. Het zijn ook ontzettend mooie beelden.

Tooske Ragas deelt haar leven graag met haar fans

Of het nu gaat om het delen van haar avonturen, het tonen van haar nieuwste outfits, of gewoon het laten zien van haar stralende glimlach, Tooske Ragas blijft maar mooie foto’s delen met haar volgers. Soms gaat dat goed, en soms komt een collega even om de hoek kijken om de foto te verpesten. Maar dat vindt Tooske gelukkig alleen maar grappig. En daardoor kan je wel weer haar mooie lach zien.

Tooske Ragas haalt het beste uit haar foto’s

Met haar mooie foto’s weet Tooske altijd zichzelf van haar beste kant te laten zien. De mooie blondine heeft een flinke hoeveelheid talent als het gaat om het maken van mooie foto’s. Haar onmiskenbare schoonheid, zowel van binnen als van buiten, heeft haar tot een rolmodel gemaakt voor velen. Haar mooie outfits helpen daar natuurlijk ook bij. Die laten de mooie vormen van Tooske gelijk goed zien op de foto’s. Al haar fans smachten dan ook elke keer naar de volgende foto’s. Die kunnen niet zonder hun mooie plaatjes van Tooske.

Tooske laat haar mooie lach zien

Als Tooske glimlacht op de foto, dan smelt je hart toch wel een klein beetje. De mooie blondine heeft een speciaal plekje in de harten van de Nederlandse mannen veroverd. Ze is daar zelf heel tevreden mee en ook de Nederlandse mannen zijn niet ongelukkig met de mooie foto’s die ze te zien krijgen. Neem nou de foto hieronder. Daarop straalt Tooske gewoon. Met haar lieve lach, goede outfit en mooie vormen weet ze er een perfecte foto van te maken.

Tooske Ragas gaat nog wel even door met het delen van mooie foto’s

De mooie presentatrice staat bekend om haar charme en vrijgevigheid. Door het delen van alle mooie momenten uit haar leven met haar fans, blijft Tooske een van de meest geliefde persoonlijkheden op televisie. Ze zal daarom ongetwijfeld nog wel even doorgaan met het delen van allerlei mooie foto’s van zichzelf online. Daarmee weet Tooske al haar fans weer tevreden te houden.

Meer zien van Tooske Ragas kan natuurlijk op Instagram

De mooie blondine heeft nog veel meer mooie foto’s online staan. En die kan je allemaal bekijken op haar Instagram profiel. Daar vind je alle mooie plaatjes van Tooske.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Enzo Knol heeft nu al een peperdure auto gekocht voor zijn ongeboren baby (foto’s!)

Het zoontje van Enzo Knol is nog niet eens geboren, maar heeft het al goed voor elkaar. Hij is vóór zijn eerste levensjaar al in het bezit van een Lamborghini Urus...

Foto: Op deze manier lokt Chantal Janzen haar man het bed in

Als de man van Chantal Janzen meer interesse heeft in haar tv-programma dan in Chantal zelf, komt ze met een slimme manier om haar man toch naar bed te lokken.

Victoria Koblenko duikt op na 10 dagen offline; liet zich vrijwillig opsluiten in ‘strafkamp’ voor vrouwen

Na tien dagen stilte is Victoria Koblenko weer online verschenen. Ze liet zichzelf een tijdje flink afmatten op een afgelegen locatie...