Foto: The Voice-coach Glennis Grace laat schokkende metamorfose zien

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Glennis Grace was natuurlijk al een prachtige vrouw, maar na deze metamorfose ziet ze er nog stukken prachtiger uit. 

Als nieuwe coach bij The Voice of Holland is zangeres Glennis Grace helemaal in haar nopjes. Ze vindt het heerlijk om met zingen bezig te zijn en het is voor haar een hele eer om nieuwe talenten te helpen ontwikkelen. Natuurlijk heeft The Voice voor Glennis een ander belangrijk voordeel. Ze kan nu haar schokkende nieuwe look aan heel de wereld tonen. Ze heeft namelijk speciaal voor het programma een metamorfose ondergaan. Je moet goed kijken, want je zou Glennis bijna niet herkennen op de foto.

Lees ook: Zangeres Glennis Grace heeft verkleining ondergaan

Glennis Grace imponeert met nieuwe haarkleur op foto

Het is weer zo ver. Glennis heeft een nieuwe haarkleur genomen. en die moet natuurlijk wel even goed naar buiten worden gebracht. Iedereen moet kunnen meegenieten van de nieuwe haarkleur van Glennis. En het mag gezegd worden, ze heeft een bijzonder aantrekkelijke kleur uitgekozen. Glennis zag er nog nooit zo verleidelijk uit als na haar ’transformatie’. Hoe lang de zangeres deze wilde lokken houdt laat ze nog niet weten. Maar hopelijk blijven de prachtige rode haren nog eventjes hangen. Het zou toch zonde zijn om nu al afscheid te moeten nemen van dit geweldige kapsel, nog voordat het een kans gehad heeft om tot zijn recht te komen. De kans is aanwezig dat alle kijkers van The Voice of Holland als een blok vallen voor de beeldschone zangeres en haar hipp nieuwe kapsel.

Glennis oefent zwoele blik op intieme foto

Behalve haar vurige lokken zijn er nog genoeg andere redenen te bedenken waarom Glennis Grace jou zal betoveren. Een daarvan is haar zwoele blik. Glennis heeft jarenlang geoefend om de meest intens zwoele blik op te kunnen zetten. Maar inmiddels is ze daar een meester in. In een seconde verandert Glennis van een lief en onschuldig meisje, naar de grootste verleider die je ooit hebt gezien. En dat met slechts één blik. Glennis is de moeilijkste niet en deelt haar intieme foto met haar volgers, zodat die mee kunnen genieten van haar verleidelijke avonturen.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Glennis Grace (@glennisgrace)

Glennis Grace heeft nu al The Voice of Holland gewonnen

Hoewel het nog heel lang duurt voor je weet welke coach de winnende kandidaat in handen heeft, heeft Glennis Grace op een zekere manier TVOH nu al gewonnen. Ze is namelijk nu al de coach met het mooiste uiterlijk en de leukste uitstraling. Ook heeft ze het meeste charisma van iedereen in het programma. Glennis gaat dus gegarandeerd de show stelen tijdens dit seizoen van TVOH. Het maakt dus eigenlijk niet zo heel veel meer uit welke kandidaten er mee doen en wat voor andere fratsen er worden uitgehaald. Alle aandacht elke week gaat namelijk naar Glennis en haar beeldschone vertoning. Het maakt van The Voice of Holland in ieder geval weer een hartstikke interessant programma om elke week naar te kijken.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Video: Marieke Elsinga geeft harig poesje flinke massage

Marieke Elsinga heeft erg veel last van jeuk. Maar ze is niet de enige. Gelukkig heeft Marieke daar wel iets op gevonden. 

Video: Rose Bertram gooit benen open en zakt diep naar de grond

Rose Bertram weet iedereen weer flink te vermaken met haar bizar goede foto's en video's. In een strak broekje gooit ze verleidelijk haar heupen los. 

Wendy van Dijk deelt privé foto’s van wilde vakantie

Je kent Wendy van Dijk vast van haar rol als Ushi of als presentatrice op SBS6. Hoe je haar niet kent is zo! Ze deelde onlangs allerlei foto's uit haar privé collectie. Die hadden ook wij niet zien aankomen!