Foto: Tess Wester verliefd op haar eigen enorme rondingen

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

De Nederlandse handbalkeepster Tess Wester deelt een plaatje met haar volgers waarop ze zich uitspreekt over de grote liefde voor haar flinke bolling.

Tess Wester in verwachting van grote liefde

Eerder dit jaar trouwde handbalkeepster Tess Wester met de liefde van haar leven, Mart Lieder. De twee sporters zijn ontzettend gelukkig samen. Binnenkort komt daar nog meer liefde bij! Tess is namelijk al een tijdje zwanger en verwacht over een aantal weken de tweede liefde van haar leven. Ze deelt op haar sociale media meerdere foto’s van haar met haar ‘babybump’. Het bijschrift van de meest recente foto leest: “We kunnen niet wachten om je te ontmoeten, kleintje. #jelijktnualopjevader #dusikbenalverliefd”. Ook wij kunnen niet wachten om het nieuwe gezinslidje voorbij te zien komen op foto’s.

Dat is niet het enige, want beste vriendin, teamgenoot én schoonzus van Tess, Lois Abbingh is óók zwanger. Ze gaan dus samen een groot avontuur aan.
Tess Wester wordt Tess Lieder

In 2019 deelde Tess het grote nieuws dat ze tijdens de kerstdagen verloofd is geraakt met haar liefje Mart Lieder. Velen waren er verdrietig van dat Tess officieel van de markt was. Gelukkig waren de meesten er blij mee dat ze de liefde van haar leven gevonden heeft. De verloving heeft lang geduurd, want pas in juni dit jaar hebben ze het ja-woord aan elkaar uitgewisseld. Tess steelt de show in haar prachtige jurk en lange sluier. Het pas getrouwde stel ziet er ontzettend gelukkig uit, en wat een wonderschone foto’s!
Na de zwangerschap rekent Tess Wester op een plekje in het team

Tess laat op haar Instagram stories weten dat ze na de zwangerschap zeker wil terugkeren naar de sportwereld. “Het is heel cool dat heel veel moeders na een zwangerschap terugkeren op het veld en laten zien hoe stoer ze zijn”, vertelt ze. In de lente heeft ze haar contract in Roemenië niet verlengd en dat betekent dat ze momenteel geen club heeft waar ze naar terug kan. “Het zal een hele puzzel worden”, zegt ze, “Mart speelt nog, ik moet weer in vorm raken en natuurlijk is er een baby om voor te zorgen. We weten nog niet hoe we het gaan doen, maar steunen elkaar.”
Tess Wester kijkt naar ongeboren baby in 3D

Op de Instagram van Tess Wester zijn een aantal echo’s te zien van de baby. Het zijn alleen niet de zwart-wit vage pixels die je gewend bent. Nee, Tess en Mart kunnen hun baby al bekijken in 3D. Dit is natuurlijk een verschrikkelijk bijzondere ervaring. Voor een eerste paar echo’s hebben Tess en Mart een wat minder fijne ervaring gehad. Ze hadden er heel veel zin in om hun kindje te zien, maar de arts werkte snel een lijstje af en binnen tien minuten stond het stel alweer buiten. Gelukkig hebben ze daarna een hele fijne vrouw leren kennen, Jaqueline van Baby Glimpse, die ontzettend goed voor hen heeft gezorgd.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Indigo Oord laat luchtig jasje openhangen met bijna niks eronder (video’s!)

De bloedmooie Indigo Oord, voornamelijk bekend van The Bachelor, lijkt een hoop talenten te hebben. In een zéér opvallende video duikt ze samen op met een bekende Nederlandse hiphopartiest...

Win: Gratis kaarten voor bioscoopfilm The Fall Guy

The Fall Guy is een ode aan de stuntman: de man die alle klappen opvangt, en eigenlijk nooit genoeg waardering krijgt. Tot nu! Met Ryan Gosling en Emily Blunt aan boord gaat dit sowieso een bioscoop-hit worden!

Video: Je gelooft nooit wat Roxy Dekker draagt in haar nieuwe videoclip

De videoclip van het nieuwe nummer van Roxy Dekker is uit. Roxy heeft een wel heel opvallende outfit aan in deze video!