Foto: Tamara Brinkman laat haar ‘dames’ droogblazen na knoeipartij

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Tamara Brinkman is normaal  gesproken een erg classy dame, maar na een ouderwetse knoeipartij komt daar snel verandering in. 

Flinke vlek zorgt ervoor dat Tamara haar ‘dames’ moet droogblazen

Tamara Brinkman was even niet zo voorzichtig. En dat zorgde ervoor dat ze snel moest handelen. Ze had namelijk een flinke slok koffie op haar trui laten vallen. En dat is natuurlijk erg onhandig als je aan het werk bent. Want dan zie je plotseling op camera een vlek in beeld. En dat gaat ontzettend opvallen. Tamara moest snel handelen om dat te voorkomen. Ze depte de vlek weg, maar bleef met een natte trui achter. En ja, wat doe je dan? Ze liet snel de föhn pakken en liet haar dames even goed droogblazen. Het ziet er in ieder geval meer ontspannen uit dan het klinkt.

Lees ook: Deze foto bewijst dat Tamara Brinkman de allermooiste GTST-actrice is

De ondeugende blik van Tamara Brinkman spreekt boekdelen

Aan de foto te zien vindt Tamara het zelf allemaal niet zo erg wat er gebeurd is. Ze moet er zelfs een klein beetje ondeugend bij lachen. Dat snappen we ook wel, want als iemand bezig is met je droogblazen, omdat je zelf iets hebt omgegooid, dan is dat natuurlijk wel een beetje grappig. Maar koffie is niet het enige wat Tamara over haar shirt heeft laten komen. Ze had daarvoor namelijk ook al een flinke klodder yoghurt op haar trui laten vallen.

Tamara Brinkman heeft misschien een slabbetje nodig

Het lijkt er op dat Tamara Brinkman veel baat zou hebben bij een slabbetje. Twee keer op een dag heeft ze namelijk iets over haar kleding gemorst, waardoor er iemand haar droog moest blazen. Misschien doet Tamara het wel expres om te kijken wat mensen allemaal wel voor haar over hebben. Of misschien is ze echt een beetje een kluns. Ze is dan wel weer een hele knappe kluns, dus dat maakt dan ook weer een hoop goed.Zelf kan ze in ieder geval wel lachen om de actie.
Tamara Brinkman gaat los en danst in haar auto

De Instagram pagina van Tamara Brinkman is gevuld met leuke foto’s en video’s. Ze plaatst veel previews van Goede Tijden, Slechte Tijden, maar ook veel leuke foto’s van zichzelf of video’s van leuke en spontane momenten in haar leven. Zo zat ze laatst lang te wachten voor een stoplicht, maar stond wel een van haar favoriete stukken muziek aan. Tamara kon het dan ook niet laten om even helemaal mee te bewegen op de muziek. Gelukkig had ze een telefoon bij de hand en filmde ze zichzelf gek doen achter het stuur. Zo kunnen al haar volgers ook meegenieten van de spontane actie. Gelukkig waren er geen mensen achter haar, die hadden namelijk even moeten wachten tot Tamara klaar was met dansen voor ze verder konden rijden. Dat zullen ze vast niet erg gevonden hebben, aangezien ze wel naar het dansje van Tamara mochten kijken. 

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Kelly Piquet (vriendin Max Verstappen) is stiekem in comfortabele kleding op haar allermooist (foto’s)

Kelly Piquet blijkt het allermooist te zijn wanneer ze een lekker joggingspak aanheeft. 

Maan de Steenwinkel heeft met nieuwe stijl minder luisteraars, maar draagt ook veel minder kleding (foto’s)

Maan de Steenwinkel heeft pas haar nieuwe nummer en muziekstijl uitgebracht. Hier pakt ze helaas minder luisteraars op, dus draagt ze ook maar minder kleding op haar foto's!

Schaatssters Joy Beune, Pien Hersman, Robin Groot en Michelle de Jong poseren op strand in zomerse outfitjes (foto’s!)

Schaatssters Joy, Pien, Robin en Michelle laten zien waarom ze de mooiste schaatssters van Nederland zijn.