Foto: Sylvie Meis poseert op boot in luchtig jurkje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Sylvie Meis heeft de zomer in haar bol. De knappe blondine vond het tijd om haar nieuwe luchtige jurkje te showen.

De prachtige presentatrice Sylvie Meis heeft de zomer goed in haar bol. Ze poseert op een luxe boot in een nieuw en erg luchtig jurkje. De knappe dame gaat dat makkelijk af. Ze ziet er ook zeer ontspannen uit in haar luchtige kledij. Sylvie heeft een zomers jurkje gekozen dat duidelijk goed past bij de omgeving waarin ze zich bevindt. Het is alleen oppassen dat de wind op zee het jurkje niet te veel een kant op doet waaien. Anders zouden mensen net even iets teveel zien van Sylvie. En dat wil de bloedmooie presentatrice ook weer niet.

Lees ook: Video: Glimmende Sylvie Meis laat zich verwennen met borsteltje 
Sylvie in haar oranje jurkje op de golven

In haar oranje jurkje dobbert Sylvie over de golven. Of Sylvie op het water is puur en alleen voor plezier of dat ze daar een fotoshoot heeft is moeilijk te zeggen. Ze lijkt in ieder geval niet met een hele crew op de boot te zitten. Toch vond Sylvie het nodig om een beetje Hollandse trots aan te trekken met haar oranje jurkje. De prachtige vrouw woont al een tijdje in Duitsland, maar is nooit vergeten waar ze vandaan komt. Ze zal dan ook altijd een speciale band met Nederland houden. Daarom heeft ze ieder seizoen ook wel iets oranjes in haar kast hangen. In de warme zomer is dit dus een luchtig jurkje waar ze al haar volgers mee kan imponeren. Met een jurkje zo mooi heb je ook eigenlijk helemaal geen andere kledingstukken nodig. Maar geen nood, Sylvie heeft nog meer aantrekkelijke zomerse jurkjes in de aanbieding.
Sylvie fleurt op in blauw jurkje

Eigenlijk is dit kledingstuk een two-piece, maar het is praktisch gezien net een jurkje. Sylvie ziet er in ieder geval beeldschoon uit, terwijl ze de kleding draagt. Ze fleurt helemaal op en niet alleen maar vanwege de vele bloemen die op de outfit te vinden zijn. In de warme buitenlucht voelt Sylvie zich toch het meeste thuis. Dat kan je ook wel zien aan de vele foto’s die Sylvie heeft in een buiten omgeving. Sylvie houdt van de warme zonnestralen die op haar huid vallen. Buiten kan ze daarbij de mooiste foto’s maken voor haar volgers en die wachten daar met smart op.

De warme zomer van Sylvie Meis

Het ziet ernaar uit dat Sylvie Meis nog lang niet klaar is met het plaatsen van hete foto’s. Ze zal de rest van de zomer dus nog wel actief zijn op haar social media accounts. De komende tijd kan je dus uitkijken naar meer foto’s van de prachtige blondine op mooie stranden of vanaf het water. Sylvie houdt haar volgers graag tevreden en heeft geen gebrek aan aantrekkelijke jurkjes die ze aan kan doen voor op de foto.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Femke Kok heeft schaatspakje thuisgelaten tijdens zonnige vakantie (foto’s)

Femke Kok is lekker aan het genieten van haar vrije tijd nu het schaatsseizoen er op zit. Ze heeft haar schaatspakje niet meegenomen en laat onweerstaanbare foto's zien!

Foto: Zangeres Maan de Steenwinkel heeft het zichtbaar koud in kort broekje

Maan de Steenwinkel heeft een opvallend bericht geplaatst op Instagram. Ze heeft een zeer kort broekje aan in een winters sneeuwgebied!

Blondine Delfine Stal (20) puilt aan voor- én achterkant uit haar piepkleine outfit (foto’s!)

Delfine Stal knalt met haar flinke rondingen aan alle kanten uit haar kleding. Ze heeft een enorm klein topje aan die haar rondingen maar net kan tegenhouden.