Foto: Sylvie Meis moedigt volgers aan met kiekje in sportlegging

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Sylvie Meis probeert al haar volgers positief aan te moedigen om te gaan sporten door zichzelf in een strakke sportlegging te hijsen. Als iedereen daar niet van gaat zweten.

Sylvie Meis motiveert volgers in sportpakje

Iedereen weet dat Sylvie Meis er nog ontzettend goed uit ziet voor haar leeftijd. Zo is Sylvie ondertussen alweer vierenveertig jaar, maar dat is niet af te zien aan de blondine. Sylvie is ook niet vies van een spuitje hier en daar om haar gezicht nog goed in de plooi te houden. Daarbij heeft Sylvie waarschijnlijk ook een heel strak dieet dat ze dagelijks volgt om haar lichaam in shape te houden. Aan Sylvie haar lichaam te zien zou het best kunnen zijn dat ze elke dag op een sapkuurtje leeft. Sylvie heeft natuurlijk ook nog een heel erg uitgebreid sportschema waar ze zich aan houdt. Aan de discipline van Sylvie ligt het in ieder geval niet. Daarbij kiest Sylvie om zichzelf en haar volgers te motiveren door een mooie sportouftit aan te trekken. Dit keer bestaat deze outfit uit een hele strakke paarse legging. De legging is ook nog eens glimmend waardoor hij nóg strakker lijkt te zitten.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Sylvie Meis (@sylviemeis)

Sportief panterprintje voor Sylvie Meis

Het houdt maar niet op bij Sylvie Meis en haar spannende sportpakjes. Zo heeft de blondine dit keer voor weer een andere look gekozen. Sylvie draagt een zwarte legging met een piepklein topje met panterprint. Waarschijnlijk heeft Sylvie een privé sportschool, maar anders zou niemand zich natuurlijk meer kunnen concentreren. Sylvie lijkt het er bijna om te doen om elke keer weer iets dat nóg strakker of bloter is aan te trekken. Wel kiest Sylvie er dit keer voor om haar filmpje in zwart wit te maken. Zou de blondine zulke rode wangen hebben gekregen van haar sportsessie? Of durft Sylvie zich toch nog niet helemaal zonder make-up te vertonen? Meestal heeft Sylvie natuurlijk heel veel make-up op haar gezicht om een perfecte huid te creëren. Ook zit Sylvie op een heel bijzonder apparaat, waar ze waarschijnlijk mee heeft getraind. Sylvie heeft er alles voor over om haar strakke buik te onderhouden natuurlijk.

Lees ook: Foto: Verleidelijke Sylvie Meis kruipt bovenop andere man

Sylvie Meis poseert in een wit pak

Na al het eindeloze sporten is het voor Sylvie Meis eindelijk tijd om weer eens wat meer kleren aan te trekken. Het is tenslotte koud in Nederland en Duitsland en dat betekend dat Sylvie niet meer de hele dag in haar badpak kan rondlopen. Daarom kiest de blondine er voor een shoot voor om een mooi wit pak aan te trekken. Voor de foto zit Sylvie heel erg geposeerd op een kruk terwijl ze een grote lach aan de camera schenkt. Bij de foto schrijft Sylvie dat zelfvertrouwen het mooiste accessoire is dat je kan dragen. Het lijkt erop dat dit dus wel goed zit bij de blondine.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Sylvie Meis (@sylviemeis)

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Speelse Sensi Lowe deelt heerlijke foto vanuit bad

De prachtige Sensi Lowe is in bad lekker met zichzelf aan het spelen. Ze is helemaal ingesopt, als dat maar goed gaat.

Foto: AnneKee Molenaar likt aan zoete vrucht

De prachtige AnneKee Molenaar mist haar vriendje Mathijs de Ligt nu door het WK in Qatar. Als ze niet aan Mathijs kan likken, likt ze wel aan iets anders...

Foto: Suzanne Schulting knuffelt stevige stam

Suzanne Schulting is één van de prachtigste schaatssters van ons land. Nu de kerst eraan zit te komen wilt deze mooie schaatsster niet alleen zitten. Hierdoor zoekt ze naar iets wat ze stevig kan knuffelen in deze koude dagen.