Foto: Sylvie Meis moedigt volgers aan met kiekje in sportlegging

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Sylvie Meis probeert al haar volgers positief aan te moedigen om te gaan sporten door zichzelf in een strakke sportlegging te hijsen. Als iedereen daar niet van gaat zweten.

Sylvie Meis motiveert volgers in sportpakje

Iedereen weet dat Sylvie Meis er nog ontzettend goed uit ziet voor haar leeftijd. Zo is Sylvie ondertussen alweer vierenveertig jaar, maar dat is niet af te zien aan de blondine. Sylvie is ook niet vies van een spuitje hier en daar om haar gezicht nog goed in de plooi te houden. Daarbij heeft Sylvie waarschijnlijk ook een heel strak dieet dat ze dagelijks volgt om haar in shape te houden. Aan Sylvie haar te zien zou het best kunnen zijn dat ze elke dag op een sapkuurtje leeft. Sylvie heeft natuurlijk ook nog een heel erg uitgebreid sportschema waar ze zich aan houdt. Aan de discipline van Sylvie ligt het in ieder geval niet. Daarbij kiest Sylvie om zichzelf en haar volgers te motiveren door een mooie sportouftit aan te trekken. Dit keer bestaat deze outfit uit een hele strakke paarse legging. De legging is ook nog eens glimmend waardoor hij nóg strakker lijkt te zitten.

Sportief panterprintje voor Sylvie Meis

Het houdt maar niet op bij Sylvie Meis en haar spannende sportpakjes. Zo heeft de blondine dit keer voor weer een andere look gekozen. Sylvie draagt een zwarte legging met een piepklein topje met panterprint. Waarschijnlijk heeft Sylvie een privé sportschool, maar anders zou niemand zich natuurlijk meer kunnen concentreren. Sylvie lijkt het er bijna om te doen om elke keer weer iets dat nóg strakker of bloter is aan te trekken. Wel kiest Sylvie er dit keer voor om haar filmpje in zwart wit te maken. Zou de blondine zulke rode wangen hebben gekregen van haar sportsessie? Of durft Sylvie zich toch nog niet helemaal zonder make-up te vertonen? Meestal heeft Sylvie natuurlijk heel veel make-up op haar gezicht om een perfecte huid te creëren. Ook zit Sylvie op een heel bijzonder apparaat, waar ze waarschijnlijk mee heeft getraind. Sylvie heeft er alles voor over om haar strakke buik te onderhouden natuurlijk.

Lees ook: Foto: Verleidelijke Sylvie Meis kruipt bovenop andere man

Sylvie Meis poseert in een wit pak

Na al het eindeloze sporten is het voor Sylvie Meis eindelijk tijd om weer eens wat meer kleren aan te trekken. Het is tenslotte koud in Nederland en Duitsland en dat betekend dat Sylvie niet meer de hele dag in haar badpak kan rondlopen. Daarom kiest de blondine er voor een shoot voor om een mooi wit pak aan te trekken. Voor de foto zit Sylvie heel erg geposeerd op een kruk terwijl ze een grote lach aan de camera schenkt. Bij de foto schrijft Sylvie dat zelfvertrouwen het mooiste accessoire is dat je kan dragen. Het lijkt erop dat dit dus wel goed zit bij de blondine.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Jutta Leerdam is vriend Jake Paul flink aan het sjorren in drukke sportschool (video!)

Jutta Leerdam neemt het ervan in een druk bepakte sportschool. In iedereens bijzijn vindt ze het blijkbaar toch nodig om Jake Paul even flink te sjorren.

Kelly Piquet (vriendin Max Verstappen) is stiekem in comfortabele kleding op haar allermooist (foto’s)

Kelly Piquet blijkt het allermooist te zijn wanneer ze een lekker joggingspak aanheeft. 

Maan de Steenwinkel heeft met nieuwe stijl minder luisteraars, maar draagt ook veel minder kleding (foto’s)

Maan de Steenwinkel heeft pas haar nieuwe nummer en muziekstijl uitgebracht. Hier pakt ze helaas minder luisteraars op, dus draagt ze ook maar minder kleding op haar foto's!