Foto: Sylvie Meis brengt haar indrukwekkende balkon goed in beeld

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

De prachtige Sylvie Meis brengt haar prachtig mooie balkon eventjes goed in beeld op de foto. Wat een knappe vrouw is het ook!

Het prachtige balkon van Sylvie Meis goed vastgelegd

Natuurlijk staat Sylvie Meis ook echt op een balkon met een heerlijk uitzicht, maar daar hebben we het even niet over op de foto hieronder. Het balkon dat pas echt goed op het plaatje staat is het balkon aan Sylvie zelf vast zit. De aantrekkelijke presentatrice weet als geen ander hoe knap ze is en welke outfits ze aan moet trekken om het beste uit zichzelf naar voren te halen. Dat zie ook wel op het filmpje hieronder. Het jurkje dat ze daar draagt zorgt ervoor dat al haar volgers het ontzettend heet krijgen. En dat vindt Sylvie ergens natuurlijk wel weer heel erg spannend. Gelukkig maar, want dat betekent dat ze voorlopig dit soort plaatjes nog wel met iedereen blijft delen.

Lees ook: Foto: Dit jurkje van Sylvie Meis bedekt haar met slechts een paar touwtjes

Het verleidelijke groene jurkje van Sylvie Meis

Als je het filmpje hierboven bekijkt dan valt natuurlijk als eerst op hoe knap de blondine wel niet is in haar groene jurkje. Het prachtige kledingstuk zorgt voor extra veel aandacht aan haar twee bergtoppen en die komen natuurlijk ontzettend mooi uit op het plaatje. Sylvie weet echt wel wat haar staat en vooral wat haar niet staat. Met deze geweldige video heeft ze haar volgers weer een enorm plezier gedaan. En dat zullen haar trouwe volgers niet snel meer vergeten.
Sylvie Meis heeft behalve knap ook erg lief snoetje

Natuurlijk heeft Sylvie Meis een ongelooflijk knap waarmee ze maar al te graag op de foto staat. Maar behalve haar lijf heeft Sylvie Meis nog een geheim wapen om haar volgers mee in te palmen en dat is namelijk haar ontzettend lieve snoetje. Sylvie heeft het talent om uit het niks een ontzettend lief gezicht op te zetten. En dat ziet er natuurlijk enorm goed uit op de foto. Kijk maar op het plaatje hierboven. Daar laat Sylvie even goed zien wat ze in huis heeft.
Zelfs in een tuinbroek weet Sylvie Meis verleidelijk over te komen

Natuurlijk heeft het van Sylvie zo’n aantrekkingskracht dat elk kledingstuk wat ze aantrekt van nature heel verleidelijk wordt. Maar soms is het nog wel even spannend hoe iets gaat vallen. In het geval van deze heerlijke tuinbroek pakt het goed uit voor Sylvie. De knappe presentatrice weet zeer verleidelijk over te komen. Nu helpen haar make-up en kapsel ook mee om de look helemaal af te maken. Maar Sylvie weet het uiteindelijk met haar goede pose en bijzonder goed gevormd allemaal te verkopen. De foto’s van Sylvie Meis zijn altijd heerlijk om naar te mogen kijken, want de knappe blondine weet van werkelijk elke outfit een feestje te maken.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Marieke Elsinga deelt nietsverhullende privé foto’s uit haar losbandige jeugd

Marieke Elsinga heeft een licht beschamende video gedeeld met haar volgers. Maar zelf is ze er hartstikke trots op. 

Actrice Victoria Koblenko trekt haar meest gevaarlijke jurk uit de kast en laat alles zien (video’s!)

Victoria Koblenko voelde zich extra gevaarlijk vandaag vanwege haar nieuwste outfits. En die moest ze even laten zien. 

Uitgetelde Suzanne Schulting laat zich helemaal zien in minimaal stukje stof (foto’s)

Suzanne Schulting probeert ondanks haar blessure toch nog nog door te gaan met haar trainingen en geeft zich helemaal.