Foto: Sylvie Meis betast zichzelf in doorschijnend sportpakje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Sylvie Meis heeft weer een heerlijke foto van zichzelf online gezet. Alleen raakt ze zichzelf op een vreemde plek aan. 

De aantrekkelijke blondine Sylvie Meis heeft weer een nieuwe foto van zichzelf online gezet. En op die foto betast ze zichzelf een klein beetje. En dat doet ze ook op een bijzondere manier. Sylvie blijkt namelijk leniger dan in eerste instantie gedacht. op de foto is de knappe presentatrice bezig met een yoga pose. En dat ziet er best indrukwekkend uit. Sylvie buigt zich in vreemde bochten tijdens yoga, maar pakt halverwege haar eigen voet vast. Nonchalant maakt ze een foto voor haar volgers om van te kunnen genieten. En dat ziet er zoals gebruikelijk weer erg goed uit.

Lees ook: Video: Sylvie Meis gaat plotseling helemaal los tijdens intiem interview
Sylvie Meis ziet er extra knap uit in doorschijnend pakje

De knappe blondine heeft wel een bijzonder pakje uitgekozen om haar yoga in te doen. het is alles behalve een traditioneel sportpakje. Maar het staat Sylvie dan wel weer geweldig. Het doorschijnende pakje geeft een hoop prijs van Sylvie, maar dat vindt de aantrekkelijke vrouw helemaal niet erg. Die heeft hard gewerkt aan haar prachtige , dus dan zou het ook zonde zijn om het helemaal weg te stoppen. Het doorschijnende pakje valt in ieder geval erg goed in de smaak bij de volgers van Sylvie, die massaal bezig zijn hun kaak van de vloer te rapen. Sylvie imponeert namelijk enorm met het spannende plaatje.

Presentatrice Sylvie Meis is erg lenig

Sylvie moet vast vaak bezig zijn met yoga, want ze is nog heel erg lenig. Nu is dit nog een vrij simpele pose, maar het roept wel de vraag op welke poses Sylvie nog meer allemaal aan kan nemen. Misschien eens tijd voor een serie op YouTube, waarin Sylvie mensen allerlei yogaposes uitlegt. Dan kan ze haar expertise gebruiken en zie je gelijk hoe lenig Sylvie nu echt is. Zo’n serie zou gelijk viral gaan waarschijnlijk. Al dat sporten heeft Sylvie veel goeds gedaan. De aantrekkelijke blondine ziet er namelijk nog steeds beeldschoon uit.
Sylvie is een fan van enorm strakke broekjes

Het liefste draagt Sylvie de hele dag door een lekker strak broekje. Zo kan iedereen goed haar afgetrainde benen zien. Sylvie heeft een prachtig en heeft graag dat anderen dat ook een beetje mee krijgen. En dus zorgt ze voor allerlei mooie foto’s van zichzelf in onwijs strakke kleding, zodat haar volgers een goed beeld hebben van haar. Sylvie heeft onwijs hard gewerkt om er zo goed uit te zien, dus een complimentje van haar volgers onder haar mooie foto’s, vindt ze helemaal niet erg. Sylvie plaatst dus met alle liefde leuke foto’s van zichzelf in allerlei strakke pakjes. En daar is ze voorlopig nog niet klaar mee. Dus je hebt nog wel wat om naar uit te kijken.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Emma Heesters buigt ver voorover en laat je diep naar binnen kijken (video!)

Zangeres Emma Heesters laat iedereen meekijken wanneer ze ver voorover buigt!

Anna Nooshin heeft ineens gigantisch achterwerk in nietsverhullend jurkje (video)

Anna Nooshin weet haar volgers nog steeds te verbazen met haar knappe uiterlijk. Ze heeft een enorm achterwerk die onthuld wordt door haar prachtige jurk.

Volgers met stomheid geslagen: Roxy Dekker deelt intiem filmpje in auto met nieuwe vriend Koen

Roxy Dekker en Koen van Heest kunnen overduidelijk niet van elkaar afblijven. Zelfs niet als ze in de auto zitten!