Foto: Sylvia Geersen maakt Bachelors wild met extreem kort jurkje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Sylvia Geersen weet de hoofden van de overgebleven Bachelors flink te laten tollen door haar nieuwste jurkje. De brunette schittert in een enorm kort jurkje.

Sylvia Geersen straalt in spannend jurkje

Het nieuwste seizoen van The Bachelorette met Sylvia Geersen is al even aan de gang. Toch heeft Sylvia nog geen beslissende woorden genomen en zijn er nog steeds een aantal mannen in de race om Sylvia haar hart te veroveren. De brunette lijkt beter in haar fel te zitten dan ooit en straalt aan alle kanten. In elke aflevering van The Bachelorette draagt Sylvia telkens weer een paar prachtige outfits. Met deze outfits weet Sylvia haar mannen helemaal gek te maken, en dat is dit keer wederom gelukt. Sylvia deelt onderstaande foto waar ze een felgroen jurkje aan heeft. Het model poseert uitgebreid in de bosjes en zo komt de achtergrond helemaal overeen met haar outfit.

Sylvia Geersen gaat er goed voor zitten in kort jurkje

Het lijkt erop dat Sylvia Geersen zich helemaal top voelt in haar groene jurkje. Het lijkt een best duur exemplaar, maar stiekem is het jurkje gewoon van de H&M. Het is natuurlijk de kracht van een goed model om een simpel jurkje zo mooi te laten lijken. Het model van het jurkje helpt dan weer om Sylvia haar mooiste punten uit te lichtten. Zo is het jurkje enorm kort en heeft het een hele open V-hals. De V-hals valt helemaal open terwijl Sylvia op haar stoel zit te kijken naar haar mannen.

Sylvia Geersen laat haar mannen kwijlen

Het stopt maar niet met de prachtige outfits en looks van Sylvia Geersen. De brunette ziet er op en top uit in elke aflevering. Op onderstaande fotoreeks kijk Sylvia enorm ondeugend in de camera. Wellicht heeft Sylvia vlak hiervoor één van haar mannen die in de race zijn voor The Bachelorette laten gaan. Sylvia draagt een lange witte jurk met groene en blauwe bloemen. De haren van Sylvia zijn recht gemaakt en hangen prachtig om haar gezicht heen.

Lees ook: Foto: Sylvia Geersen en Gaby Blaaser scoren flink in flinterdun topje

Sylvia Geersen komt in moeilijk gesprek terecht

Het leek voor Sylvia Geersen natuurlijk alleen maar een super goed idee om mee te doen aan The Bachelorette. Een nieuwe kans om in de media te komen, een kans op ‘ware’ liefde en misschien zelfs een soort nieuw begin. Toch blijkt het niet zo makkelijk als gedacht om tientallen mannen voor je in de rij te hebben. Sylvia moet moeilijke beslissingen nemen en goed over haar keuzes nadenken want de finale van het seizoen nadert snel. In onderstaande video is Sylvia te zien terwijl deelnemer Joris openhartelijk zijn verhaal vertelt. Het lijkt Sylvia niet enorm veel te boeien, en het lijkt bijna alsof ze het een beetje vervelend vind dat Joris dit allemaal vertelt. Zou hij nu een streepje achter staan?

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Femke Kok heeft schaatspakje thuisgelaten tijdens zonnige vakantie (foto’s)

Femke Kok is lekker aan het genieten van haar vrije tijd nu het schaatsseizoen er op zit. Ze heeft haar schaatspakje niet meegenomen en laat onweerstaanbare foto's zien!

Foto: Zangeres Maan de Steenwinkel heeft het zichtbaar koud in kort broekje

Maan de Steenwinkel heeft een opvallend bericht geplaatst op Instagram. Ze heeft een zeer kort broekje aan in een winters sneeuwgebied!

Blondine Delfine Stal (20) puilt aan voor- én achterkant uit haar piepkleine outfit (foto’s!)

Delfine Stal knalt met haar flinke rondingen aan alle kanten uit haar kleding. Ze heeft een enorm klein topje aan die haar rondingen maar net kan tegenhouden.