Foto: Sylvana IJsselmuiden werd misleid tot het dragen van korte broekjes

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Naar eigen zeggen is ze jarenlang opgelicht. Hoe zorgde de eigenaar van een website ervoor dat Sylvana IJsselmuiden steeds korte broekjes droeg?

Op haar Instagram verhaal schrijft Sylvana dat ze jaren lang voor de gek gehouden is door Tim Klok, oprichter van kanikeenkortebroekaan.nl. Deze handige site analyseert voor jou de temperatuur en regenkans van de dag en komt vervolgens met een advies of je wel of geen korte broek aan kan.

Sylvana IJsselmuiden ongewild in korte broek

Sylvana IJsselmuiden voelt zich enorm genept door bovenstaande site. Via NU.nl kwam namelijk naar buiten dat de eigenaar van deze site zelf bijna nooit een korte broek draagt! Sylvana is dus een beetje boos op Tim Klok. Deze man geeft aan dat de website 12 jaar geleden begon als een grap, maar inmiddels gebruikt wordt door ruim 200.000 mensen per maand om te bepalen wat ze gaan dragen die dag. Daarnaast volgen ook nog eens 24.000 mensen het twitteraccount @KorteBroek. Sylvana is dus al jaren één van die gebruikers. Zij liet haar outfit van de dag vaak beheersen door deze website. Nu blijkt dat de eigenaar helemaal geen liefhebber van korte broeken is, en dus waarschijnlijk ook weinig verstand heeft van het dragen ervan, komen mensen als Sylvana terecht in opstand. Wat Sylvana er niet bij zegt is dat ze stiekem héél erg fan van korte broeken is; we zien haar ontzettend vaak met een spijkerbroekje op Instagram voorbijkomen. Je zou dus kunnen stellen dat Sylvana een échte optimist is!

Sylvana IJsselmuiden Instagram

Sylvana IJsselmuiden houdt fan voor de gek

Hoewel ze nu dus zelf de dupe was, is Sylvana ook niet vies van het maken van een grapje. Een fan vroeg via Instagram aan haar of ze niet eens een foto kon uploaden waarop wat meer te zien was. Omdat ze niet de beroerdste wilde zijn, uploadde Sylvana meteen een leuk plaatje op haar feed. Vol enthousiasme ging de fan kijken, maar hij kwam bedrogen uit. Ze droeg namelijk een topje met de print van een mannelijk bovenlichaam. Hierover was de fan niet te spreken, hij kon er absoluut niet om lachen. Sylvana zelf kon wel genieten van het grapje.

Sylvana IJsselmuiden DM

Sylvana IJsselmuiden op vakantie zeker in kort broekje

Ze neemt het er ontzettend van. Tijdens haar vakantie in Griekenland heeft ze enorm veel kiekjes geschoten waar duidelijk op te zien is dat ze het naar haar zin heeft. Het moge duidelijk zijn dat ze met de mediterrane temperaturen in Griekenland zeker korte broekjes kan dragen. In een grote ‘foto-dump’ deelt ze alles wat ze meemaakt rond de middellandse zee. Haar fans kunnen er geen genoeg van krijgen.

Aangezien Sylvana een groot fan van de Formule 1 is, is het geen verrassing dat ze ook tijdens haar vakantie met het racen bezig blijft. Op haar Instagram deelde ze al dat ze op een quad rondgescheurd had.

Sylvana IJsselmuiden

Sylvana IJsselmuiden op zoek naar gasten voor Dumpertreeten

De presentatrice van DUMPERTREETEN vraagt aan haar insta volgers wie er absoluut nog een keer als gast in de successhow moet komen. Op de foto zit ze met co-presentator René van Meurs en een gast op de bekende DUMPERTREETEN bank. Volgers laten massaal weten wie ze graag willen zien, maar ook bekende mensen laten weten dat ze een keer langs willen komen. Maar misschien maken ze ook graag een plekje voor een grote fan. Dus: Heb jij altijd al een keer naast Sylvana op de bank neer willen ploffen? Misschien is dit je moment wel!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Anna Nooshin heeft ineens gigantisch achterwerk in nietsverhullend jurkje (video)

Anna Nooshin weet haar volgers nog steeds te verbazen met haar knappe uiterlijk. Ze heeft een enorm achterwerk die onthuld wordt door haar prachtige jurk.

Volgers met stomheid geslagen: Roxy Dekker deelt intiem filmpje in auto met nieuwe vriend Koen

Roxy Dekker en Koen van Heest kunnen overduidelijk niet van elkaar afblijven. Zelfs niet als ze in de auto zitten!

Instagramkanaal van Hélène Hendriks nog steeds niet de oude na bizarre hack-poging

Hélène Hendriks werd onlangs gehackt! Haar kanaal is echter nog niet hersteld, en ziet er nogal vreemd uit...