Foto: Sylvana IJsselmuiden verdwijnt in fleurig vloerkleed

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Sylvana IJsselmuiden is een dame met een flinke portie humor. Deze kerst heeft ze zowel grappig als praktisch advies voor wanneer je meer dan twee mensen over de vloer hebt. 

Dumpert-ster Sylvana IJsselmuiden is ook langzamerhand een beetje klaar met alle maatregelen waar we deze feestdagen mee moeten dealen. Gelukkig is de beeldschone presentatrice net zo slim als dat ze knap is. Ze heeft namelijk een geweldige oplossing gevonden voor het moment dat de politie naar binnen stormt tijdens je kerstfuif, omdat je meer mensen hebt uitgenodigd dan eigenlijk de bedoeling is. Als je gewoon een outfit draagt die bij het vloerkleed past, dan heb je helemaal niks meer te vrezen op tweede kerstdag. Dan kan je gewoon lekker je gang gaan, het liefste nog wel op anderhalve meter na een zelftestje natuurlijk. Je hoeft dan in ieder geval niet jezelf zorgen te maken over eventuele boetes. Dat is nog eens goed advies van deze prachtige Fries.

Lees ook: Expeditie: Sandra lijkt wel de moeder van Sylvana IJsselmuiden op deze privé foto

Sylvana wenst je een fijne kerst op foto met de kerstman

Behalve goed advies heeft Sylvana ook nog de beste wensen voor je. Die geeft ze natuurlijk niet alleen, maar samen met een wel heel bijzondere gast. Niemand minder dan de enige echte kerstman staat samen met Sylvana op de foto. Dat is ook wel logisch, de oude snoepert heeft thuis alleen misses Claus zitten en die wordt er ook niet jonger op. Dus Santa dacht ‘Sylvana wil op de foto? Daar moet ik werk van maken.’ En zo geschiedde het dat Syl samen met de beste man met de baard op de foto belandde. Of het is gewoon een leuke fotoshop, dat kan natuurlijk ook. In ieder geval voelt het fijn om te horen dat Sylvana je het beste toewenst deze feestdagen. Dat maken die dagen toch een beetje beter.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sylvana IJsselmuiden (@sylvana)

Voor Sylvana is familie het belangrijkste deze feestdagen

Wie Sylvana online een beetje volgt weet dat de beeldschone blondine familie hoog in het vaandel heeft staan. Deze feestdagen brengt ze dan ook het liefste door met haar lieve familie. En de leukste foto’s van die feestjes zet ze dan op haar social media zodat iedereen een beetje mee kan genieten van de warmte, vreugde en natuurlijk van Syl in haar charmante outfits. Ook is het een goed moment om te kijken hoe ver de appel van de boom valt. Wat blijkt? Sylvana en haar familie lijken best veel op elkaar, zeker zij en haar zus. De twee blondines lijken niet alleen qua uiterlijk erg op elkaar, maar ze vullen elkaar ook goed aan qua persoonlijkheid. De twee zusjes zijn namelijk ook nog hartsvriendinnen. En dat is toch wel bijzonder. Sylvana gaat dus een aantal prachtige feestdagen tegemoet. Die hoeft ze alles behalve alleen door te brengen, met zo’n liefdevolle en vrolijke familie.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sylvana IJsselmuiden (@sylvana)

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Marco Borsato probeerde deze knappe dame te chanteren bij The Voice

Marco Borsato is net vrijgesproken van een aangifte tegen hem voor zijn gedrag bij The Voice. Lang kan hij echter niet van zijn rust genieten, want de volgende dame die hij op smerige wijze zou hebben misleid heeft zich gemeld..

Marijn Kuipers geeft geeft uitleg bij rood achterwerk met heerlijke video

De prachtige Marijn Kuipers heeft een nieuwe video online gezet waar haar volgers natuurlijk enorm van smullen. 

Video: Hélène Hendriks laat intiem lichaamsdeel aan Merel Ek zien

Tijdens de HLF8 uitzending haalt Hélène Hendriks uit het niets een intiem lichaamsdeel te voorschijn en vraagt ze aan Merel EK om er even nauwkeurig naar te kijken!