Foto: Sylvana IJsselmuiden roept om hulp na ongeluk met keukenschaar

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Sylvana IJsselmuiden heeft een link spelletje met de keukenschaar gespeeld! Dat liep helaas niet zo goed af. Ze moest zelfs hulp inroepen!

Iedereen heeft het vast wel eens uit de mond van hun ouders gehoord: niet rennen of spelen met een schaar. Sylvana IJsselmuiden heeft duidelijk nooit naar dit wijze advies geluisterd…

Sylvana IJsselmuiden heeft spijt

Elke meid heeft het wel eens gedaan wat Sylvana IJsselmuiden nu heeft gedaan. De knappe presentatrice heeft namelijk geprobeerd om met een keukenschaar haar eigen haar te knippen. Dat is vaak goed gegaan, maar nu heeft ze het toch écht helemaal verpest. Dat betekent dat ze de komende tijd op de blaren moet zitten. Je kunt namelijk een hoop fixen, maar haren groeien niet zomaar ineens aan!

Sylvana IJsselmuiden laat eindresultaat zien

Nadat Sylvana haar eigen haar heeft verpest riep ze gelijk om hulp. Deze krijs om hulp is dan ook gehoord. Ze heeft haar eigen kapper ingeschakeld en die was streng voor Sylvana. Er moet namelijk een groot stuk haar eraf. Haar kapper laat gelukkig wel weten dat het uiteindelijk allemaal beter wordt. Sylvana IJsselmuiden is alleen enorm verdrietig dat er zo’n flink stuk af moet. het eindresultaat is lekker pittig kort. Met een prachtig gezicht zoals Sylvana staat gelukkig elk kapsel haar.

Sylvana IJsselmuiden bedekt haar voorgevel in een ijskoud bad

Sylvana IJsselmuiden heeft ook de nieuwe gasprijzen gezien. Ze is alvast begonnen met het wennen aan het koude water. De knappe presentatrice is namelijk een heerlijk ijs bad aan het nemen. Zoals vele weten wordt door de kou worden sommige delen van het puntig. Ook de presentatrice weet dit. Ze bedekt daardoor heel slim haar voorgevel zodat we de puntige bergen niet kunnen zien. Door de prachtige voorgevel van Sylvana willen veel volgers met haar in het ijskoude bad zitten. Ondanks de kou stopt het haar volgers niet. Linksonder op de foto zie je de knappe blondine genieten van haar ijskoud bad.

Terug in de tijd met Sylvana IJsselmuiden en Nyck de Vries

Nyck de Vries heeft recent een nieuw Formule 1-contract getekend. De Nederlander gaat volgend Formule 1-seizoen rijden voor Alpha Tauri. Waar veel Nederlanders de naam Nyck de Vries pas een tijdje terug voor het eerst hebben gehoord, kent Sylvana IJsselmuiden Nyck al van vroeger. Ze zijn allebei dan ook opgegroeid in Friesland. Sylvana is er heel trots op dat een ‘Fries’ in de Formule 1-gaat rijden. Door het verleden tussen die twee weet Sylvana wat Nyck de Vries allemaal heeft moeten doorstaan. Hij heeft veel moeten opgeven en veel moeten laten gaan. Na keer op keer afgewezen te worden komt Nyck de Vries zijn droom eindelijk uit. Hij is volgend jaar, samen met de Nederlander Max Verstappen, te bewonderen in de Formule 1. Voor de Nederlandse Formule 1-fans zijn dit heerlijke tijden om in te leven.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Roxy Dekker en Rhodé Kok zijn samen op vakantie en filmen écht alles (video!)

Roxy Dekker en Rhodé Kok zijn in Kroatië en zorgen ervoor dat alles wat ze meemaken aan hun volgers kunnen laten zien!

Kelly Piquet geniet van de zon in zeer kort topje (foto’s!)

Kelly Piquet is in Monaco waar de zon wel schijnt. Hier geniet zo volop van in een zeer kort topje!

Moet Jutta Leerdam zich zorgen gaan maken? Jake Paul kijkt vol naar ronde achterzijde van dame op strand (video!)

Het lijkt erop dat Jutta zich flink zorgen moet gaan maken. Jake Paul staart volop naar de achterzijde van een andere vrouw! Of kijkt hij toch ergens anders naar?