Foto: Sylvana IJsselmuiden probeert Max Verstappen en Martin Garrix te verleiden tijdens boottochtje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

De aantrekkelijke Sylvana IJsselmuiden heeft weer een nieuwe foto geplaatst waar iedereen enorm verbaasd van opkijkt.

Sylvana IJsselmuiden deelt grappige plaatjes

Voor wie de presentatrice nou nog niet kent, komen plaatjes als deze misschien als een verrassing. Maar de trouwe fans van Sylvana IJsselmuiden weten het al langer. De blondine houdt ervan om grappige plaatjes te maken en die vervolgens op Instagram te delen. Dat lukt haar vooralsnog heel erg goed. Zoals je ziet heeft ze haar eigen hoofd geplakt op een foto met Martin Garrix en Max Verstappen. De twee bekende Nederlanders zijn in het echte leven goed met elkaar bevriend en doen dan ook vaak zat leuke dingen samen. Sylvana vindt dat ze ook mee mag en plakt demonstratief zichzelf in de foto. Het ziet er in ieder geval weer erg grappig uit.

Lees ook: Foto: Sylvana IJsselmuiden geeft het verkeerde voorbeeld met verbrande voorgevel
Sylvana IJsselmuiden is een grote Max Verstappen fan

De aantrekkelijke blondine is een enorme fan van Max Verstappen. Sowieso is Sylvana natuurlijk gecharmeerd van de gehele Formule 1. Het is echt een sport waar Sylvana blij van wordt. Ze volgt dan ook alle ontwikkelingen op de voet. Sylvana maakt ook meerder keren video’s voor over de F1. Ze is misschien nog wel meer op de hoogte van wat er binnen de F1 gebeurt, dan alle presentatoren bij Viaplay bij elkaar. Misschien een mooi moment dan om Sylvana een keer aan boord te halen. De blondine zou er met haar vrolijke en spontane uitstraling en haar kennis over het racen zo bij kunnen.
Sylvana IJsselmuiden weet werkelijk alles van de Formule 1!

Natuurlijk deelt Sylvana graag haar kennis over de F1 met haar volgers. Want wie wordt er nou niet vrolijk om iets waar je veel van weet en blij van wordt, te delen met mensen? Sylvana denkt er ook zo over en dus deelt ze alvast alle updates en informatie voor de komende race. Dat doet ze natuurlijk wel weer geheel in haar eigen stijl. En dat is heerlijk spontaan. Op haar Instagram maakt Sylvana een waar feestje van haar F1 update. Mocht je dus nooit meer wat willen missen van het laatste nieuws rondom de autosport, kan je maar beter Sylvana gaan volgen.
Sylvana IJsselmuiden geniet van warme dagen

De knappe blondine is momenteel enorm aan het genieten van de warmte in Nederland. Waar de meeste Nederlanders daar typisch op zijn Hollands toch een beetje over klagen, staat Sylvana het liefste lekker bruin te worden in het zonnetje. En geef haar eens ongelijk. Met weer als dit is het ook heerlijk om even buiten te staan en op te warmen. Sylvana geniet ervan zolang het nog kan, want Nederland kennende zitten we binnenkort toch gewoon weer aan de buien. Gelukkig zijn er dan nog de foto’s van de zonnige Sylvana IJsselmuiden.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Jutta Leerdam laat haar achterzijde flink schudden in flinterdun zomerjurkje (video!)

Jutta Leerdam is blij met het lekkere weer en laat haar achterzijde flink schudden in een dun zomerjurkje!

Anna Nooshin laat tijdens safari vooral haar eigen enorme pluspunten zien (video)

Anna Nooshin laat met trots prachtige beelden zien van haar safari in Afrika. Het lijkt er op dat ze nog meer trots is op iets anders!

Schatrijke Rico Verhoeven vergeet koffers tijdens gratis vakantie (video)

Rico Verhoeven denkt lekker op vakantie te gaan, maar vergeet vervolgens zijn koffers!