Foto: Sylvana IJsselmuiden nodigt je uit voor stevig potje motorboten

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

De prachtige presentatrice, Sylvana IJsselmuiden nodigt haar volgers op sociale media wijdbeens uit voor een spannend avontuurtje.

Sylvana IJsselmuiden begeeft zich in kletsnatte omgeving

Sylvana IJsselmuiden is de beeldschone presentatrice van het YouTube kanaal Dumpert. Daarnaast is ze ook nog eens model en is ze niet bang om dat mooie lichaam van haar te showen op haar Instagram. Ook nu heeft ze weer een foto geplaatst waarvan je tong op de grond ligt. De prachtige blondine zit wijdbeens op haar knieën op een grote boot in een heel klein topje. Sylvana is nog steeds aan het genieten van haar vakantie in Mallorca en deelt haar vakantie kiekjes graag met haar fans. In het bijschrift zet ze zelf al de hashtag ‘motorboten’. Het valt haar volgers wel op dat ze op iets zachts zit op de boot. De reacties hierop zijn leuk genoeg om even te noemen. Zo zegt iemand: “Wanneer je hoeslaken om de motorboot heen past”, en iemand anders reageert met: “Als je slaap feestje maar niet int water valt..”. Niet alleen dat valt op, ook het feit dat Sylvana wijdbeens op haar knieën zit, lijkt haar fans noemenswaardig. “Poah, door al dat zoute water gaat je mossel vanzelf open staan zeg maar..”, reageert iemand onder de foto.

Sylvana IJsselmuiden is trots op haar overwinning bij Expeditie Robinson

Op de Instagram van Sylvana staan heel wat foto’s van haarzelf, maar wat opvalt is dat dezelfde twee filmpjes altijd bovenaan blijven staan. Dat komt omdat ze deze twee heeft vastgezet om altijd daar te blijven staan, tot Sylvana ze er zelf weer afhaalt. De twee video’s zijn beide uit het seizoen van Expeditie Robinson waar de mooie blondine aan heeft meegedaan. In de eerste video die op haar Instagram te zien is, is een uitdaging. Hierbij moest ze een keuze maken tussen een aantal bedekte borden. Wat daaronder lag móést ze opeten. Ze koos iemand van het andere team uit om tegen te strijden. Diegene kreeg hetzelfde te eten. De deelnemer die de verrassing als eerste door had geslikt, kreeg de punten. Sylvana en haar tegenstander krijgen twee geitenogen te zien. Deze moeten ze dus zo snel mogelijk naar binnen werken. Sylvana lukt het als eerst. Wij vinden het maar knap en worden al bijna misselijk van het idee!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Sylvana IJsselmuiden (@sylvana)

Sylvana IJsselmuiden schrikt van eigen gewicht

Zoals hierboven al stond, heeft Sylvana twee video’s vaststaan bovenaan haar Instagram pagina. Beide video’s van haar deelname aan Expeditie Robinson. Het tweede filmpje is een video waarin Sylvana na een lange tijd eindelijk weer zichzelf mag zien in een spiegel en haar gewicht mag wegen. Ze zegt dat het heel gek is om zichzelf weer te zien na zo’n lange tijd. Voor ze op de weegschaal stapt, vertelt ze dat ze vóór haar deelname echt heeft lopen bunkeren. Toch schrikt ze heel erg van haar eigen gewicht wanneer ze op de weegschaal stapt. Ze woog 61,5 kilo, maar na haar deelname aan Expeditie zegt de weegschaal dat ze nog maar 54 kilo weegt. Bij de video schrijft ze dat de weegschaal nog niet eens helemaal goed stond en dat ze in totaal 8,5 kilo is afgevallen. “Wat ongezond!”, zegt ze als laatst.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Sylvana IJsselmuiden (@sylvana)

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Sylvie Meis duwt haar troeven flink omhoog op strandbedje

Oh là là, kijk daar eens! Sylvie Meis, de koningin van stijl en glamour, ligt als een ware godin op een zonnig strandbedje in Mallorca. 

Foto: Zangeres Lisa Michels buigt diep voorover in laag uitgesneden shirtje

Sinds haar razend populaire deelname aan "It Takes Two" is Lisa Michels niet meer uit onze gedachten verdwenen. En dit heerlijke kiekje bewijst dat je dat ook helemaal niet wil. 

Foto: Nicolette Kluijver leidt soldaten enorm af met kort jurkje

Als presentatrice weet Nicolette Kluijvers dondersgoed hoe ze je aandacht moet sturen. Dit piepkleine jurkje is dan ook bijna strategisch afleidend, zeker voor een groepje hongerige soldaten...