Foto: Sylvana IJsselmuiden maakt volgers hongerig met foto in nauwe

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Sylvana IJsselmuiden is helemaal in haar element tijdens haar vakantie in Ibiza! En dat deelt ze dan graag openlijk met haar volgers, hoe hongerig ze ook is!

Hongerige Sylvana IJsselmuiden deelt kiekje!

Het lijkt erop dat Sylvana niet kan kiezen wat ze meer wil laten zien: haar geweldige in haar nauwe of de smakelijke pizza waar ze van geniet. Maar waarom zou ze moeten kiezen? Ze laat haar volgers immers graag zien wat voor lekkers ze in petto heeft, of dat nu een pittige foto is of een overheerlijk stukje pizza. Wie weet heeft ze binnenkort wel haar eigen kookshow op televisie – Sylvana’s pizza paradijs! Als het aan volgers ligt dan zou dit nog niet eens zo’n slecht idee zijn dat de blondine zou kunnen doen. Sylvana lijkt in ieder geval te genieten van heerlijke vakantietripje in Ibiza!

Lees ook: Foto: Sylvana IJsselmuiden laat zich diep in haar badpak kijken

Sylvana vraagt met diep inkijkje tips aan volgers

Sylvana IJsselmuiden is even in de war. Ze heeft namelijk een live TikTok-video gemaakt, maar kan deze niet meer terugvinden. Daarom vraagt ze haar volgers om hulp en tips. In een video op het strand, genietend van het warme zonnetje, doet ze haar verhaal en vraagt om hulp. “Wie kan mij vertellen waar ik deze video terug kan vinden?” vraagt ze met een knipoog naar haar volgers. “Ik wil het graag terugkijken en zien hoe jullie het vonden.” Haar volgers reageren direct met tips en trucs om de video terug te vinden. Sommigen raden haar aan om de TikTok-app te openen en de video in haar profiel te zoeken, terwijl anderen suggereren om haar telefoon te synchroniseren met haar computer en de video daar te zoeken. Sylvana is blij met alle hulp en bedankt haar volgers voor de snelle reacties. “Jullie zijn geweldig, dank jullie wel!” roept ze uit terwijl ze haar handen in de lucht steekt. En met dat, gaat ze verder met het genieten van haar dag op het strand!

@sylvana.ijsselmuidenTips? X♬ origineel geluid – Sylvana IJsselmuiden

Vriend vindt speeltje voor volwassen in koffer Sylvana

Oh oh, wat hebben we hier? Het lijkt erop dat onze Nederlandse vlogster Sylvana IJsselmuiden is aangekomen op Ibiza met haar vriend. En natuurlijk moeten we dat weten, want ze deelt het op TikTok! In het filmpje zien we Sylvana en haar vriend in hun hotelkamer, met uitzicht op het prachtige blauwe water. Maar wat valt er op aan het einde van het filmpje? Haar vriend ziet iets in het koffer van Sylvana en roept verrast uit: “Hey, een speeltje voor volwassen!”. Nou, dat belooft wat voor hun vakantie op het prachtige eiland. Maar laten we het vooral hebben over Sylvana’s geweldige gevoel voor humor. Ze deelt haar avonturen met haar volgers op TikTok en we kunnen er geen genoeg van krijgen. Met haar vrolijke persoonlijkheid en haar hilarische filmpjes weet ze keer op keer haar volgers te vermaken.

@sylvana.ijsselmuiden Hahaha meer mensen met zo”n vriend? @New York Pizza ♬ origineel geluid – Sylvana IJsselmuiden

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Video: Johan Derksen afwezig bij Vandaag Inside na rel; dit is zijn vervanger

Boos Nederland heeft z'n zin: Johan Derksen is na de 'Geen Fries'-rel niet meer aanwezig bij Vandaag Inside. Wie vervangt hem? Dat kan er maar één zijn...

Johan Derksen fileert uiterlijk Hélène Hendriks: “Wat heeft ze met haar lippen gedaan?”

Als Hélène Hendriks met een nieuwe look op tv verschijnt, staat Johan Derksen voor een raadsel. Heeft de presentatrice fillers genomen?

Deze beelden bewijzen dat Lies Zhara zonder kleding slaapt (Foto!)

Lies Zhara laat in een video zien dat ze geen kleren draagt in bed. Ze slaapt bovendien niet alleen!