Foto: Sylvana IJsselmuiden laat zich diep in haar badpak kijken

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Sylvana IJsselmuiden heeft een heerlijke vakantie voor zichzelf geboekt. En daar aangekomen trekt ze een heerlijk pakje aan. 

Het prachtige zicht op het badpak van Sylvana IJsselmuiden

Sylvana IJsselmuiden is op Ibiza. En dat moet natuurlijk goed gevierd worden. Dat doet de prachtige presentatrice dan ook wel. En hoe viert Sylvana haar vakantie? Door even heerlijk te poseren in een nogal uitdagend badpak. En natuurlijk moet ze de foto precies zo nemen dat ze even extra verleidelijk op het plaatje staat. Haar volgers zijn in ieder geval erg blij dat Sylvana ervoor koos om een nieuwe foto online te zetten. Daarmee werd hun dag een stuk vrolijker. De prachtige blondine gaf een bijzonder inkijkje.

Lees ook: Sylvana IJsselmuiden probeert boze boeren te kalmeren met deze verleidelijke foto

Sylvana kiest een uitstekend nummer bij haar prachtig inkijkje

Als je in Ibiza bent, dan hoort daar natuurlijk goede muziek bij. En natuurlijk heeft Sylvana het perfecte muziekje uitgekozen voor haar leuke foto. Ze speelt namelijk het nummer van de Vengaboys, “We’re going to Ibiza”, af. En er is eigenlijk geen beter nummer om aan te kondigen dat je op de tropische bestemming bent belandt. Sylvana heeft een heerlijk zwart pakje aangetrokken, waarin haar perfecte lichaam erg goed over komt. Maar het zit wel een beetje strak. Misschien dat ze beter wat anders ook aan had kunnen trekken, want in het warme zonnetje wordt zo’n pakje natuurlijk al snel heel erg warm. Sylvana heeft alvast haar zonnebril opgezet en kan niet wachten tot ze helemaal los mag gaan op Ibiza. Want één ding is zeker: Sylvana heeft wel zin in een feestje.

Prachtige blondine Sylvana IJsselmuiden maakt nieuw kiekje

Maar Sylvana was na haar ene foto in het zwarte pakje nog lang niet klaar met het plaatsen van mooie plaatjes. Ze was nog maar net begonnen. Want na een tijdje was het toch te warm voor de blondine. En dus moest ze zich even omkleden. Natuurlijk heeft Sylvana genoeg mooie outfits klaarliggen om aan te trekken. Ze koos deze keer voor een verleidelijk rokje met topje. En dat zag er natuurlijk best leuk uit, zo in het zonnetje. De foto kan je hieronder bekijken, die wil je gezien hebben!

Sylvana kiest voor uitdagend pakje voor haar tripje naar Ibiza

In een vrij kort en uitdagend pakje staat Sylvana de volgende dag vrolijk te huppelen door de straten van Ibiza. En dat ziet er natuurlijk bijzonder leuk uit. Haar rokje en topje zijn onderdeel van een matchende outfit en zien er erg goed uit bij elkaar. In haar nieuwe outfit kan je een hoop zien van het lichaam van Sylvana. En dat lichaam is natuurlijk een lust voor het oog. Sylvana vindt dat als zij vakantie heeft, haar volgers ook een beetje mee mogen genieten. En dus geeft ze voor al haar volgers deze foto geplaatst, zodat zij even mogen staren naar het prachtige lichaam van Sylvana. In haar luchtige pakje laat ze iedereen op Ibiza helemaal wild worden. En stiekem vindt Sylvana dat hartstikke leuk.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Model Isadee Jansen showt haar ongelofelijke lijf in badkleding

Het beeldschone model Isadee Jansen is niet weg van een verleidelijk fotootje. En dat laat ze met deze Instagram post maar weer eens goed zien. 

Foto: Romy Monteiro bewondert zichzelf in spiegel met ontzettend strak broekje

De knappe Romy Monteiro heeft een verschrikkelijk knap lichaam. Dat lijkt ze nu zelf ook door te hebben. 

Foto: Jade Anna beleeft oeps-momentje in bijna onzichtbare sportlegging

Jade Anna maakt er een wilde boel van tijdens haar sportsessie en in dit loeistrakke setje krijg je alle details mee...