Foto: Sylvana IJsselmuiden lokt volgers uit met strakste shirtje ooit

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Ieders favoriete Friese presentatrice Sylvana IJsselmuiden slaat weer toe! Dit shirtje lijkt wel op haar huid geschilderd! Zó strak is het oranje kledingstuk!

Van Sylvana IJsselmuiden zijn we onderhand wel wat gewend. De bloedhete presentatrice weet heel goed welke kaarten ze in handen heeft en maakt daar heerlijk gebruik van. En dit levert de beste plaatjes op. Zo ook deze fantastische foto van Koningsdag, waarbij Sylvana wel rondloopt in een héél uitdagende outfit…

Sylvana IJsselmuiden verleidt volgers met krap shirtje

Dat Sylvana IJsselmuiden met Koningsdag een opvallende outfit zou dragen hadden we kunnen voorspellen. Maar het topje waarmee ze uiteindelijk op 538 Koningsdag verscheen deed onze mond alsnog openvallen. Je zou het niet denken, maar de feloranje kleur trok nog wel het minste aandacht. Sylvana was wel weer goed gekleed op het weer, maar leek dit keer voor een andere techniek te gaan. Ditmaal ging ze voor het truukje dat strakke kleding je warmer houdt. En zoals we niet anders gewend zijn ging de knappe Friezin meteen all in.

Sylvana postte een heerlijke foto van Koningsdag met een knaloranje topje en vlaggetjes op haar wangen. Maar hoe ze ook haar best doet je aandacht naar haar gezicht te trekken, het strakke shirtje staat niet toe je ogen weg te halen van haar geweldige assets. De stof lijkt wel als een tweede huid zo strak en je kan dan ook echt alles zien. Sylvana bewijst maar weer dat minder kleding niet meteen beter is, want wauw. De blonde schoonheid is gezegend met bloedhete rondingen en wij kunnen ons hart amper in toom houden. Op de foto heeft Belgische acteur Jonas Vermeulen ook moeite zijn aandacht bij de camera te houden. Hij weet het slim op te lossen met een grote zonnebril. Als je niet kan stoppen met staren, dan maar zorgen dat Sylvana het niet zien. Alhoewel, aan de grote grijns van beeldschone Friezin de merken… Wellicht zijn we allemaal iets minder onopvallend dan we denken.

Volgers Sylvana IJsselmuiden gaan worden helemaal gek

Sylvana IJsselmuiden had het waarschijnlijk wel zien aankomen met zo’n scherpe blik. Ook in de reacties van de foto zijn haar fans door het dolle. En dat heeft de blonde presentatrice ook lekker aangestookt. Bij de foto postte ze: “De leukste reactie krijgt een oranje bittertjuh, dus brand los! kus!”. Nou, dat hoefde ze maar één keer te zeggen. En wat een creatievelingen heeft Sylvana in haar fanbase! Eén reactie verzamelde razendsnel tientallen likes. “Goed gevulde oranje bossche bollen helaas bij de jumbo helemaal uitverkocht”, stelde de populaire comment. Wij gaan ook helemaal mee in deze beschrijving. Maar één memorable reactie lijkt het wedstrijdje gewonnen te hebben. Honderden mensen hebben de comment geliked, en wij zijn ook helemaal fan. “Verdorie de hele dag op 538koningsdag geweest, niet wetende dat er ook twee springkussens aanwezig waren.”, mopperde de winnaar.

Is Sylvana IJsselmuiden single?

Na zulke prachtige foto’s gezien te hebben van Sylvana IJsselmuiden kan het niet anders dat dat je je dit afvraagt. De Friese schoonheid is meerdere malen door FMH tot de mooiste vrouw van Nederland uitgeroepen en menig mannenhart zijn aan haar verkocht. Zo ook dat van Jonas, maar hij heeft geluk: Sylvana heeft haar hart ook aan hem gegeven. Je hoort het goed, Sylvana is helaas geen vrijgezel meer. Het blonde model verscheen enkele tijd geleden op de rode loper met haar nieuwe vlam. Gelukkig kunnen we wel nog genieten van haar prachtige plaatjes!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Video: Drama bij ‘De Bachelor’, Paul en Rien zoenen al in vijfde aflevering met meerdere deelneemsters!

Bachelors Paul en Rien nemen het er flink van tijdens het nieuwe seizoen. In de vijfde aflevering zoenen ze allebei al met meerdere deelneemsters! Dit zal voor heel wat drama gaan zorgen...

Model Sylvia Geersen heeft er de kracht niet meer voor: “Ik kan het niet”

De knappe Sylvia Geersen is helemaal uitgeput. Ze heeft totaal geen kracht meer en kan het allemaal niet meer aan. Wat is er toch allemaal aan de hand?

Angela Schijf kan voorgangers Do, Trijntje en Marlijn niet overtreffen in The Passion

Angela Schijf speelt Maria in The Passion 2024. Maar kan ze haar voorgangers Do, Trijntje en Marlijn wel overtreffen? Daar verschillen de meningen over.