Foto: Sylvana IJsselmuiden laat zich berijden door Lewis Hamilton

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Sylvana IJsselmuiden plaatst regelmatig foto’s waarop ze Lewis Hamilton een beetje plaagt. Deze keer is het de beurt aan Hamilton om Sylvana eens flink te grazen te nemen!

Sylvana IJsselmuiden heeft iets met Lewis Hamilton. Terwijl heel Nederland vooral bezig is met Max Verstappen, focust de blonde F1-fanaat zich opvallend vaak op de Mercedes-coureur. Regelmatig komt ze met een grappige bewerkte foto op de proppen waarop Lewis een beetje belachelijk gemaakt wordt. Deze keer draait Sylvana de rollen zelf om. Op deze nieuwe foto trakteert Lewis zijn grootste Nederlandse fan op een horizontaal ‘dansje’. Zou de blondine stiekem dromen van zo’n intiem onderonsje met de F1-coureur? Het bijschrift van Sylvana spreekt boekdelen…

Sylvana: ‘Lewis zit er lekker in’

Het komische plaatje valt op in een reeks gefotoshopte geintjes. Het is namelijk de eerste keer dat Sylvana zelf eens het ‘slachtoffer’ is! Normaal zet ze Lewis voor schut, maar nu pakt Lewis Sylvana eens flink terug. Zo lijkt het er nu op alsof Lewis een ritje op Sylvana IJsselmuiden maakt. Hoe innig het er precies aan toe gaat? De tekst “hij zit er lekker in” zegt genoeg!

Lewis en Sylvana meer dan beste vrienden

Hoewel Sylvana IJsselmuiden lang niet naar elke Grand Prix afreist om verslag te doen, zit ze zelf wel echt ‘in’ het F1-wereldje. Dit soort foto’s dragen daar uiteraard alleen maar aan bij. Sylvana’s obsessie met Hamilton is voor de Nederlandse F1-fan verfrissend, aangezien het in ons land eigenlijk uitsluitend over de winstkansen van Max Verstappen gaan. Lewis Hamilton moet het tegenwoordig doen met een plekje in de subtop, en krijgt dus véél minder aandacht dan hij gewend is. Op deze manier zorgt Sylvana er toch nog een beetje voor dat Lewis niet uit beeld verdwijnt!

Get in there, Lewis

De volgers van Sylvana IJsselmuiden smullen van de foto op Instagram. Sommigen schrikken er zelfs een beetje van, zeker aangezien Lewis Hamilton een vrij agressieve houding heeft ten opzichte van ‘hun’ Sylvana. Gelukkig is het allemaal schijn, en hoeft niemand écht in de bres te springen voor de blondine. Snel worden er allerlei grapjes gemaakt. “Get in there Lewis” krijgt op deze manier een héél andere betekenis, merkt een volger op. De comments “Lange pitstop”, “Box Box Lewis” en “hij had DRS” vallen ook in de punten deze keer!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Enzo Knol geeft half miljoen uit aan ‘smerige’ nieuwe auto (video)

YouTuber Enzo Knol heeft zichzelf getrakteerd op een indrukwekkende...

Olcay Gulsen laat monden wijd openvallen met gescheurde jurk op onhandige plek (foto’s)

Op het Cannes Filmfestival heeft Olcay Gulsen alle ogen op zich gericht met haar gedurfde outfit. Dit moet je echt even zien!

Emma Heesters schokt fans met foto van transformatie: ‘Heb jij helemaal niet nodig’

Emma Heesters is een nieuwe weg ingeslagen. De zangeres wil namelijk nog veel fitter worden. Haar fans vinden het niet nodig en maken zich zorgen.