Foto: Sylvana IJsselmuiden laat zich berijden door Lewis Hamilton

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Sylvana IJsselmuiden plaatst regelmatig foto’s waarop ze Lewis Hamilton een beetje plaagt. Deze keer is het de beurt aan Hamilton om Sylvana eens flink te grazen te nemen!

Sylvana IJsselmuiden heeft iets met Lewis Hamilton. Terwijl heel Nederland vooral bezig is met Max Verstappen, focust de blonde F1-fanaat zich opvallend vaak op de Mercedes-coureur. Regelmatig komt ze met een grappige bewerkte foto op de proppen waarop Lewis een beetje belachelijk gemaakt wordt. Deze keer draait Sylvana de rollen zelf om. Op deze nieuwe foto trakteert Lewis zijn grootste Nederlandse fan op een horizontaal ‘dansje’. Zou de blondine stiekem dromen van zo’n intiem onderonsje met de F1-coureur? Het bijschrift van Sylvana spreekt boekdelen…

Sylvana: ‘Lewis zit er lekker in’

Het komische plaatje valt op in een reeks gefotoshopte geintjes. Het is namelijk de eerste keer dat Sylvana zelf eens het ‘slachtoffer’ is! Normaal zet ze Lewis voor schut, maar nu pakt Lewis Sylvana eens flink terug. Zo lijkt het er nu op alsof Lewis een ritje op Sylvana IJsselmuiden maakt. Hoe innig het er precies aan toe gaat? De tekst “hij zit er lekker in” zegt genoeg!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sylvana IJsselmuiden (@sylvana)

Lewis en Sylvana meer dan beste vrienden

Hoewel Sylvana IJsselmuiden lang niet naar elke Grand Prix afreist om verslag te doen, zit ze zelf wel echt ‘in’ het F1-wereldje. Dit soort foto’s dragen daar uiteraard alleen maar aan bij. Sylvana’s obsessie met Hamilton is voor de Nederlandse F1-fan verfrissend, aangezien het in ons land eigenlijk uitsluitend over de winstkansen van Max Verstappen gaan. Lewis Hamilton moet het tegenwoordig doen met een plekje in de subtop, en krijgt dus véél minder aandacht dan hij gewend is. Op deze manier zorgt Sylvana er toch nog een beetje voor dat Lewis niet uit beeld verdwijnt!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sylvana IJsselmuiden (@sylvana)

Get in there, Lewis

De volgers van Sylvana IJsselmuiden smullen van de foto op Instagram. Sommigen schrikken er zelfs een beetje van, zeker aangezien Lewis Hamilton een vrij agressieve houding heeft ten opzichte van ‘hun’ Sylvana. Gelukkig is het allemaal schijn, en hoeft niemand écht in de bres te springen voor de blondine. Snel worden er allerlei grapjes gemaakt. “Get in there Lewis” krijgt op deze manier een héél andere betekenis, merkt een volger op. De comments “Lange pitstop”, “Box Box Lewis” en “hij had DRS” vallen ook in de punten deze keer!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Maan de Steenwinkel floept bijna uit haar topje tijdens wild optreden

Maan de Steenwinkel is een prachtige zangeres met een geweldig lichaam. Soms zit een ongeluk echter in een klein hoekje. 

Foto: Zomers geklede Jutta Leerdam geeft showtje weg tijdens vakantie

Jutta Leerdam is momenteel aan het genieten van een welverdiende vakantie.Ze besluit haar volgers te trakteren op een leuke show. 

Foto: Hélène Hendriks geniet van spuitende topsportster

terwijl iedereen naar de tour de France kijkt, focust Hélène zich op de vrouwelijke wielrensters, die de Giro D’Italia voor vrouwen rijden.