Foto: Sylvana IJsselmuiden klampt zich vast aan flinke paal

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Bron: Instagram

Sylvana IJsselmuiden heeft een nieuwe foto online gezet en daarmee laat ze zien dat ze een duidelijk probleem heeft. 

De mooie blondine heeft duidelijk een probleem als het gaat om de koude winterdagen. Ze vindt namelijk dat het te veel waait. Dat merk je wel aan de leuke foto die ze deelt met haar volgers. Ze had een foto uit de oude doos gedeeld, waarop het lijkt alsof ze helemaal weggewaaid wordt. En Sylvana moest even delen met haar fans dat dit een probleem is waar ze vaker last van heeft, zeker nu. Als ze naar buiten gaat, dan wordt haar kapsel alle kanten op gewaaid. Sylvana zou zichzelf niet zijn als ze daar niet een flauw plaatje bij had gemaakt. Kijk maar even mee naar de nieuwste flauwe grap van Sylvana.

Sylvana waait helemaal weg op wilde foto

De mooie presentatrice heeft haar photoshop skills weer eens laten zien met haar nieuwste foto. Het is inmiddels een bekend tafereel, Sylvana die een mooi of leuk plaatje deelt waar ze zelf het een en ander aan veranderd heeft. Dat is niet meer onbekend bij haar volgers. De mooie blondine weet met haar leuke foto ervoor te zorgen dat ze gelijk weer een stukje sympathieker over komt. Iedereen snapt meteen het probleem van Sylvana. Ze overdrijft het een beetje, maar dat is juist ook wel weer leuk. Ze heeft een onschuldig gevoel voor humor, wat iedereen wel kan waarderen.

Sylvana deelt ook mooie nieuwe selfie waar volgers van smelten

Behalve haar grappige plaatjes deelt Sylvana natuurlijk ook nog genoeg andere mooie foto’s. Wat dacht je bijvoorbeeld van de heerlijke selfie hierboven. Niet alleen zet Sylvana een blik op waar je als man alleen maar van kan smelten, ook geeft ze perfect zicht op haar ontzettend mooie vormen. Je kan er als man letterlijk niet omheen. Een staar-wedstrijd met Sylvana zou je nu ook zeker verliezen, omdat je absoluut niet alleen naar haar ogen kan kijken vanuit deze hoek, hoe mooi die dan ook zijn. Met haar nieuwste foto lijkt Sylvana haar volgers een beetje te willen belonen. En wat een fijne beloning is het geworden. De mooie blondine weet precies wat ze moet doen om ervoor te zorgen dat ze een flinke berg aan complimenten terug krijgt.

De mooie plaatjes van presentatrice Sylvana IJsselmuiden

Met haar reeks aan mooie foto’s online, zowel grappige plaatjes als oprecht prikkelende foto’s, weet Sylvana haar volgers wel weer flink blij te maken. De mooie blondine zorgt ervoor dat haar fans genoeg moois hebben om naar te kunnen kijken. Met haar leuke foto’s weet ze er keer op keer een feestje van te maken. Sylvana is wat dat betreft ontzettend begaan met haar fans. Ze vindt het leuk om mooie momenten met hen te delen, hen te laten lachen en soms ook een beetje hun zintuigen te prikkelen met bijzonder mooie foto’s. Daarom is het ook zo leuk om de presentatrice online te volgen. Je weet dat je altijd wat leuks te zien krijgt van Sylvana.

Waar kan je al die mooie foto’s zien? Op Instagram!

Sylvana IJsselmuiden heeft de meeste van haar mooie foto’s op Instagram staan. Daar kan je dus nog veel meer van haar leuke plaatjes vinden.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Video: Chantal Janzen erkent dat ze iets aan haar gezicht heeft gedaan: “Zelf zeer tevreden”

Chantal Janzen heeft een nieuwe video online gezet, waarin ze duidelijk toegeeft dat ze iets aan haar gezicht heeft laten doen. Bekijk het snel!

Foto: Influencer Marijn Kuipers zuigt hard aan enorm voorwerp met prachtige lippen

Marijn Kuipers heeft een ongelooflijk mooi plaatje voor je klaar staan om je eventjes door je dinsdagdip heen te helpen. Bekijk hem snel!

Foto: Enorme joekels van Juultje Tieleman ontsnappen bijna uit strak truitje

Dat men Juultje Tieleman moet volgen op Instagram voor wat oogvitamine is bekend. In een prikkelend plaatje op de Instagram van Juultje lijken haar joekels op een brute wijze te willen ontsnappen.