Foto: Sylvana IJsselmuiden is onzeker over zéér jurkje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Normaal gesproken is Sylvana IJsselmuiden alles behalve onzeker, maar deze keer twijfelt ze of ze het wel moet doen.

Sylvana IJsselmuiden maakt zich klaar voor een evenement. Ze heeft haar kledingkast maar weer eens opengetrokken voor haar beste outfitje. Dit keer heeft Sylvana IJsselmuiden gekozen voor een zéér jurkje. Het is zelfs zo dat Sylvana er over twijfelt om het jurkje überhaupt wel aan te doen.

Sylvana IJsselmuiden geeft haar joekels veel vrijheid

Sylvana IJsselmuiden heeft elke week wel weer een nieuw evenement. Elke week moet ze weer haar stinkende best doen om een geweldig outfitje te scoren. Dit keer heeft ze gekozen voor een zéér jurkje. Met een open bovenkant krijgen haar enorme joekels veel vrijheid. Over het outfitje en haar eigen lijf hoeft ze zeker niet onzeker te zijn, of twijfelt ze gewoon of ze wel moet gaan? Wat de reden ook is waarom Sylvana IJsselmuiden twijfelt, wanneer ze gaat is ze de mooiste van de hele ruimte. Het jurkje is dan wel zéér , maar de beeldschone blondine weet wel hoe ze de jurk geweldig moet dragen. Wat ziet ze er toch heerlijk uit in haar jurk.

Sylvana IJsselmuiden heeft zich weten over te halen

Het was nog even afwachten of Sylvana IJsselmuiden wel naar het evenement ging. Ze had zo haar twijfels of ze wel moest gaan. Uiteindelijk heeft ze zich toch weten over te halen. De prachtige blondine laat nu weten dat ze alles behalve spijt heeft dat ze is gegaan. Ze is inderdaad gezwicht, maar de reden waarom ze niet wilde gaan liet ze niet weten. De gasten van het evenement waren vast en zeker enorm blij dat ze was gekomen. Wanneer je Sylvana in zo’n prachtige jurk ziet ben je natuurlijk per direct verkocht. Het is daarom voor het evenement van groot belang dat ze toch is gekomen. Wie ook bij het evenement aanwezig was keek zijn ogen uit.

Sylvana IJsselmuiden besluit wat goeds te doen voor de wereld

Nu alles in Nederlands steeds duurder en duurder wordt wil Sylvana IJsselmuiden wat doen voor de mensen in geldnood. Ze wil iets opzetten waar mensen hun kleding deze maand kunnen doneren. Sylvana vraagt aan haar volgers voor ideeën om dit project op te zetten. Naast dat Sylvana natuurlijk prachtig is, heeft ze ook nog eens haar hart op de juiste plek zitten. Met een heerlijke foto laat ze ook letterlijk de plek zien waar haar hart zit. In een verleidelijk kort topje komen haar joekels voorzichtig tevoorschijn. Dit topje schijnt lichtelijk door wat het nog een stuk aantrekkelijker maakt. Wanneer je de knappe presentatrice in haar heerlijk outfitje sensueel op bed ziet zitten wil je spontaan mee helpen met het project. Hopelijk wordt het project dan ook een groot succes en kunnen vele mensen hier van profiteren.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Indigo Oord laat luchtig jasje openhangen met bijna niks eronder (video’s!)

De bloedmooie Indigo Oord, voornamelijk bekend van The Bachelor, lijkt een hoop talenten te hebben. In een zéér opvallende video duikt ze samen op met een bekende Nederlandse hiphopartiest...

Win: Gratis kaarten voor bioscoopfilm The Fall Guy

The Fall Guy is een ode aan de stuntman: de man die alle klappen opvangt, en eigenlijk nooit genoeg waardering krijgt. Tot nu! Met Ryan Gosling en Emily Blunt aan boord gaat dit sowieso een bioscoop-hit worden!

Video: Je gelooft nooit wat Roxy Dekker draagt in haar nieuwe videoclip

De videoclip van het nieuwe nummer van Roxy Dekker is uit. Roxy heeft een wel heel opvallende outfit aan in deze video!