Foto: Sylvana IJsselmuiden is onzeker over zéér gewaagd jurkje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Normaal gesproken is Sylvana IJsselmuiden alles behalve onzeker, maar deze keer twijfelt ze of ze het wel moet doen.

Sylvana IJsselmuiden maakt zich klaar voor een evenement. Ze heeft haar kledingkast maar weer eens opengetrokken voor haar beste outfitje. Dit keer heeft Sylvana IJsselmuiden gekozen voor een zéér gewaagd jurkje. Het is zelfs zo gewaagd dat Sylvana er over twijfelt om het jurkje überhaupt wel aan te doen.

Sylvana IJsselmuiden geeft haar joekels veel vrijheid

Sylvana IJsselmuiden heeft elke week wel weer een nieuw evenement. Elke week moet ze weer haar stinkende best doen om een geweldig outfitje te scoren. Dit keer heeft ze gekozen voor een zéér gewaagd jurkje. Met een open bovenkant krijgen haar enorme joekels veel vrijheid. Over het outfitje en haar eigen lijf hoeft ze zeker niet onzeker te zijn, of twijfelt ze gewoon of ze wel moet gaan? Wat de reden ook is waarom Sylvana IJsselmuiden twijfelt, wanneer ze gaat is ze de mooiste van de hele ruimte. Het jurkje is dan wel zéér gewaagd, maar de beeldschone blondine weet wel hoe ze de jurk geweldig moet dragen. Wat ziet ze er toch heerlijk uit in haar jurk.

Sylvana IJsselmuiden heeft zich weten over te halen

Het was nog even afwachten of Sylvana IJsselmuiden wel naar het evenement ging. Ze had zo haar twijfels of ze wel moest gaan. Uiteindelijk heeft ze zich toch weten over te halen. De prachtige blondine laat nu weten dat ze alles behalve spijt heeft dat ze is gegaan. Ze is inderdaad gezwicht, maar de reden waarom ze niet wilde gaan liet ze niet weten. De gasten van het evenement waren vast en zeker enorm blij dat ze was gekomen. Wanneer je Sylvana in zo’n prachtige jurk ziet ben je natuurlijk per direct verkocht. Het is daarom voor het evenement van groot belang dat ze toch is gekomen. Wie ook bij het evenement aanwezig was keek zijn ogen uit.

Sylvana IJsselmuiden besluit wat goeds te doen voor de wereld

Nu alles in Nederlands steeds duurder en duurder wordt wil Sylvana IJsselmuiden wat doen voor de mensen in geldnood. Ze wil iets opzetten waar mensen hun kleding deze maand kunnen doneren. Sylvana vraagt aan haar volgers voor ideeën om dit project op te zetten. Naast dat Sylvana natuurlijk prachtig is, heeft ze ook nog eens haar hart op de juiste plek zitten. Met een heerlijke foto laat ze ook letterlijk de plek zien waar haar hart zit. In een verleidelijk kort topje komen haar joekels voorzichtig tevoorschijn. Dit topje schijnt lichtelijk door wat het nog een stuk aantrekkelijker maakt. Wanneer je de knappe presentatrice in haar heerlijk outfitje sensueel op bed ziet zitten wil je spontaan mee helpen met het project. Hopelijk wordt het project dan ook een groot succes en kunnen vele mensen hier van profiteren.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Jada Borsato maakt volgers warm met zomerse kiekjes in badkleding

Jada Borsato besluit haar volgers te verwennen met wat zomerse foto's. De brunette zorgt ervoor dat iedereen opwarmt met de plaatjes in badkleding tijdens de koude dagen.

Video: Gwen van Poorten gaat enorm in de fout na dronken avond

Iedereen doet wel eens iets doms tijdens het uitgaan. Gwen van Poorten heeft een hoop uit te leggen aan Geraldine Kemper!

Foto: Kelly Piquet maakt Max Verstappen helemaal wild met zéér laag jurkje

Kelly Piquet deelt één van haar meest verleidelijke foto's ooit via Instagram. Vriend Max Verstappen lijkt zich - heel begrijpelijk - niet in te kunnen houden!