Foto: Sylvana IJsselmuiden is helemaal klaar voor Koningsdag in bijzonder pakje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

De knappe presentatrice Sylvana IJsselmuiden heeft Koningsdag goed gevierd. Maar ze was wel bang voor een beetje kou!

De waarschuwing van Sylvana IJsselmuiden

Sylvana IJsselmuiden houdt er wel van om af en toe een beetje een gekke foto te plaatsen. Dat is dan ook precies wat ze de dag voor Koningsdag deed. Aangezien er zulk koud weer beloofd was, vond Sylvana het haar taak om daar even wat van te zeggen. En dus deelde de blondine een plaatje waar gelijk duidelijk werd wat ze vond van al die kou. Kijk maar mee!

Lees ook: Video: Sylvana IJsselmuiden maakt vrouwelijke F1-haters compleet belachelijk

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sylvana IJsselmuiden (@sylvana)

Knappe blondine Sylvana IJsselmuiden overal op voorbereid

Natuurlijk heeft Sylvana al nagedacht over haar outfit voor Koningsdag met al die kou. De knappe blondine heeft namelijk ook genoeg winterse kleding in een oranje tintje en speciaal voor de koning trekt ze die gewoon uit de kast. De prachtige presentatrice houdt er wel van om een beetje grapjes te maken met haar volgers en dus werd de foto erg goed ontvangen. De muts was uiteindelijk niet nodig, maar zo’n outfitje staat Sylvana natuurlijk gewoon erg goed. Toch was een volle zon misschien fijner geweest.

Sylvana IJsselmuiden laat goed gevuld truitje zien

De mooie blondine besluit dat het tijd is om weer eens te pronken met haar prachtige lichaam. Sylvana doet dit wel eens vaker en het wordt altijd goed ontvangen. Natuurlijk koos de beeldschone presentatrice een bijzondere outfit voor haar foto uit. Je kan natuurlijk niet zomaar wat gaan dragen als je iedereen wilt verrassen met een vrolijke foto. En dus besloot Sylvana om een wel heel erg strakke trui aan te doen. Daarin kun je nog duidelijker het strakke lichaam van de mooie blondine zien. Hoe dan ook, Sylvana is de mooiste in dit soort strakke kleding. Gezien het vaker dragen op foto’s en video’s kan ze dit zeker hebben. Sylvana is zeker niet verlegen als het gaat om het delen van foto’s en video’s. Waarschijnlijk omdat ze voor haar werk toch al veel voor de camera staat.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sylvana IJsselmuiden (@sylvana)

Sylvana IJsselmuiden straalt op zonnig kiekje

Om toch een klein beetje warmte te delen deze week met het koude weer hebben we hier een hele zonnige foto van Sylvana IJsselmuiden voor je. De knappe blondine heeft een hemdje aan waar haar heerlijke vormen nog eens extra goed in uit komen. Dat is natuurlijk wel weer genieten geblazen. De prachtige blondine heeft op die manier maar weinig nodig om haar volgers tevreden te stellen. Haar lichaam doet namelijk al het grootste deel van het werk. Sylvana weet wel wat haar fans willen zien en is zeker niet de beroerdste om dat dan ook maar te geven. Dat maakt haar zo leuk in vergelijking met andere vrouwen. Ze is niet bepaald preuts en dat laat ze blijken op de foto ook.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sylvana IJsselmuiden (@sylvana)

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Model Isadee Jansen showt haar ongelofelijke lijf in badkleding

Het beeldschone model Isadee Jansen is niet weg van een verleidelijk fotootje. En dat laat ze met deze Instagram post maar weer eens goed zien. 

Foto: Romy Monteiro bewondert zichzelf in spiegel met ontzettend strak broekje

De knappe Romy Monteiro heeft een verschrikkelijk knap lichaam. Dat lijkt ze nu zelf ook door te hebben. 

Foto: Jade Anna beleeft oeps-momentje in bijna onzichtbare sportlegging

Jade Anna maakt er een wilde boel van tijdens haar sportsessie en in dit loeistrakke setje krijg je alle details mee...