Foto: Sylvana IJsselmuiden gaat flink in overtreding met open ritsje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Ondeugende Sylvana IJsselmuiden heeft lak aan regels! De blondine weet wél heel goed hoe ze een straf kan ontlopen…

Sylvana IJsselmuiden kennen we allemaal natuurlijk als een hele lieve dame. Doet nooit iemand kwaad, is mega aardig en verrast haar volgers altijd met de meest fijne kiekjes. Maar trouwe fans weten natuurlijk ook dat Sylvana een ondeugende kant heeft! Nu laat de blondine die ondeugende kant een keer live zien, en dat doet ze dan ook met een ondeugend shirtje aan. Ze weet zelfs de conducteurs te verleiden…

Sylvana IJsselmuiden koopt conducteur om met open rits

Op de video die Sylvana IJsselmuiden plaatst via Instagram is te zien hoe de blondine in overtreding gaat. Ze zit namelijk in de trein, lekker in de 1ste klasse. De blondine denkt even lekker haar voeten op de stoel voor haar te leggen, maar dit wordt echter minder op prijs gesteld door de conducteur. Sylvana zou Sylvana natuurlijk niet zijn, als ze zich hier met haar vlotte babbel en prachtige looks niet uit zou weten te praten. Ze maakt er een TikTok over; “Conducteur: ‘Met je schoenen op de bank, doe je dat thuis ook?’. Waarop Sylvana ondeugend reageert; “Ik heb thuis geen trein meneer“. Dat de blondine een vlotte babbel heeft en altijd met de leukste woordgrapjes komt, is inmiddels geen verrassing meer. Maar dat ze ook weer zich hier uit weet te praten, is buitengewoon knap. Of ligt het stiekem ook een beetje aan het opengeritste shirtje, die de blondine nét een beetje meer omlaag heeft gedaan voor de conducteur. Sylvana is in ieder geval wel slim! Want met deze acties, kan ze nog verder komen dan ze misschien zelf doorheeft. Gaat Sylvana dit vaker in praktijk brengen?

Lees ook: Foto: Sylvana IJsselmuiden stuurt foto zonder kleding naar mazzelende volger

Sylvana IJsselmuiden maakt Rico Verhoeven angstig

Op een nieuwe foto op de Instagram van Sylvana IJsselmuiden is te zien hoe de blondine de ring in stapt met niemand minder dan Rico Verhoeven. De veelvoudig kickboks-wereldkampioen is inmiddels voor bijna niemand meer bang. Met de nadruk op bijna, want hij lijkt bij Sylvana tóch wel te staan trillen op zijn voeten. De blondine en de kickbokser doen namelijk een heuse ‘stare down’. Terwijl de twee elkaar intiem in de ogen kijken probeert Sylvana Rico te intimideren. En dat lukt nog aardig goed ook. Sylvana: “Volgens mij is deze veelvoudige kickbockser wereldkampioen bang voor mij. Wat denk jij?“. Men lacht misschien om deze opmerking van de presentatrice, maar Rico lijkt het echter te kunnen bevestigen. De wereldkampioen is écht bang voor de intimiderende Sylvana IJsselmuiden. Rico Verhoeven in de reacties; “Beetje wel ja“. Heeft Rico eerder toegegeven ernstig geïntimideerd te zijn geweest tijdens een ‘stare down’? Waarschijnlijk heeft Sylvana een primeurtje te pakken. Zullen de twee ook echt gaan vechten in de ring?

Lees ook: Foto: Sylvana IJsselmuiden roept om hulp na ongeluk met keukenschaar

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Kelly Piquet geniet van de zon in zeer kort topje (foto’s!)

Kelly Piquet is in Monaco waar de zon wel schijnt. Hier geniet zo volop van in een zeer kort topje!

Moet Jutta Leerdam zich zorgen gaan maken? Jake Paul kijkt vol naar ronde achterzijde van dame op strand (video!)

Het lijkt erop dat Jutta zich flink zorgen moet gaan maken. Jake Paul staart volop naar de achterzijde van een andere vrouw! Of kijkt hij toch ergens anders naar?

Puck Moonen doet benen wijd en sproeit alles onder in achtertuin (video!)

Puck Moonen gaat helemaal los in haar achtertuin. Ze wordt vastgelegd terwijl ze haar hele tuin onder sproeit!