Foto: Sylvana IJsselmuiden eindelijk benaderd voor fotoshoot zonder kleding

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Sylvana IJsselmuiden onthult ein-de-lijk meer over de fotoshoot waar we allemaal op zitten wachten! En het antwoord zal je verbazen! 

Dat Sylvana IJsselmuiden gemaakt is voor fotoshoots zonder kleding kijken we niet meer van op. Dat is onderhand algemeen bekend, toch? De beeldschone blondine is nou eenmaal een plaatje om naar te kijken. En dat spectaculaire figuur in haar volle glorie zien? Daar zeggen we natuurlijk geen nee tegen! En dat blijkt Nederland’s bekendste mannenblad ook zeer scherp in de gaten te hebben. Zo konden ze het namelijk niet laten een poging te wagen bij Sylvana. En de reactie van de bloedhete Friezin kan je je vast in vinden!

Sylvana IJsselmuiden shockeert fans met prijs voor kledingloze fotoshoot

Want Sylvana IJsselmuiden snapt zelf natuurlijk ook dondersgoed wat ze waard is. De Frieze schoonheid verdient natuurlijk haar brood met haar knappe koppie en heerlijke figuur, dus daar moet je dan ook zuinig mee zijn, toch? Logisch dat ze niet voor het eerste de beste magazine uit de kleren stapt. En al dat wachten op de foto’s worden we ook alleen maar enthousiaster van natuurlijk. Echter wist Sylvana recent al haar volgers te verbijsteren met één vlijmscherpe opmerking. Zo gaf ze in een vragensessie op haar Instagram-story toe ook wel eens gevraagd te zijn door een wel heel bekende naam. Maar waar menig vrouw hun ontklede fotoshoot een eer zou vinden, bedankt Sylvana ervoor! En voor de reden hebben wij alle begrip: het mannenblad wou gewoon niet genoeg betalen. Gelukkig voor ons blijft de bekendheid van Sylvana alleen maar groeien. We kunnen dus blijven hopen!

Sylvana IJsselmuiden showt metersdiepe inkijk in luchtig topje

Want dat een fotoshoot van Sylvana IJsselmuiden als warme broodjes over de toonbank zal vliegen staat ruim en zeker vast. Kijk alleen haar Instagram plaatjes maar. Niet alleen verzamelt ze daar duizenden likes. Nee, de kiekjes kunnen bijna meteen door naar het mannen-magazine! Sylvana is nou eenmaal gemaakt voor dat soort zwoele kiekjes. Met haar fantastische figuur alleen al doet ze alle hoofden draaien, maar haar nuchtere humor en oogverblindende glimlach maken het plaatje compleet. En de knappe presentatrice schittert al helemaal op camera. Zo verwende ze recent haar fans met een kijkje achter de schermen waarbij ze een wel heel luchtig topje droeg. Het dunne stofje wist geeneens haar ondergoed te bedekken! Al hoor je ons absoluut niet klagen.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sylvana IJsselmuiden (@sylvana)

Sylvana IJsselmuiden onthult Formule 1-simrace competitie met Max Verstappen

Het overheerlijke filmpje van Sylvana IJsselmuiden maakte namelijk nog veel meer fantastische dingen bekend. Zo onthulde Sylvana dat Heineken Nederland samen met Max Verstappen een simrace competitie bekend. En daarbij kan je kans maken op een digitale race tegen Max zelf! Wie wil die kans nou mislopen? Fans van Sylvana zullen het in ieder geval nooit meer vergeten. De wedstrijd is natuurlijk zelf ook ontzettend gaaf, maar zeker ook haar prachtige verschijning staat in ons netvlies gebrand. Sylvana stapt namelijk zelf ook een paar keer in de racewagen. En zo’n bloedhete vrouw achter het stuur lopen we toch echt flink warm van. Sylvana lijkt zelf ook zeer tevreden met haar prestaties te zijn. Maar of dat is met haar racewerk of het feit dat ze haar fans gillend gek maakt, dat weten we dan weer niet.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sylvana IJsselmuiden (@sylvana)

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Beelden: Caroline van der Plas verdeelt kiezers met dubieuze rol in kinderfilm

Natuurlijk proberen politici overal een wit voetje te halen, zelfs in een kinderfilm. Caroline van der Plas zit namelijk in een film over Sinterklaas!

Uitgerekend Boerin Annemiek Koekoek (ex-BZV) kraakt dierendag keihard af

Dierendag, de dag dat alle dieren in het zonnetje worden gezet. Opmerkelijk genoeg lijkt notabene Annemiek Koekoek, ex-deelneemster van Boer zoekt Vrouw, niet te doen aan dierendag. 

Musical van Flodder in de maak: keert Tatjana Šimić weer terug?

Veel millennials hadden vroeger een oogje op Tatjana Šimić. Zal Tatjana opnieuw de show stelen en is ze nog zo knap als vroeger?