Foto: Sylvana IJsselmuiden draagt spannend jasje tijdens zonvakantie

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Sylvana IJsselmuiden weet het erg spannen d te houden. De blonde presentatrice draagt een bijzonder jasje.

Dumpert presentatrice Sylvana IJsselmuiden is een bijzondere dame. De knappe blondine houdt enorm van avontuur. Daarom onderneemt ze ook zoveel als ze op vakantie is. Niet zomaar een zonvakantie voor Sylvana dus, die het liefste de hele dag ook bezig is met stoere activiteiten. Haar laatste avontuur betreft een jetski, helderblauw water en een bijzonder vest. Sylvana bewijst keer op keer dat ze meer is dan alleen maar een lief koppie. Op haar jetski scheurt ze door het water.

Lees ook: Sylvana IJsselmuiden deelt heerlijke vakantiefoto van open shirtje

Sylvana kondigt jetski avontuur aan met foto knappe benen

Voordat Sylvana op een jetski springt peilt ze eerst even de mening van haar volgers. Vinden zij het een goed idee of moet Sylvana wat anders zoeken om te doen. Sylvana is misschien avontuurlijk ingesteld, maar ze is ook een beetje een kluns. De laatstekeer dat ze stoer probeerde te doen leverde dat Sylvana een enorme blauwe plek op. Om te voorkomen dat zoiets nog een keer gebeurt zou Sylvana eigenlijk wat rustiger aan moeten doen. Maar de blonde presentatrice zou zichzelf niet zijn als ze ook daadwerkelijk minder spannende dingen zou ondernemen vanwege een blauwe plek.

Sylvana vindt haar jetski

Nadat ze haar volgers had geraadpleegd was het tijd om daadwerkelijk de jetski erbij te pakken. Sylvana ging voor een knalgele jetski, waarmee ze goed op zou vallen. Helaas kan Sylvana op de jetski haar telefoon niet vasthouden, dus zijn er geen foto’s van haar op de gevaarlijke machine. Maar Sylvana heeft zich duidelijk vermaakt op het gevaarte, want achteraf kwam ze heel erg blij over. Het geeft natuurlijk ook wel een adrenalinekick, zo’n snelheidsduivel op het water. Sylvana maakte de oceaan even een stukje onveiliger, terwijl ze uittestte hoe hard haar nieuwe voertuig nu precies kon gaan.

Sylvana laat spannend open jasje zien

Veiligheid gaat boven alles, dus toen Sylvana een stukje op een jetski wilde gaan varen, hoorde daar natuurlijk een reddingsvest bij. Maar het reddingsvest van Sylvana is nog verassend modieus. Het past goed bij haar blonde haren en gebruinde huid. Sylvana neemt voor ze het water op gaat nog even een selfie om de mensen thuis haar nieuwe spannende outfit te laten zien. Is zo’n vest niet enorm zonde? Sylvana had zulke mooie zwemkleding aan en daar zie je nu niks meer van. Na ja, bijna niks, aangezien het vest nog best open is. Je krijgt dus genoeg mee van Sylvana. Daarbij maakt haar zwoele blik een hoop goed.

Sylvana geniet van zonvakantie

Sylvana geniet momenteel optimaal van haar heerlijke zonvakantie. Het is niet bekend hoe lang ze wegblijft, maar de blonde presentatrice heeft voorlopig nog geen behoefte om terug naar Nederland te komen. Eerst moet ze nog genieten van meer spannende avonturen. De jetski heeft ze gehad, maar wat zou er nog meer op het avontuurlijke lijstje van Sylvana staan? Wat het ook is, hopelijk deelt ze haar avonturen gewoon met haar volgers op Instagram.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Jade Anna maakt eind aan geruchten en deelt zeldzame foto met Kenneth Taylor

Eindelijk weten we het zeker! Jade Anna deelt een foto samen met Kenneth Taylor en maakt een eind aan alle geruchten!

Maxime Meiland lijkt totaal andere vrouw op foto met poes

Influencer Maxime Meiland lijkt op deze foto met poes totaal niet op zichzelf en laat zo iedereen schrikken!

Pasgeboren baby Myron Koops en Enzo Knol zet onbedoeld eerste stapjes als influencer

Influencers Myron Koops en Enzo Knol maken interessant nieuws bekend over pasgeboren baby, Riven.