Video: Sylvana IJsselmuiden geniet van zon in luchtig zomerjurkje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Sylvana IJsselmuiden heeft een heerlijk dagje gehad op het water. En natuurlijk neemt ze haar volgers gezellig mee op dit avontuur. 

Presentatrice Sylvana IJsselmuiden heeft veel waterpret

De knappe blondine had met wat vrienden besloten om het vaste land achter zich te laten en lekker het water op te gaan. En dat beviel eigenlijk prima. Sylvana had een ontzettend luchtig zomerjurkje aangetrokken voor haar waterpret en vloog bijna het water over met haar vrienden. Het wat misschien nog net wat te koud voor het zomerse jurkje, maar Sylvana zag er natuurlijk wel erg goed uit. En dat is ook wel belangrijk. Natuurlijk moet Sylvana haar volgers ook even laten meegenieten, zo is ze dan ook wel weer. Ze is zo zorgzaam, dat ze graag regelt dat iedereen mee kan genieten van haar leuke tochtje op de boot.

Lees ook: Foto: Openhartige Sylvana IJsselmuiden knalt bijna uit haar truitje

Het roze jurkje van Sylvana zorgt voor een prachtig beeld

De video opent met een beeld van Sylvana die zwoel de camera in kijkt. En dat ziet er natuurlijk enorm verleidelijk uit. De vonken spatten van je scherm bij het zien van deze mooie foto. Sylvana snapt ook wel wat ze doet, maar ze vindt het waarschijnlijk ook gewoon fijn om zichzelf van haar beste kant te laten zien. Je wilt jezelf toch een beetje verleidelijk kunnen voelen soms. En bij Sylvana lukt dat heel erg goed. De knappe blondine ziet er buitengewoon leuk uit tijdens haar watertochtje.

Het volle truitje van Sylvana IJsselmuiden

Op de video hierboven valt het mee, maar er zijn outfits waar Sylvana bijna uit knapt, zo strak lijken ze te zitten. Neem het spannende truitje hieronder. Het lijkt wel of de stof het ieder moment kan begeven. Sylvana haar prachtige vormen komen op deze manier natuurlijk weer wel heel erg goed tot zijn recht. Maar toch lijkt het truitje wel heel vol te zitten. Zolang Sylvana zich er zelf prettig bij voelt is er niet zoveel aan de hand. En aan haar foto’s te zien vindt Sylvana al die strakke truitjes echt wel heel erg leuk om te dragen. Anders was ze er ook al lang een keer mee gestopt.
Lekker ontspannen dagje voor Sylvana IJsselmuiden

Behalve het rondje varen, had Sylvana nog mee gepland om er een ontspannen dagje van te maken. Zo liet de blondine zich helemaal verwennen in een heuse spa. Natuurlijk vond Sylvana dat erg leuk om te doen. Ze kwam in haar stoeltje ook helemaal tot rust. Met haar maskertje had Sylvana het prima naar haar zin. Dat zie je ook wel aan de grote lach die ze heeft. Dit soort momentjes zijn voor de knappe blondine heerlijk om te doen. Het liefste zou ze ook nog veel vaker lekker in de spa zitten, maar er is jammer genoeg meer dan voldoende te doen voor de knappe blondine.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Jade Anna pakt uit met heerlijk doorschijnend setje: dit ziet Kenneth Taylor in de slaapkamer (foto’s!)

Jade Anna van Vliet heeft weer een ontzettend mooie collectie foto's online gezet waar iedereen van gaat smullen. Check het snel!

Schaatsster Pien Hersman onthult intiem feitje tijdens vragenvuur op Instagram (foto!)

Pien Hersman kreeg op social media best weer een bijzondere vraag op zich afgevuurd. Maar ze durfde hem wel te beantwoorden. 

Lieke Martens geniet intens van voetbalpensioen: voetbalster poseert in luchtig topje tijdens vakantie

Lieke Martens is heerlijk aan het genieten van een welverdiende vakantie na haar voetbalpensioen. En dat doet ze in stijl!