Foto: Sylvana IJsselmuiden bezeert knie ondanks enorme stootkussens

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Sylvana IJsselmuiden is er weer even tussenuit. Hoog in de bergen staat ze met haar eigen heuvels in de spotlights te genieten van een prachtig uitzicht. ..

Sylvana IJsselmuiden heeft weer een heerlijk kiekje met haar volgers gedeeld. De knappe blondine is hoog in de bergen op vakantie. Ze deelt een kiekje van een prachtig uitzicht. Met een superstrak shirtje komen haar enorme stootkussens goed uit de verf. Toch hebben die zachte units haar niet kunnen behoeden van een pijnlijke blessure…

Sylvana IJsselmuiden laat volgers in het duister tasten

Sylvana IJsselmuiden heeft de kou opgezocht. De knappe presentatrice is namelijk op skivakantie. Ze heeft alleen niet zo’n goed nieuws. Op het moment dat dit heerlijke kiekje werd genomen was er nog niks aan de hand. Even later ging ze vol moed en overtuiging de skipiste op. Hier ging het helemaal mis voor Sylvana. Ze laat weten dat ze onhandig haar knie heeft geblesseerd. De enorme stootkussens van de mooie blondine hebben haar niet kunnen redden. Of is ze gewoon in het Noorse stadje Skien, en gaat het om een véél te ingewikkelde woordgrap? Aangezien ze daarna ook nog over een ‘lange latte’-macchiato begint, neigen we steeds meer naar flauw mopje dan écht een blessure. Daar heeft Syl een véél te indrukwekkend slechte grappen-palmares voor.

Sylvana IJsselmuiden laat zichzelf liggend op het strand zien

Zoals we van Sylvana IJsselmuiden zijn gewend is ze wel in voor een grapje. Ondanks dat ze nu een knie blessure heeft blijft ze lachen. Met dit geweldige plaatje zie je precies wat voor soort humor ze heeft. Samen met een boel andere influencers ligt ze sensueel op het strand. Bij de knappe presentatrice is er alleen iets anders aan de hand dan bij de andere influencers. Waar de rest in hun op het strand liggen heeft Sylvana iets heel anders aan. Dit is natuurlijk een gefotoshopt kiekje van de knappe blondine. Ze hebben een zeehond op het strand veranderd in Sylvana IJsselmuiden die er op haar beurt gelukkig wel om kan lachen. Door de groepsdruk kon ze natuurlijk niet achter blijven en deelde dit vermakelijke plaatje met liefde.

Sylvana IJsselmuiden laat smerige volger voor schut zetten

Iedereen ziet wat voor knappe vrouw Sylvana IJsselmuiden is. Eén volger vindt Sylvana zelfs zo aantrekkelijk dat hij haar het liefste zonder kleding ziet. Zonder schaamte vraagt deze volger om een foto van haar geslachtsdeel. De knappe blondine wist precies wat ze hiermee moest doen en liet deze volger geloven dat er een sensuele foto zijn kant opkwam. Wanneer de foto eenmaal was verstuurd kwam hij er achter dat dit letterlijk was waar hij om vroeg, maar niet wat hij in z’n hoofd had! Klinkt ingewikkeld, maar als je onderstaande foto bekijkt zal je het direct snappen. Je kan zeggen wat je wilt, maar de humor van Sylvana IJsselmuiden is er ondanks haar blessure nog steeds!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Marijn Kuipers laat heerlijk figuurtje zien in superstrak sportpakje (video!)

Marijn Kuipers deelt beelden van haar prachtige figuur terwijl ze aan het sporten is met een extreem strak pakje aan!

Naomy van Beem moet zich zorgen maken: Rico Verhoeven slaat smakelijk hapje aan de haak

Naomy van Beem moet zich zorgen maken: Rico Verhoeven slaat smakelijk hapje aan de haak

Jade Anna pakt uit met heerlijk doorschijnend setje: dit ziet Kenneth Taylor in de slaapkamer (foto’s!)

Jade Anna van Vliet heeft weer een ontzettend mooie collectie foto's online gezet waar iedereen van gaat smullen. Check het snel!