Foto: Suzanne Schulting worstelt met opstandige ballonnen

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Suzanne Schulting heeft het lastig. Ze worstelt flink met een partij opstandige ballonnen die niet willen doen wat ze wilt. 

Suzanne heeft het er maar lastig mee. Ze maakt ruzie met een opstandige ballon die zich niet naar de wil van Suzanne wilt buigen. En dat zorgt ervoor dat de knappe schaatsster een beetje klungelig overkomt op straat. Waar de sporter normaal gesproken altijd geconcentreerd en op haar best overkomt, zorgt slechts één ballon ervoor dat ze van het padje af is. Suzanne is de moeilijkste niet en ze ziet de humor van de situatie ook nog wel in, dus deelt ze het tafereel met haar volgers op Instagram.

Lees ook: Foto: afgetrainde Suzanne Schulting neemt je mee op heet dagje strand

Suzanne worstelt flink met de ballon

Uit alle macht probeert Suzanne de ballon te laten doen wat zij wilt, maar er is geen beginnen aan. Ze probeert hem van links naar rechts te slepen en om zich heen te draaien. Maar de schaatsster is duidelijk geen partij voor het opgeblazen stukje plastic. Want die heeft namelijk in alles de overmacht. Voor ze er erg in heeft loopt Suzanne flink te stoeien met de ballon en dat ziet er natuurlijk wel erg grappig uit. Suzanne vond het allemaal zo grappig dat ze ook besloot de beelden in haar feed te delen, zodat echt al haar volgers haar gevecht met de ballon konden zien.

Suzanne komt net terug van ontspannen vakantie

De stressvolle strijd met de ballon komt slechts korte tijd na een lange en ontspannen vakantie. Dat maakt het voor Suzanne ook misschien extra erg. Eerst heeft ze namelijk flink alle stress van zich af kunnen werpen en nu komt die gewoon dubbel en dwars terug. Suzanne had dus eigenlijk net zo goed niet op vakantie kunnen gaan. Of misschien had ze toch niet de ballon moeten kopen. Dat zorgde namelijk voor een hoop ongewenst gedoe. Maar het leverde wel een leuke video en een paar leuke foto’s op. Dus alles was niet voor niks. Maar toch zien haar volgers Suzanne liever op haar gemak, bijvoorbeeld op vakantie.
Suzanne is nog steeds de meest verleidelijke sporter van het land

Ze loopt nu al weer een aantal jaar mee in de absolute top van de sportwereld. Toen ze net kwam aanwaaien werd Suzanne al gauw bestempeld als de mooiste sporter van Nederland. Maar die titel mag ze gewoon nog steeds keurig dragen. Ze is namelijk in de tussentijd alleen maar mooier geworden. Dat wordt wel duidelijk als je de foto’s van Suzanne ziet op haar Instagram pagina. De prachtige schaatsster heeft een ontzettend knap , wat ze ook nog eens combineert met haar zwoele blik. Daarmee weet ze alle mannen van Nederland te veroveren. Suzanne mag de titel van knapste sporter dus nog steeds met trots dragen. Er zijn namelijk maar weinig vrouwen die bij haar in de buurt komen.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Kletsnatte Jutta Leerdam laat ze schudden op afgelegen plek (video)

Jutta Leerdam is aan het hardlopen op een afgelegen plek en laat haar voorgevel even enorm op en neer stuiteren tot groot genoegen van haar volgers!

Indigo Oord laat luchtig jasje openhangen met bijna niks eronder (video’s!)

De bloedmooie Indigo Oord, voornamelijk bekend van The Bachelor, lijkt een hoop talenten te hebben. In een zéér opvallende video duikt ze samen op met een bekende Nederlandse hiphopartiest...

Win: Gratis kaarten voor bioscoopfilm The Fall Guy

The Fall Guy is een ode aan de stuntman: de man die alle klappen opvangt, en eigenlijk nooit genoeg waardering krijgt. Tot nu! Met Ryan Gosling en Emily Blunt aan boord gaat dit sowieso een bioscoop-hit worden!