Foto: Suzanne Schulting toont enorme heuvel in strak schaatspak

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Suzanne Schulting is misschien wel de knapste schaatsster van Nederland. Dat zie je pas echt als ze haar strakke pakjes aan heeft. 

De prachtige schaatsster Suzanne Schulting heeft weer een nieuwe foto van zichzelf online gezet. De knappe brunette staat na lange tijd eindelijk weer op het ijs om te mogen oefenen en dat doet ze natuurlijk in haar strakke schaatspakje. Dat pakje staat Suzanne bijzonder goed, en dat laat ze graag aan heel de wereld zien. In het pakje komen haar ‘heuvels’ goed uit. Dit is een landschap waar je de hele dag wel naar zou kunnen kijken. Suzanne is toch echt het mooist in haar oude vertrouwde schaatspakje.

Lees ook: Foto: Suzanne Schulting bewondert zichzelf in spiegel zonder broek

Suzanne in haar strakke schaatspakje maakt beeldschone foto

Het is altijd een genot om Suzanne Schulting in haar strakke schaatspakje te mogen zien. Dan heb je toch wel het idee dat je naar iets bijzonders aan het kijken bent. Bij Suzanne heb je ook liever dat ze een volledig schaatspakje draagt in plaats van een korte outfit. Niet dat zo’n outfit haar niet zou staan, maar je bent haar toch meer gewend in haar officiële schaatsoutfit. Daarbij is zo’n strak pakje absoluut niet verkeerd om naar te mogen kijken. Daar wordt je gelijk vrolijk van als je het hebt gezien.
Suzanne deelt ook foto van de voorkant

Nu is het natuurlijk helemaal niet verkeerd om Suzanne van de achterkant te mogen bekijken, al helemaal met het uitzicht op haar kadetjes. Maar ook van voren is Suzanne een prachtige verschijning. Dus maakt ze haar volgers blij met een foto waar ze nog even recht de camera in kijkt. En dat ziet er natuurlijk een partij goed uit. Suzanne is zo te zien helemaal klaar voor het nieuwe seizoen. Dat straalt ze in ieder geval wel uit. Dat is ook niet zo gek, ze heeft namelijk als een malle staan trainen de afgelopen maanden. Ze moet er wel klaar voor zijn. Maar behalve dat ze er klaar voor is, heeft Suzanne ook weer enorm veel zin in het rijden van wedstrijden. Ze kan niet wachten om over de baan te crossen.
Suzanne in een strak sportpakje is ook prachtig om te zien

Niet alleen in haar schaatspakje is Suzanne Schulting een prachtige verschijning. Ook wanneer ze aan het trainen is zorgt de brunette dat ze er perfect uit ziet. En dan helpt een strak sportersoutfitje natuurlijk enorm mee op de foto. Suzanne maakt even een paar mooie foto’s in haar sportkleren om te laten zien aan haar volgers waar ze nu allemaal mee bezig is als ze niet op het ijs staat. En dat wordt natuurlijk enorm gewaardeerd. Suzanne wordt elke keer dat ze een spannende foto van zichzelf plaatst, overladen met complimentjes. Dat mag ook wel, want de topsporter heeft keihard gewerkt voor haar afgetrainde .

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Video: Drama bij ‘De Bachelor’, Paul en Rien zoenen al in vijfde aflevering met meerdere deelneemsters!

Bachelors Paul en Rien nemen het er flink van tijdens het nieuwe seizoen. In de vijfde aflevering zoenen ze allebei al met meerdere deelneemsters! Dit zal voor heel wat drama gaan zorgen...

Model Sylvia Geersen heeft er de kracht niet meer voor: “Ik kan het niet”

De knappe Sylvia Geersen is helemaal uitgeput. Ze heeft totaal geen kracht meer en kan het allemaal niet meer aan. Wat is er toch allemaal aan de hand?

Angela Schijf kan voorgangers Do, Trijntje en Marlijn niet overtreffen in The Passion

Angela Schijf speelt Maria in The Passion 2024. Maar kan ze haar voorgangers Do, Trijntje en Marlijn wel overtreffen? Daar verschillen de meningen over.