Foto: Suzanne Schulting maakt New York onveilig in minuscuul jurkje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Het is in Nederland nog veel te koud, maar aan de andere kant van de oceaan loopt Suzanne Schulting in een minuscuul jurkje rond. 

Prachtige Suzanne Schulting loopt in onthullende jurk

Er gaat geen dag voorbij of Suzanne Schulting loopt niet rond in een ontzettend verleidelijk pakje. De knappe brunette is een ongelooflijk mooie verschijning en dat heeft ze zelf ook wel door. En daarom vindt ze het ook zo leuk om haar volgers te plagen met extreem verleidelijke foto’s van zichzelf. Op die foto’s zie je vaak het van Suzanne gehuld in de meest aantrekkelijke outfits. En die zijn niet mals. Je zou de outfits van Suzanne zelfs gevaarlijk kunnen noemen. Ze zijn vaak zo klein en strak dat ze veel meer weggeven dan Suzanne in eerste instantie misschien wilt. Maar wanneer de knappe brunette ziet hoe ze er dan bijloopt, is al die onzekerheid in één keer verdwenen. Daarom kan je ook zoveel genieten van haar mooie foto’s.

Lees ook: Foto: Suzanne Schulting gaat diep door haar knieën in krappe outfit
Suzanne laat in New York verleidelijk haar trofeeën zien

De knappe brunette heeft in principe niets om zich onzeker over te voelen. Dat zie je gelijk als je de foto hierboven pakt. De schaatsster heeft een dat zo goed gevormd is dat je meteen moet blozen van de foto. Suzanne zelf zet er ook nog even een blik bij op waar niemand tegenop gewassen is. Als je de foto ziet, smelt je ook een klein beetje. En dat is misschien wel precies de bedoeling van Suzanne. Met haar jurkje probeert ze lekker de aandacht te trekken van haar mannelijke volgers. En dat gaat haar goed af, want Suzanne wordt overladen met complimentjes.
Suzanne Schulting vermaakt zich uitstekend in ‘The Big Apple’

De verleidelijke schaatsster heeft het prima naar haar zin in de grote stad. Ze lijkt ook super enthousiast op de foto’s. Het is nu sowieso de tijd dat de Nederlandse schaatssters een beetje op vakantie gaan, maar de meeste kiezen toch wel een iets warmere locatie uit. New York is deze tijd van het jaar ook gewoon een bevroren toestand. Maar daar lijkt Suzanne zich geen zorgen over te maken. Daarbij is de verleidelijke schaatsster ook wel wat ijs gewend, dus New York kan ze makkelijk hebben. Hoe lang ze blijft zegt de brunette niet bij haar foto, maar ze zal ongetwijfeld nog wel even in ‘The Big Apple’ rondlopen.

Verwacht komende tijd meer mooie foto’s van Suzanne Schulting

Nu Suzanne op vakantie is, laat ze het trainen even wat het is en focust ze zich op andere hobby’s. Zoals bijvoorbeeld het maken van verleidelijke foto’s. Suzanne heeft nu alle tijd om de beste poses en hoeken te zoeken voor haar prachtige kiekjes. Verwacht de komende tijd dus nog veel meer mooie foto’s van Suzanne. De knappe schaatsster weet namelijk wel hoe ze haar volgers tevreden houdt.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Het zit in haar bloed: Emma Deckers neemt haar twee enorme tennisballen mee naar Wimbledon (foto’s!)

De mooie Emma Deckers heeft een foto online gezet die momenteel alle aandacht trekt. Zie zelf maar waarom!

Rico Verhoeven krijgt bakken kritiek na deze video met Naomy van Beem: ‘Golddigger vibes’

Rico Verhoeven heeft een nieuwe video gedeeld, waarin hij samen met zijn vriendin te zien is. Niet iedereen is er blij mee. 

Roxy Dekker gaat stiekem weg met deze bekende rapper (foto’s!)

Roxy Dekker heeft een nieuwe single en die promoot ze met een wel hele bijzondere gast. Bekijk het snel hier!