Foto: Suzanne Schulting laat veel van zichzelf zien op stiekeme badkamerselfie

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Bron: Instagram

Suzanne Schulting laat weer veel van zichzelf zien op een mooie foto en haar fans smullen daar natuurlijk enorm van. 

De ontzettend mooie schaatsster Suzanne Schulting heeft een foto online gezet, waarbij ze stiekem vanuit haar badkamer een selfie maakte. En natuurlijk zijn de fans van Suzanne ontzettend blij met dat kiekje.  Niet alleen laat het zien dat in elk moment Suzanne bereidt is om een leuke foto voor haar volgers te schieten. Ook kunnen ze net wat meer genieten van de mooie vormen van Suzanne dan ze normaal al mogen. En dat is bijna reden tot feest. In ieder geval krijgt de foto van Suzanne Schulting online veel likes. En dat is ook niet zo gek, want wat ziet ze er toch weer goed uit.

Suzanne Schulting doet net haar ritsje iets omlaag

Om ervoor te zorgen dat de temperaturen in de badkamer iets warmer worden doet Suzanne haar ritsje iets open. En je voelt, ondanks de kou buiten, de temperatuur toch iets stijgen. Dat is nog eens een warme foto. Met haar ritsje iets open kan je gelijk meer zien van de mooie schaatsster. Wat meteen opvalt is haar Olympische medaille. Suzanne is daar duidelijk nog altijd erg trots op, die Olympische prestaties. En geef haar eens ongelijk. Maar niemand kan haar ketting zien als hij verstopt zit onder haar kleding en dus ging de rits iets open. Dat vindt gelukkig niemand vervelend. Suzanne laat maar weer goed zien waarom ze zo geliefd is bij haar fans. Met dit soort foto’s kan je ook moeilijk iets anders vinden.

In haar schaatspakje ziet Suzanne er stiekem het leukste uit

Natuurlijk zijn al die mooie outfits van Suzanne echt wel het bekijken waard, maar haar schaatspakje voelt nog altijd het meest mooi. In haar strakke pakje komen pas goed al haar leuke vormen naar boven. Die zien er in dit stofje een partij goed uit. Dat is niet normaal meer. De mooie schaatsster weet precies hoe ze zichzelf van haar beste kant moet laten zien. En ook deze keer is dat weer heel erg goed gelukt. Met haar schaatspakje aan verovert Suzanne de harten van alle mannen van Nederland met gemak. Al dat harde werk op het ijs en in de sportschool heeft zich eindelijk goed terugbetaald, want Suzanne ziet er weer geweldig uit op deze manier. Het enige wat je negatief over Suzanne kan zeggen is dat ze nog veel vaker dit soort mooie plaatjes zou moeten maken.

Er is ook tijd voor gekke foto’s op het ijs

Tussen de wedstrijden en trainingen door is er gelukkig ook nog tijd voor Suzanne om een beetje gekke foto’s te mogen maken. Kijk maar naar het plaatje hierboven. Het ziet er juist wel leuk uit als Suzanne een beetje een gekke bek trekt. Met haar mooie foto’s zorgt ze ervoor dat al haar fans heerlijk staan te genieten. Suzanne vindt het juist ook fijn om een beetje haar volgers te kunnen vermaken. Met haar ontzettend mooie foto’s lukt dat eigenlijk altijd wel.

Meer van Suzanne Schulting zien doe je op Instagram

Als je nou nog meer van Suzanne Schulting wilt zien, dan moet je even naar haar Instagram gaan. Daar zie je al haar mooie plaatjes.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Schaatsster Robin Groot deelt heerlijk hapje met vriendin Pien Hersman

Robin Groot en Pien Hersman hebben een bijzondere band. Dat merk je wel uit de foto's van de twee schaatssters.

Video: Kelly Piquet laat Max Verstappen links liggen voor andere liefde

Kelly Piquet verlaat Max Verstappen vlak voor eerste raceweekend en dat doet ze voor déze andere liefde van haar...

Foto: Heeft Songfestival-deelnemer Joost Klein een vriendin?

Joost Klein gaat als een speer. Sinds bekend is dat hij Nederland gaat vertegenwoordigen bij het Songfestival is er één vraag die iedereen bezig houdt.