Foto: Suzanne Schulting laat trots haar indrukwekkende lijf zien in zeer kort topje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

De prachtige brunette Suzanne Schulting heeft een buitengewoon goed . En dat laat ze in dit korte topje even extra goed zien.

Suzanne Schulting ziet er prachtig uit in strak topje

Natuurlijk ziet Suzanne Schulting er in dit strakke en korte topje erg goed uit. Maar dat is ook geen verrassing, want Suzanne Schulting ziet er eigenlijk in alles heel erg goed uit. Toch is het bekijken van deze heerlijke foto de moeite waard. Suzanne heeft namelijk even extra haar best gedaan om er verleidelijk uit te zien. En het minste wat je dan kan doen is de foto bekijken. Daar wordt Suzanne ook het meest gelukkig van. Suzanne Schulting heeft met haar foto in ieder geval een hoop los gemaakt bij haar fans. Die overladen de knappe brunette namelijk met flink wat complimentjes. En dat heeft de schaatsster dan ook zeker wel verdiend. Met dit soort foto’s weet Suzanne Schulting zich erg populair te maken.

Lees ook: Video: Superstrak pakje Suzanne Schulting laat alles schudden
De ondeugende blik van Suzanne Schulting

Alsof het strakke en ondeugende truitje nog niet genoeg was, heeft Suzanne er ook maar een ontzettend ondeugende blik bij getrokken. En dat maakt de foto natuurlijk nog net even wat extra leuk om te bekijken. Suzanne weet wel hoe ze haar volgers het beste moet vermaken en dat laat ze dan ook gelijk zien. De knappe brunette heeft nogal een talent voor het maken van verleidelijke foto’s. Het enige wat Suzanne daar echt voor nodig heeft is een verleidelijk pakje. En laat ze er daar nou genoeg van hebben. Als het geen schaatspakje is, dan heeft ze nog wel een verleidelijk pakje in haar kast liggen dat niks met schaatsen te maken heeft. Bijvoorbeeld dit strakke topje. Suzanne vindt het heerlijk om een beetje van haar te laten zien. En geef haar eens ongelijk. De knappe brunette ziet er heerlijk uit en het is zonde dat te verbergen. Haar knappe moet simpelweg getoond worden aan de wereld.
Suzanne Schulting buigt voorover met open mond

Als je denkt dat de foto’s van Suzanne niet verleidelijker kunnen, dan weet de brunette je toch weer te verrassen. De knappe dame weet namelijk nogal veel reacties uit te lokken met de poses die ze aanneemt in haar foto’s. Neem nu de foto hierboven, waar Suzanne er weer flink aantrekkelijk op staat. En dat heeft natuurlijk alles te maken met de voorover gebogen houding. Wanneer Suzanne dan ook nog eens haar mondje open doet, dan is het helemaal gedaan. Al haar volgers smelten als was. En dat is niet zo gek, want met deze foto weet Suzanne echt wel goed te verleiden. Het strakke van Suzanne kan je ook nog eens extra goed bekijken op deze foto, dus door haar volgers wordt het plaatje al erg snel leuk gevonden. Dat neemt niet weg dat Suzanne er gewoon bijzonder goed uit ziet.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Sylvana IJsselmuiden moet handdoekje goed vasthouden in verlaten zwembad (foto’s!)

Sylvana IJsselmuiden gooit graag haar pluspunten in de strijd. Na een duik in het water is ze kletsnat en moet ze haar handdoekje goed vasthouden... 

Tina Nijkamp heeft vreselijk nieuws voor Chantal Janzen: “Afschuwelijk dieptepunt”

Chantal Janzen staat bekend als kijkcijferkanon, maar deze keer heeft ze het écht verknald. De cijfers liegen er niet om...

Foto: Memphis Depay ziet groen van ellende en zet zichzelf voor schut

Memphis Depay laat zich normaal gesproken alleen van zijn beste kant zien. Nu zet hij zichzelf juist voor schut!