Foto: Suzanne Schulting is ook zonder schaatspakje onweerstaanbaar

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

De prachtige schaatsster Suzanne Schulting heeft weer een foto van zichzelf geplaatst in een bijzonder strak pakje. En het is niet eens een schaatspakje.

De strakke outfit van Suzanne Schulting

De prachtige schaatsster Suzanne Schulting heeft weer een nieuwe foto geplaatst. En daarop kan je de schaatsster bewonderen in een wel heel erg strak pakje. En dat is natuurlijk geen schaatspakje, maar een hele hete outfit die de prachtige brunette heeft aangetrokken om een avondje te stappen. Suzanne moet de outfit wel eerst even delen met haar volgers. Die mogen allemaal mee genieten van het heerlijke pakje van de knappe dame.

Lees ook: Foto: Suzanne Schulting deelt pikant kiekje met enorm diepe inkijk

Strak topje van Suzanne Schulting is onweerstaanbaar

Het strakke topje van Suzanne Schulting is natuurlijk onweerstaanbaar. De outfit van de knappe schaatsster laat alle mannen van Nederland smelten van de hitte die er vanaf komt. Suzanne weet ook precies wat ze doet door zo’n spannend pakje aan te trekken. En dat vindt ze helemaal prima. Het maken van verleidelijke foto’s vindt Suzanne eigenlijk heel erg leuk. Ze gaat daar dan ook vrolijk mee door.

Suzanne Schulting ziet er in strakke pakjes het best uit

Kijk nou eens hoe goed het lichaam van Suzanne Schulting eruit ziet. Dat kan je eigenlijk alleen maar zien in strakke pakjes als deze. Daarom vindt Suzanne het ook zo leuk om die pakjes te dragen. Ze plaagt haar volgers wel gigantisch door dat te doen, want die krijgen maar een klein beetje te zien van het prachtige geheel. Maar daardoor komen ze wel elke keer weer terug, in de hoop net iets meer te mogen zien van het aantrekkelijke lichaam van Suzanne.

Suzanne Schulting laat graag veel van zichzelf zien

Natuurlijk is het niet de eerste keer dat Suzanne Schulting zo’n verleidelijk pakje aantrekt. Ze doet wel vaker een pakje aan, waarmee ze veel van haar lichaam laat zien. En haar volgers zijn altijd zeer tevreden wanneer dat gebeurt. Want het lichaam van Suzanne Schulting is werkelijk waar fantastisch om te zien. Dus wanneer de knappe schaatsster weer een outfit uitkiest waar dat lichaam nog eens extra goed in uit komt, dan is het genieten geblazen. Van haar aantrekkelijke vormen, tot haar strakke buik en verleidelijke blik, er is niks aan het lichaam van Suzanne Schulting dat niet perfect in elkaar zit.

De knappe vriendinnen van Suzanne Schulting

Natuurlijk heeft Suzanne Schulting niet zomaar zo’n hete outfit aangetrokken. Dat doet ze omdat ze samen met haar aantrekkelijke vriendinnen op pad ging. En je moet tussen zo’n groep prachtige vrouwen natuurlijk wel een beetje opvallen. Suzanne doet dat uitstekend met haar strakke topje. Zelfs tussen al haar knappe vriendinnen steekt Suzanne Schulting er nog met kop en schouder bovenuit. En dat wil wat zeggen. De verleidelijke brunette heeft absoluut haar best gedaan om het beste pakje aan te trekken.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Model Isadee Jansen showt haar ongelofelijke lijf in badkleding

Het beeldschone model Isadee Jansen is niet weg van een verleidelijk fotootje. En dat laat ze met deze Instagram post maar weer eens goed zien. 

Foto: Romy Monteiro bewondert zichzelf in spiegel met ontzettend strak broekje

De knappe Romy Monteiro heeft een verschrikkelijk knap lichaam. Dat lijkt ze nu zelf ook door te hebben. 

Foto: Jade Anna beleeft oeps-momentje in bijna onzichtbare sportlegging

Jade Anna maakt er een wilde boel van tijdens haar sportsessie en in dit loeistrakke setje krijg je alle details mee...