Foto: Suzanne Schulting gaat zonder schaatspakje het ijs op

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

De beeldschone Suzanne Schulting staat eigenlijk altijd op het ijs in haar strakke schaatspakje, maar deze keer is ze haar pakje vergeten! Zou ze het niet koud krijgen zo?

Suzanne Schulting immens trots op zichzelf

De prachtige Suzanne Schulting voelt zich het beste wanneer ze in haar schaatspakje over het ijs heen glijdt. Dan doet ze wat ze leuk vindt en wat ze het liefste altijd zou willen blijven doen. Tóch heeft ze nu haar schaatspakje ingeruild voor wat anders. Hier is ze misschien nog wel trotser op. Ze heeft namelijk haar eigen kledingcollectie ontworpen. Dit heeft ze niet alleen gedaan. Suzanne doet dit in samenwerking met Stieglitz, een bekend kledingmerk. Op haar Instagram plaatst Suzanne een aantal foto’s waarbij ze haar kledingcollectie aankondigt en presenteert. De kleuren van haar collectie zijn roze, groen, geel, zwart en wit en het staat haar geweldig. De kleding die ze dus aanheeft op de schaatsbaan is haar eigen kleding! Hoe vet is dat?
Suzanne Schulting volledig ontspoord

Als de spotlights zo fel op je staan als dat ze staan bij Suzanne Schulting, moet je natuurlijk goed opletten wat je doet en wat je online zet. Zeker met de toegang die mensen hebben tot het Internet, kan het al snel misgaan. Één verkeerd woord of een verkeerde foto en je hele carrière kan voorbij zijn. Suzanne Schulting leeft toch een beetje op het randje en plaatst een foto van zichzelf terwijl ze stilstaat op een tramspoor. Levensgevaarlijk natuurlijk, maar we gaan ervan uit dat ze eerst goed heeft gekeken of er misschien een tram aankwam. Doorlopen was ook een lastige optie, want van alle kanten kwamen er auto’s aan gereden. De prachtige brunette kijkt verleidelijk de camera in en plaatst vervolgens nog twee foto’s waarbij het duidelijk is dat ze toch maar de stoep weer heeft opgezocht. In de laatste foto zie je dat ze een tasje vast heeft. Wacht eens… Dat is geen tasje. Ze draagt haar telefoon mee aan een koord. Wat een grappige manier van je telefoon bij je houden! In de reacties maakt ze zelf ook nog even het grapje dat ze ontspoord is. Leuk gedaan, Suzanne.
Kjeld Nuis onthult bedgeheimen

Suzanne Schulting en Kjeld Nuis zijn al een hele tijd collega’s. Je zou dus denken dat ze elkaar maar al te goed kennen. Gamma ging op pad om een paar vragen te stellen aan de twee over hoe goed ze elkaar nou eigenlijk echt kennen. Dat deden ze door te kijken of de een de lievelingskleur van de ander wist te raden. Suzanne mocht een kleur uitkiezen terwijl Kjeld een koptelefoon op kreeg. Ze koos groen. Kjeld moest daarna raden welke kleur ze had gekozen en hij raadde blauw. Dat was natuurlijk niet goed. Vervolgens gaan de twee een aantal kleuren uittesten op een papiertje. Kjeld zet een zwarte en grijze kleur naast elkaar en vraagt aan Suzanne of zij dat mooi vindt. Als extra weetje geeft hij erbij dat dat de kleuren zijn van zijn beddengoed. Iedereen kan erom lachen. Weten we dat ook weer, Kjeld!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Studio Fussball deelt weer enorme klap uit aan rivaal Vandaag Inside Oranje: ‘Verschil niet eerder zo groot geweest’

Ze flikken het weer! Tina Nijkamp is erg geschokt over de kijkcijfers van Veronica Inside en Studio Fussball.

Prinses Eloise van Oranje is dolblij met metamorfose, maar zie jij het verschil? (beelden!)

Onze prinses Eloise van Oranje krijgt een gratis transformatie en is hier dolblij mee. Maar eigenlijk ziet niemand echt verschil... Jij wel?

Lynn Hermanussen en Gio Latooy kondigen zwangerschap aan (foto!)

Het beroemde koppel brengt groot nieuws op hun Instagram. Lynn is namelijk zwanger!