Foto: Suzanne Schulting draait met heupen in piepklein rokje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Suzanne Schulting is een ster op de ijsbaan en op Instagram. Dit heerlijke filmpje bewijst dat de topsporter ook een toekomst als danseres én model in zich heeft… 

Suzanne Schulting kan het allemaal: ze is onverslaanbaar op de ijsbaan, heerst over de tennisbaan, en schittert op social media. En nu lijkt de Friese schoonheid een nieuwe branche op het oog te hebben: dit heerlijke filmpje bewijst namelijk dat ze ook een plezier is om naar te kijken op de dansvloer!

Suzanne Schulting danst in sportoufit in FILA-reclame

Als topsporter weet Suzanne Schulting dondersgoed welke sportmerken ze wel en niet kan waarderen. En FILA lijkt de goede lijst gehaald te hebben, want de beeldschone topsporter schittert in een piepkleine sportoutfit in een recente reclame. Het fantastische filmpje is op Instagram gedeeld en fans zijn er nu al zéér van te spreken. En wij snappen het volkomen. Net als je denkt dat je de knappe schaatsster in alle strakke pakjes al gezien hebt komt dit op je Instagram voorbij. Het kan niet anders dan dat dit filmpje alle aandacht vastpakt.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by FILA Global (@fila_global)

In het heerlijke filmpje zien we Suzanne Schulting in een strak topje en piepklein rokje verleidelijk bewegen op beeld. Met onbedekte en afgetrainde buik showt de bloedmooie blonde een prachtige outfit, al kunnen wij onze ogen moeilijk van Suzanne afhouden. Fans zijn er ook razend enthousiast over: “Wat kan ze dansen!”, reageert een zeldzame Nederlandse fan in de comments. Suzanne lijkt internationaal ook compleet doorgebroken te zijn, want de overige lovende reacties zijn allemaal in het Engels. “Ziet er geweldig uit! Groeten uit Canada!”, aldus één enthousiaste reactie.

Suzanne Schulting tankt bij na loodzwaar schaatsseizoen

Jammer maar helaas: we kunnen Suzanne Schulting niet snel weer op de Nederlandse dansvloeren verwachten. We moeten het dus nog even met dit filmpje doen! De drievoudig olympisch kampioen gaf na de recentste wedstrijden in Seoul aan helemaal kapot te zijn. Kort na haar overwinning lukte het Suzanne in haar interview met NOS niet om een reactie te geven. De prachtige topsporter was overweldigd door tranen en emotie. Ik ben heel erg trots op dit team”, zegt ze uiteindelijk. “Ze hebben me er vandaag echt doorheen gesleept.” Suzanne kijkt uit naar even bijtanken van dit intense seizoen: “Ik heb er heel erg behoefte aan om met vrienden en familie op de bank te zitten en een serie te kijken.”

De relatie van Suzanne Schulting

Gelukkig heeft Suzanne Schulting haar vriend om haar te helpen relaxen. De bloedmooie Friezin heeft namelijk een dolgelukkige relatie met redacteur Sam van Royen. Het stel gaf recent nog een intiem kijkje in de start van hun relatie. In een interview met RTL Boulevard vertelden ze dat ze al op de dag van hun eerste ontmoeting met elkaar aan het zoenen waren. Het gelukkige setje vertelde lachend dat ze diezelfde avond nog ‘als tieners een beetje lopen tongen’ in de auto van Sam. Suzanne lijkt ook te glunderen van geluk, en wij gunnen het haar volledig. Sam is ook volledig hoteldebotel: Hij zegt: “Ik wist niet heel veel van schaatsen. Vrijwel niks eigenlijk. Ik wist wel wie ze was. Het was echt de knapste vrouw die ik ooit in mijn leven had gezien.”

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Model Isadee Jansen showt haar ongelofelijke lijf in badkleding

Het beeldschone model Isadee Jansen is niet weg van een verleidelijk fotootje. En dat laat ze met deze Instagram post maar weer eens goed zien. 

Foto: Romy Monteiro bewondert zichzelf in spiegel met ontzettend strak broekje

De knappe Romy Monteiro heeft een verschrikkelijk knap lichaam. Dat lijkt ze nu zelf ook door te hebben. 

Foto: Jade Anna beleeft oeps-momentje in bijna onzichtbare sportlegging

Jade Anna maakt er een wilde boel van tijdens haar sportsessie en in dit loeistrakke setje krijg je alle details mee...